MP Meri
Jako tady je na místě to jen přebít nějakou mimičičí:-D
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir hm, tam to bude asi podobne, možná par druhu vyzkousim a dojdu k závěru, ze je to jedno.
letfenixa diky, stabilo máme jen ty první tlusté, tak se po nich podívám.
Malenge syn teda taky skrabe, psani mu vubec nejde. Uci se klasiku - vazane pismo. Je to oro nej mega tezke. On ale ani nikdy moc nekreslil, nedelal omalovanky a tak. Taky se trochu bojim, aby kvuli takove podruznosti nemel ve skole potize. Ale k psani ani kresleni nad ramec skolnich ukolu se neda primet. Ptala jsem se na to i ucitelky a ta jen mavla rukou, ze to nemame hrotit, ze krasopisne psat asi nikdy nebude, ale ze je to takovy klucici prumer. Pritom mne to prijde jako uplna katastrofa, ale je to porad asi v norme.
Pinot Noir to jsou skvělý pokroky!!!!! Já jak naše dite teď par dni neslysela, tak mne překvapilo, ze sice rika těch slov par, ale dobře to sklonuje, zacala nejdriv oslovováním a teď pridala i genitiv, vůbec to neplete. A nový slova bzzz a mňau...jako jde to pomalu, ale vývoj vidím
MP Meri prebijet to mimičiči bych nazvala něco jako píchni nebo řízni...![]()
Malenge trojhranný stabilo trio, eberhard faber, staedler Noris Jumbo. Všechny dobrý. U nás se teda neztrácí špičky ale rovnou celý (podepsaný) pastelky. Fakt by mě zajímalo, jestli je mají jiné děti v penále, ve škole to všechno hážou bez ohledu na jméno (který vyžadujou) do společný krabice, nebo je ve škola černá díra, kam mizí pastelky, tužky a gumy... ![]()
Já nevím co je mimičiči, ale já nemám ráda zvířata, takže nic takového asi nehrozí
Budu muset rozptýlit pozornost nějak jinak.
Malenge stabilo mi přišlo lepší a asi nejlepší staedtler
Maped mi prisly, že se zhoršily v průběhu let.
MP Meri Tak jestli nemáš ráda kočky, to bys teda značně rozptýlila i sebe!:-D
Malenge jinak s tím lezením a psanim. Pohlídej si spíš pravopis, v první třídě to ještě asi nepoznáš, resp. písmenka si můžou plést všechny děti. Jedno dítě píše krasopisně, druhé škrábe, ale chřypku mají v sešitě obě. ![]()
A nenech se odbít tvrzením, že kdyby se pořádně učily a zabraly, tak se jim to nestane.
Gatita já jsem se divila, že vnuk píše celkem slušně těch pár písmenek a slabik, co se už učili. Na to, jak příšerně a nerad kreslí, mě mile překvapil.
Gatita Ségry dítě vždycky psalo za trest:-D Už snad od první třídy. Teď už si tak jako sám bere sešit i tužku, když ví že se něco děje:-D. Píše hezky, s chybama teda občas, jenže on si třeba ty chyby vždycky tak odůvodni, proč tam napsal jiné písmenko, že to kolikrát dává smysl, čeština je hrozně těžká prostě.
Pinot Noir a posunul sa Viktor aj s jedlom?
GatitaNic si z psaní nedělej, náš mladší má úpravu nula, psaní hrůza, písmenka lítají horem dolem. Mi je to teda šumák, když je to gramaticky správně napsané. Učitelky má straré školy, žádné mladé tolerantní a stejně ani jedna písmo nekomentovala. Myslím, že drápe spousta dětí, zvlášť kluků.
Úplně mimo téma, ale na Little Angel mají dneska 40% slevu na spací pytle. Kód je ADVENTPRODETI, kdyby někdo potřeboval nutně jako já, ale za plnou cenu se mu zdají drahé ![]()
dzizisketa Ježíš, že ses připomněla.SPACÁK! Mám ho doma vypraný, zabalený, čekající.
My mame trojranne stabilo a drzia a ze syn teda tlaci dost. Ale nedavno som na niektorom ig profile (neviem uz presne ktory, sledujem ich tolko
, ale asi od spec.ped?) citala, ze trojranne nie su najvhodnejsie. Neviem to uz dohladat, asi to bolo v stories?
letfenixa akceptoval, že polévka nemusí být čirá, takže teď mu střídavě dávám do vývaru rozetřený vařený žloutek a rozmixované maso se zeleninou z vývaru (zeleninu přidávám do vývaru až ke konci vaření, tak snad z ní ještě získá něco užitečného) + rostlinný tuk. Co se pevné stravy týká, pořád jen křupky. Ale je to z mého pohledu je to neuvěřitelný pokrok. Velká lžíce rozmixovaného masa a zeleniny denně je zlepšení asi o tisíc procent. ![]()
Pinot Noir je to skvely pokrok ![]()
Jo a taky učitelky ve školce říkaly, že se hrozně změnil, je komunikativní, chce se účastnit aktivit, snaží se zapojit. A zjistila jsem, že tam má kamaráda Dexíka, ráno si úplně skočí do náruče a objímají se, a učitelky říkaly, že jo, že jsou nerozluční, pořád si hrají spolu, občas se porvou, no láska! A prý si pořád mají co říct, i když ani jeden nemluví. ![]()
Pinot Noir To jsou veliké pokroky, veliké!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY