Evaeva u nás: já ten špenát nechci, já se ho bojím ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka když tě vidím, co dostane vaše starší k Vánocům? Já vůbec nic nemám. Objednala jsem teda župan z Tchibo a nějaký oblečení. Tím to ale asi nevyřeším. ![]()
Tabea tyjo, ani mi to nepřipomínej...Předstírala jsem, že katalog hraček od Mallu jsme už dávno vyhodili, ale manžel ho ochotně vylovil z batohu, takže si napsala Ježíškovi o plastovou mořskou pannu, která čtyřbarevně bliká
naštěstí tam byla i stránka od lega, takže dostane i autobus lego friends (ona je ve skládání fakt dobrá). Pak dostane šaty s Elsou, knížku. Duhu Grimms teda dostane asi mladší, i když to měl být společný dárek...Velká bude závidět ![]()
Jo a tvoření - lepení mozaiky.
Edit: ten yumbox na svačinu do školy nechám na narozeniny, ona si zatím školu vůbec neumí představit. Anebo si ho nechám pro sebe ![]()
Evaeva
zmuchlaný hrášek! U nás dneska "maso nechci, maso neni sýr"
A taky se teď 1000x denně něco hledá. Ale ona nezačne hledat sama. Sedne si a pronese třeba "Skřítek kde je? Maminko hledat! Podat Elence!" A čeká. Ani se nerozhlídne. Když nereaguju, tak se sebere a pro hračku si dojde sama, moc dobře ví, kde to má. . Na jednu stranu je to roztomilé, na druhou bych jí přetrhla.
MPLee ale je dobré, že ví, kde to má. Starší syn nenašel nic snad ještě ve čtyřech, i když tu věc měl třeba u nohy ![]()
Potrefenáhusa No toto!! ![]()
![]()
@Anema Nás vždycky za ucho trochu zatahali a zjevně když je zánět středního ucha, tak to hrozně bolí, mnohem víc, než když tě někdo jen tak potahá za ouško. (Fuj, měly jsme to se ségrou jednou, ale bez píchání, rozehnalo se to atb)
Mladsi je dva dni doma lebo kasle. Dnes som isla pre starsieho na vytvarnu a tam kaslali uplne vsetky deti a ovela horsie
. Maju to asi vsetci. Uz dve skolky u nas zavreli.
Potrefenáhusa ale toto ![]()
![]()
![]()
Jsem objednavala dětem nějaké věci na luxoru. Jsem si říkala, že to má ten luxor už taky docela levné.....no, no. Takže jsem objednala toho pavouka čendu, ale kapesní vydání, je to 10x10cm, uplně malilinkatý, a vodovky taky nějaký uplně miniaturní...No tak jako takové překvapení jsem nečekala. Ach jo! To je tak ubohý, že to nemůžu dát ani vlastním dětem:-D
Karja do adventniho kalendare jak když najdeš!
Muž koupil 200g čokoládu a teď tu na mě řve, že ji dítě skoro celou snědlo. ![]()
Jsem se ho zeptala, co je cílem. Tak prý, aby to příště neudělala. Ta má mnoho možností: příště nic nekoupit, čokoládu hlídat. A on si z toho vybere, že za to můžu já, protože se dobře bavím (dítě to nevidí).
continuity To jako řve, že se s ním nerozdělila, nebo proč?
Kan no co si budem povídat, 200g čokolády není úplně racionální strava. I když dnes bych to i přešla mlčením. Byli celý den na výletě v Německu, kdoviproc si nekoupila nic k jídlu, takže nějaký ten kalorický deficit vcelku chápem, i když k večeři jí udělal hromadu míchaných vajec.
Spíš to je blbá kombinace pubertálních dcer v nejlepším a matky v nemocnici. Nenese to chudák moc dobře.
continuity Jojo, přesně, na něčem to eskalovat asi muselo. No a co myslíš, dají si příště holky nebo nedají?
Potrefenáhusa No to máš pravdu. A tak holky jsou možná ještě ve věku, že ty malý věci chtěj! No jako snad to pro Housátko zvládneš lépe, ty narozeniny nalepené na vánocích, to je vážně těžké!
Karja ta malá je hrozně na sladké. Nesmím tu nic mít nebo to schovat. Takže odpověď je jasná.
continuity Já jí rozumím!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY