Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 20:33
Online Karja
44871 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 20:39

Anema Ty jo, já ti nevím, mně to vždycky popisovaly kamarádky, že to dítě vždycky hrozně moc plakalo. A že stačí nějak za to ouško nebo to ouško nějak sáhnout jako detekci, že to je strašný pláč, radši si to ale nějak zjisti. Snad to bude jen to nachlazení a brzo to přejde. 

Online Potrefenáhusa
38955 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 20:42
Reakce na Anema:

Potrefenáhusa děkuju za tip! Jakou mají kdyžtak dobu spotřeby, stačí mi to řádově v kategorii "spotřebujte hned" x "vydrží na příště", díky!

​na priste kez by ne, ty naše byly od srpna do listopadu a musely bejt v lednici (dik za připomenutí, jdu to vyhodit), ale fungovaly, zaplatbuh za ne 

Online Karja
44871 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 20:43

Anema A ty malinký ibuprofenovy cipecky mám, ale že to mam tady na Vysočině vám to všem asi bude k ničemu co? 

Jdu to všechno v lékárně prohlídnout, naše holky teda ty cipky nenesou dobře, už jim je nedávám, navíc těch mini bych musela dát asi dost...Ale je to teda prekerka

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 20:43

Anema moje děti u zánětu uší nikdy neplakaly. Když pak začaly mluvit a doktorka se jich sama zeptala na bolest a oni ji tvrdily, že nic, ani při ohnutí, tak si doktorka o mně přestala myslet nehraje věci.

S kojence, nevím, jak je velký, ale i tak bych šla k doktorovi. Může to být cokoliv i nic.

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 20:45
Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 21:02
Offline dzizisketa
9015 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 21:04

Anema 

To je strašné, co, že prostě u nás neseženeš antipyretikum pro miminka. Pro větší děti se dají dělit a drtit tablety pro dospělé, ale co s miminky? 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 21:07

Anema ano může, malá ho měla ve třech měsících a přišli jsme na to až rano, když měla zalepené ouško od hnisu. Na orl pak potvrdili perforaci bubinku. V noci jenom špatně spala, ale neplakala.

Offline dzizisketa
9015 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 21:13

My jinak měli dneska marieu den. Jak to v sobotu u Rostíka vypadalo na něco strašného, tak dneska mu nebylo už lautr nic. Takže dopoledne jsme se vydali na observaci stavu i se psem, Bonnie si v parku hned našla kamaráda na řádění v čerstvém sněhu, a odpoledne jsme byli na kopci skoro dvě hodiny. Dokud nám nepraskly boby

Ta únava z pobytu na sněhu je super pocit. Navíc Rosťa letos nejen že se přestal bát sjíždění kopců, ale navíc už to zvládne komplet sám, vytáhnout boby, nasednout a odstrčit se. Přišla jsem na to, když jsem se musela na chvíli věnovat Šárce v kočárku, on si mezitím našel kamaráda a aby mu ten kluk neujel, musel si holt poradit sám.

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 21:16

Ten výpadek čípků trvá minimálně od konce léta. Je to naprosto otřesný a když si vzpomenu na kovid s čtyřměsíčním miminkem s horečkama, které se mi ještě k tomu dáví panadol sirupem, tak se mi vaří krev. Sjezdili jsme všechny lékárny v okolí, aby nám lékárnice nakonec nabídla homeopatika

Jinak čípky vyrábí i Paralen a ty se mi tento týden podařilo koupit. 

Online Karja
44871 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 21:18

Anema Snad to bude brzo dobré. Zásoby chápu, taky to mám radši při ruce, možná až půjdeš kolem lékárny, tak se tam stav i tak, ted jsem zběžně přelétla nějaký článek, že není ani surovina pro výrobu těch "ibuprofenů v lékárnách" takže kdoví jestli bude to, co posílala husa. 

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 21:29
Online Zuzuli
3831 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 21:33

Anema ja ted nedavno kupovala paralen cipky, pokud netrvas na ibuprofenu. Proste jsem prisla do lekarny, porucila cipky pro dite a s timhle odesla. A kupovala jsem to bud u maxe nebo v benu, ty mam nejbliz.

Tak paralen uz mas

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 22:03
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 22:12

Anema ajaj, mam posledný nacaty nurofen sirup, musim nim hoodne setrit! 

Edit. Tak som ho este v par internetovych lekarnach nasla a ako spravna panikariaca matka jeden do zasoby kupila (tiez som zasobovac liekov odkedy som musela v noci zhanat po znamych nasivin ked mi starsi prvy krat dostal nadchu a nevedel sa kvoli nej ani nakojit a uz vobec nie spať) 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 23:43

monis První týden v červenci už nebyly, taky jsme měli covid. Jela jsem extra pro ně v noci do nonstop lékárny, když mělo dítě čtyřicítky. Až tady jsem se dozvěděla, že výpadek trvá, jako je to masakr.

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 13. prosince 2022 00:06

Tak teď aktuálně sedíme u kamarádů v belgii, a na téma děti ve školce od nevidím do nevidím to tady mají tak, že děti vezou do školky v 7:30, a vyzvedávaji si je v 6 večer. Čuměli jsme jak puci. 

A starší dítě dnes v Bruselu strčilo do kapsy v decatlonu labelo, takže jsme si s ochrankou dali etudu na téma v obchodě se nekrade, ale plati

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2022 00:33

dzizisketa ten sníh je super! Kluci byly venku snad přes tři hodiny, vůbec nechtěli domů.

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 13. prosince 2022 09:53

Lukasko nevie, kde má okuliare.  Tak som išla mu pomôcť ich hľadať a zas som našla toľko bordelu

Pre mňa ako Monka je ťažké,  že nedokáže mať všetko roztriedene.