Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38955 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:17

Pinot Noir jak se dexik jmenuje, dexter?
(jinak je to fantasticky, co píšeš)

Online Pinot Noir
30000 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:18

Potrefenáhusa ano, Dexter.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:36

MP Meri aby to nebylo nějaké proroctví 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:40

Pinot Noir to jsou super pokroky! 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 14:34

Evaeva  nejsem připravena! (Jako porod měsíc před termínem by mě asi úplně zničil, já teprve teď muzu říct, že je skoro hotovo a z porodnice bych to všechno nemohla dirigovat ani omylem, nové skříně, třídění věci, praní, kočár, hygiena ... no).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 15:08

MP Meri chápu! Já nebyla připravená poprvé ani podruhé. Pokaždé jsem přenášela

Online Karja
44871 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 15:15

Evaeva Já jsem pokaždé rodila v den termínu. Ale potřetí to už nebudu ověřovat!:-D:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 15:21

Karja to je ale super! Já si myslela, že podruhé to bude dřív. Ale připravená jsem nebylaPoprvé jsem ještě čtrnáct dní před termínem dodělávala nějaký projekt.

Online Potrefenáhusa
38955 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 16:52

Evaeva ty by sis asi rozumela s muzem, ten na všechny moje dotazy, kdy už připraví tohle, odpovídal udivene už????? 
pujcenou drahou cestovní postýlku do obejvaku tak rozkládal až včera odpoledne po našem příjezdu s miminem.....aby ji zas po peti minutach složil, protože mimičiči vypadala, ze by ji sitovina ke šplhání vyloženě potěšila....

takze starej kocar houpací v kuchyni pohoupe jeste další sestru v řadě  

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 17:19

Díky všem za zkušenosti s pastelkami, jedny staedler jsme měli a byly asi nejlepší, vrátím se k nim. Jinak jsem se asi vyjádřila nějak nesrozumitelně, ale syn je děsně moc šikovný ve škole, žádné problémy neřešíme, psaní i všechno ostatní mu jde pěkně, jediné, s čím má problém, je tlačení velkou silou na papír, ale to má odjakživa, obrázky někdy i protrl a vysvětlit si to nechtěl nechat, teď právě pozoruju velké zlepšení, jak hodně dělají ty uvolňovací cviky a začínají psací písmo. Vlastně jsem jen chtěla vědět, jestli maped pastelky jsou na tom s kvalitou špatně, neb mi přišlo, že jich má na můj vkus dost velkou spotřebu.

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 17:20

jo a hrozně mě rozesmála reakce Evaeva o tom proroctví hned pod Dexterem  až pak jsem si všimla, na koho reaguje...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 17:43

Potrefenáhusa jako rozumnělaale vyjádřila jsem se krapet nepřesně. Věci na dítě připravené byly, muž měl seznam, co přinést ze sklepa, od našich,... A muž, když má seznam, tak koná, dokud není hotovo. Ale skříně nám po skoro roce bydlení montovali asi dva dny před termínem, jestli v nich už něco bylo si nepamatuju, samozřejmě jsem měla spoustu plánů, co ještě dodělat, uklidit,... Já jsem taková, že když mám plán, tak jsem v klidu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 17:43
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 18:10

letfenixa 

U nás byla dneska hrozná karmická výměna. Syn si nenechal udělat od doktorky výtěr z krku, ale pak hrozně chtěl ven dělat iglú, než jsme se vrátili domů, napadla spousta sněhu. Takže hele, žádný výtěr = nevíme, co ti je, budeme to léčit možná dlouho, smůla. Příště si to líp rozmysli. Ani mi ho líto nebylo, jak jsem byla naštvaná kvůli tomu pitomýmu zašťourání v krku. Jako kdybysme jim cosi neléčili 6. týden, asi bych byla smířlivější, ale tohle je fakt peklo. 

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 19:03

dynda ja som zas vytiahla kartu, že keď je teda zdravý,  tak ide zajtra do škôlky

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 19:43

MP Meri Nedoporučuju! My měli nachystaných 87% věcí s tím, že zbytek doladíme kolem Vánoc. Tak nic. Ještěže to mimino v tuhle chvíli nic nepotřebuje a já si koupila dvě příšerno kojící podprsenky z HM - tušení!

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 20:17
Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 20:19
Online Potrefenáhusa
38955 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 20:21

Anema nám dali v lekarne v říjnu nějaký vlastní ibuprofenovy cipky pro děti 

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 20:28