Myrtila prijde mi zvlastni, ze Rascal mu byl malej a tohle, co ma mensi kola, ne? Kazdopadne Tondovi je Rascal furt vetsi
a to je o rok starsi haha
Vše o těhotenství a dětech
711990 No, rascal by mu byl dobre ted, prislo mi, ze tam uz neni moc prostoru pro rust, a to se mi s kolem za petku nechce u naseho dlouhana riskovat ![]()
Myrtilachapu:) no ono je mozny, ze vam vyroste ze vsech odrazedel, ty jsou proste vetsinou jako 12" kola no:)
711990 dcera jezdi na rascalovi 16
ale ona je velká, má čerstvě po tříletý prohlídce a 101,5 cm. Dle doktorky je na svůj věk fakt velka...
tenzie jezis cooo
Tonda ma 95 a jezisek mu prinese 14
tenzie na kole nebo odrážedle? Kolo máme taky 16 pro tříleté dítě, velké není, ale odrážedlo 12 je mu taky dobře
Naopak staršímu už jsme v létě museli koupit 20, ta 16 už byla malá.
711990 Teo jezdí na 16, velikostně je dobré, měří teda asi 98.
Evaeva na kole 16. Dobře ji teda bylo už v 2,5 letech. Je to obr, no... teď nastoupila do státní školky a rozhodně nevypadá jako nejmladší dite. Ale ja mám ty deti velký obě.
Evaeva tak Tonda ma asi extra kratky nozicky, protoze sotva dosahne z ty 14, kdyz je sedlo nejniz
711990 ono záleží na celkové konstrukci, jak jde dát sedlo dolů a tak. To naše beany je prý i trošku menší, ale nákupu 14 i jiných značek jsme vůbec neuvažovali. Vybírali jsme ho teda na jaře, to už byl O. asi trochu větší. A rychle z něj vyrostl, letos v létě už bylo malé. Jsme zvědavá, kdy budou potřebovat stejně velké ![]()
Myrtila já si myslím, že u toho odrážedla na tom zas tak nesejde, když půjde dostatečně vytáhnout sedlovka. U kola je velikost důležitější. Odrážedlo taky chceš třeba dát na kočár nebo poponést, velké by mohlo být nepraktické.
Evaeva Prave, na to noseni a vozeni odrazedla jsme u toho taky mysleli, vzdycky aspon cast prochazky to tak vyjde, ze syn nechce jet.
Mrakoplas jemu už bylo malé. Ta 20 byla na hraně, chvilku si na ní zvykal, ale třeba týden. Ty beany jsou teda prý malinko menší, kupovali jsme to podle výšky dětí, to odpovídalo.
Evaeva no na tomto vraj mozu jazdit deti do 125cm. Ale to si neviem predstavit, uz teraz ked ma syn asi 112cm sa mi zda na hrane. Mat o desat cm viac, tak jazdi v predklone ![]()
Mrakoplas jako na 16? To se mi taky nezdá, syn měří asi taky 112 a v létě už to právě bylo dost na hraně.
Evaeva tak som sa schvalne pozrela na stranku vyrobcu, ten pise len vek (4-6), jeden predajca uvadza od 105 do 125 cm a ostatni len od 105. Tak neviem no :) je to early rider belter 16
Ale na jar na narodeniny uz planujeme kupit vacsie, potom sa sem pohrniem pre tipy :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí