Vše o těhotenství a dětech
Anema Ty jo, já ti nevím, mně to vždycky popisovaly kamarádky, že to dítě vždycky hrozně moc plakalo. A že stačí nějak za to ouško nebo to ouško nějak sáhnout jako detekci, že to je strašný pláč, radši si to ale nějak zjisti. Snad to bude jen to nachlazení a brzo to přejde.
Potrefenáhusa děkuju za tip! Jakou mají kdyžtak dobu spotřeby, stačí mi to řádově v kategorii "spotřebujte hned" x "vydrží na příště", díky!
na priste kez by ne, ty naše byly od srpna do listopadu a musely bejt v lednici (dik za připomenutí, jdu to vyhodit), ale fungovaly, zaplatbuh za ne

Anema A ty malinký ibuprofenovy cipecky mám, ale že to mam tady na Vysočině vám to všem asi bude k ničemu co?
Jdu to všechno v lékárně prohlídnout, naše holky teda ty cipky nenesou dobře, už jim je nedávám, navíc těch mini bych musela dát asi dost...Ale je to teda prekerka
Anema moje děti u zánětu uší nikdy neplakaly. Když pak začaly mluvit a doktorka se jich sama zeptala na bolest a oni ji tvrdily, že nic, ani při ohnutí, tak si doktorka o mně přestala myslet nehraje věci.
S kojence, nevím, jak je velký, ale i tak bych šla k doktorovi. Může to být cokoliv i nic.
To je strašné, co, že prostě u nás neseženeš antipyretikum pro miminka. Pro větší děti se dají dělit a drtit tablety pro dospělé, ale co s miminky?
Anema ano může, malá ho měla ve třech měsících a přišli jsme na to až rano, když měla zalepené ouško od hnisu. Na orl pak potvrdili perforaci bubinku. V noci jenom špatně spala, ale neplakala.
My jinak měli dneska marieu den. Jak to v sobotu u Rostíka vypadalo na něco strašného, tak dneska mu nebylo už lautr nic. Takže dopoledne jsme se vydali na observaci stavu i se psem, Bonnie si v parku hned našla kamaráda na řádění v čerstvém sněhu, a odpoledne jsme byli na kopci skoro dvě hodiny. Dokud nám nepraskly boby ![]()
Ta únava z pobytu na sněhu je super pocit. Navíc Rosťa letos nejen že se přestal bát sjíždění kopců, ale navíc už to zvládne komplet sám, vytáhnout boby, nasednout a odstrčit se. Přišla jsem na to, když jsem se musela na chvíli věnovat Šárce v kočárku, on si mezitím našel kamaráda a aby mu ten kluk neujel, musel si holt poradit sám.
Ten výpadek čípků trvá minimálně od konce léta. Je to naprosto otřesný a když si vzpomenu na kovid s čtyřměsíčním miminkem s horečkama, které se mi ještě k tomu dáví panadol sirupem, tak se mi vaří krev. Sjezdili jsme všechny lékárny v okolí, aby nám lékárnice nakonec nabídla homeopatika![]()
Jinak čípky vyrábí i Paralen a ty se mi tento týden podařilo koupit.
Anema Snad to bude brzo dobré. Zásoby chápu, taky to mám radši při ruce, možná až půjdeš kolem lékárny, tak se tam stav i tak, ted jsem zběžně přelétla nějaký článek, že není ani surovina pro výrobu těch "ibuprofenů v lékárnách" takže kdoví jestli bude to, co posílala husa.
Anema ja ted nedavno kupovala paralen cipky, pokud netrvas na ibuprofenu. Proste jsem prisla do lekarny, porucila cipky pro dite a s timhle odesla. A kupovala jsem to bud u maxe nebo v benu, ty mam nejbliz.
Tak paralen uz mas ![]()
Anema ajaj, mam posledný nacaty nurofen sirup, musim nim hoodne setrit!
Edit. Tak som ho este v par internetovych lekarnach nasla a ako spravna panikariaca matka jeden do zasoby kupila (tiez som zasobovac liekov odkedy som musela v noci zhanat po znamych nasivin ked mi starsi prvy krat dostal nadchu a nevedel sa kvoli nej ani nakojit a uz vobec nie spať)
monis První týden v červenci už nebyly, taky jsme měli covid. Jela jsem extra pro ně v noci do nonstop lékárny, když mělo dítě čtyřicítky. Až tady jsem se dozvěděla, že výpadek trvá, jako je to masakr.
Tak teď aktuálně sedíme u kamarádů v belgii, a na téma děti ve školce od nevidím do nevidím to tady mají tak, že děti vezou do školky v 7:30, a vyzvedávaji si je v 6 večer. Čuměli jsme jak puci.
A starší dítě dnes v Bruselu strčilo do kapsy v decatlonu labelo, takže jsme si s ochrankou dali etudu na téma v obchodě se nekrade, ale plati![]()
dzizisketa ten sníh je super! Kluci byly venku snad přes tři hodiny, vůbec nechtěli domů.
Lukasko nevie, kde má okuliare. Tak som išla mu pomôcť ich hľadať a zas som našla toľko bordelu ![]()
Pre mňa ako Monka je ťažké, že nedokáže mať všetko roztriedene.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY