Potrefenáhusa ty jsi normálně Mistr utajovani:D ale ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tak máme za sebou ten odběr. Otázku Diazepam ano-ne vyřešil včerejší telefon, že doktorka náhle onemocněla, máme přijet jen na odběr a k doktorce za dva měsíce. Umím si představit, jaký by to byl za ty dva měsíce horor v téže ordinaci po dalším masakru s krví, takže Diazepam dostal. A dobré, byl z toho běžný odběr s běžným pláčem. Uf. ![]()
Pinot Noir taky paradni! ![]()
Pinot Noir hurá, ulevilo se mi taky, že to šlo dobře.
Potrefenáhusa Ale!
(Je to sloník, je to sloník!!)
Pinot Noir tak super ![]()
Okuliare som našla, na veľmi nepravdepodobnom mieste, ja hľadať viem, som systematická, ale preferuje veci na svojom mieste!
Len to si presne rikam
ze slonika teda nechci, i kdyz teda![]()
Potrefenáhusa Pinot Noir ty starší děti jakoby říkaly - Panebože a tohle teď tady bude furt.![]()
Potrefenáhusa To jsou koťata ![]()
Potrefenáhusa Pinot Noir ty starší děti jakoby říkaly - Panebože a tohle teď tady bude furt.
Ja už jsem dvakrat při pohledu na tu fotku kličovala, co se te malé husicce honí hlavou s tou zakryvajici ručičkou před pusinkou, jestli jako jej, to je roztomilý, nebo ježíšmarjá. Ale ona už určitě minihousatko napodobuje;-) Potrefenáhusa
Oooo no to je sladké ![]()
Potrefenáhusa Pinot Noir krasne fotky a krasne deti. Taky se vam razem ti starsi sourozenci zdali nejak vetsi, kdyz pribylo domu mimino? Ja jsem jeste par dni pred porodem strihala starsimu nehty, rikala jsem si, jake ma jeste male rucicky, a za 14 dni mi pripadal najednou hrozne veliky. Uz mu teda byly skoro 4, ale to je stejne porad relativne maly dite.
Kokoska Jo, ono to platí i opačně. Já tu menší mám pořád za mimino. Přitom ve třech jsem už velkoumalou měla za samostatnou jednotku, co už měla všechno umět:-D
Karja u mě to platí hlavně opačně. On teda starší syn má takovou rozumnou a samostatnou povahu, takže to smýšlení ještě podporuje. Mi teda i ve školce říkali, že, když jim tam mladší brečí, vypadá jak miminko, a pak když promluví a vypadne z něj nějaké složité souvětí...![]()
Já ten hrášek jíst nebudu, je zmuchlaný![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY