Vše o těhotenství a dětech
Evaeva máme a bezva. Ale ještě lepší mi přijde stojaci, kde si to můžou rozložit před sebe a mají úplně volné ruce. Oli postaví z Lega :)
slniecko nikajsky koncil nutně potřebuju! ![]()
žluťásek to jsem viděla, ale přišlo mi to jako velký krám. My zas tolik nehrajeme a do teď jsme hráli s otevřenými kartami. Objednám jim to k Vánocům.
Evaeva no víš co, z dupla to je hotový raz dva, to má O. za tři minuty. Zkuste aspoň. Ale ten držáček je fajn taky. Buď má djeco kočičku nebo se dá koupit myslím v hras noname za půlku.
žluťásek jojo, už jsem našla. Mladší nemá trpělivost, když řekne karty, musí být karty, za pět minut už nemá zájem ![]()
No to je geniální. Do detailů!
Sice jsem dnes neměla v plánu jít spát se slepicemi, ale že budu vzhůru kvůli Rostíčkovu bolavému krku a podezřelému chrapotu jsem nečekala. Ve hře je buď laryngitida nebo spálová angína.
slniecko skvělý! ![]()
dzizisketa
. Přežili jste noc? Teď je toho všude plno. Kamarádka včera na pohotovosti s dcerou, opakovaně čtyřicítky teploty, vypadá to na mononukleózu.
tv teď jsem mluvila s mámou, na Slovensku řádí taky nějaká nemoc se čtyřicítkami.
Po chvíli s otevřeným oknem usnul, předtím ještě dostal nurofen, tak jsem ho tak nechala chvíli spát. Spal naštěstí v klidu celou noc. Dneska má teplotu a trochu kašle a chraptí. Takže naštěstí nic vážného, ale než zabral ten nurofen a malý se uklidnil, měla jsem strach.
dzizisketa Mně takhle sipala malamala, jakože sipalay ztrácela hlas, ale nekaslala. V noci pomohlo otevřene okno, ale zase chrapot,sípot bez kašle. Doktorka mi napsala prednisol, že ho mám dát na noc, že je nějakej i protizánětlivej a druhej den se to proměnilo v běžný kaslik.
Tonda jde zitra na kontrolu po zapalu plic, takze od rana oba kejchame a rozjizdi se nam ryma...
Je to na dobré cestě, Viktor dnes řekl "tornádo". ![]()
Pinot Noir ten ví, jak to udělat, aby jeho první slovy nebyly tuctový a nezapadly. ![]()
Už se těším na další. ![]()
Pinot Noir super, dalsi meta je Titanik?
Pinot Noir tak vidíš, doteraz nehovoril, lebo nebolo o čom ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY