letfenixa se zkušenostma s našima okulárema bych byla ráda, že je má a nejsou rozsedlé
aneb tenhle rok má syn už třetí brýle
Vše o těhotenství a dětech
A predstav si, že to urobí puberťák, lebo nevie vo svojom chlieviku najst batoh a ešte sa rozčuľuje, ked ho nutis upratovať.
![]()
![]()

Potrefenáhusa tak to je boží![]()
Potrefenáhusa oooooooh ![]()
![]()
![]()
rasaNori Jo, v pohodě, moje dítě vzalo před 14 dny šperk za 1500,-. Ale nikdo si toho nevšiml! Normálně venku na ulici to vytáhla, zamávala tím na řetízku, a říká ,,Jeee mami, já tam musím dojít tohle vrátit,,. Mně bylo hrozně, ale ta paní prodejkyne se tomu smála, ještě ji říkám, ať si to prohlídne, jestli to nějak nenatrhla, že ji to uhradim, a nic smála se dal, uložila to a cajk....ale je to i moje vina, dcera říkala, že jsem ji nenechala si to prohlídnout a to je pravda, já jsem ji jakoby až odtáhla,klidně to mohlo být když si to prohlížela a nestihla to vrátit.
Jinak skolky, no možná proto jsou v zahraničí ženy docela v domacnosti a dělají ta svozy,rozvozy děti jak to známe z filmů:-D
continuity letfenixa Prosím vás, já vám nastěhuju na týden samba, no a nebo mě vlastně:-D. My kdybysme neustále něco nehledali, tak můžeme mít jedno i dvě dítě navic, asi tolik to zabírá času!
Potrefenáhusa jůů ![]()
![]()
Karja já ti pošlu mého muže, ten hledat opravdu umí.
Jak říkám já, pro něj je to životní nutnost, protože věci zásadně neuklízí, kam patří, ale tam, kde je zrovna kousek volného místa.
continuity :-DNo tak to bychom tady asi nedali. Protože já to dělám taky!
Karja on by hledal i pro vás, je zvyklej.
Evaeva nemá ich, nechápem kde sú
continuity porazí ma
letfenixa aha, no snad se brzy objeví.
Potrefenáhusa další housátko? Něco mi uniklo? Ale je ![]()
Potrefenáhusa ale to je fakt ![]()
Potrefenáhusa máme podobnou fotku:

Pinot Noir ajo! ![]()
Fakirka ano! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY