Zina nebo vas zavali hromada srotu![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja taky me to mrzi. On je sikovny, ja po nem ani nechci, aby si sam delal svacinu, o to mi vubec nejde. Chova se ted ale hrozne protivne, az bych rekla hostilne vuci mne, a do toho striha jednu scenu za druhou, je to hrozne vycerpavajici, je to ted s prominutim jako pecovat o staryho zlyho dedka se kterym se neda rozumne domluvit. A ty sceny jsou tak strasne strasny, ze to nemuzu omlouvat ani teorii o tom, ze ve skole se musi ovladat, tak ma pravo to doma pustit.
Gatita musíš byť hrozne vyčerpana ![]()
A keď si písala o tom smiechu, tiež som taká. Max občas v škole sa schuti na niečom zasmejem.
Gatita a neuvažovala jsi o psychologovi? Třeba by poradil, odkud to pramení a jak třecím plochám předcházet. Mně někdy připadá jako kdyby jsi psala o dítěti o deset let starším, možná je potřeba něco změnit a pohled zvenčí by zabral. Omlouvám se, jestli to ode mě moc.
Gatita a školu zvládá dobře, má tam kamarády a tak? Možná že pohled zvenčí by mohl pomoct. Ale ono stačí, když budete nekompatibilní povahy, pak je těch třecích ploch víc a člověk se snadno zacyklí (takové to, co zas bude) a už to jede. Musí to být náročné.
Pinot Noir neomlouvej se, vsechno je mozny...s mladsim ale zadny napeti nemam, u nej jsou ty sceny takovy jakoby normalni a primereny veku a syn (ten mladsi) se obcas i prijde pomazlit, coz u starsiho je spis vyjimecne a ty konflikty jakoby trvaji dyl.
Pořád kreslí. ![]()

Pinot Noir on je fakt hrozně šikovnej. Dejte ho na výtvarku, to by byla škoda nerozvíjet takový talent.
Pinot Noir neuveriteľné!
Pinot Noir Teda, je fakt hodně dobrej! Hned bych si to taky dala na zeď.
Pinot Noir perfektne ![]()
Pinot Noir Risa je fakt talent! Na pet let uplne neskutecny
moora už měsíc šest.
A všem děkuji. Mám z něj radost. Ve chvílích, kdy nemám chuť na něho hodit deku. ![]()
Karja zas este by mohla spravit to co moja mama: opytat sa co in treba, ja jej poviem, ze sa na nieco skladame si svokrovcami, ona sa nevyjadri a na Vianoce pribesie miliatdu plastovych kramov. Tohto roku muz spominal mojmu otcovi, ze by chcel kupit auto na ivladabie. Tak mu ho kupil moj otec...bejake za 120 eur (cenu mi vzdy oznamuje mama, cim drahsie, tym pre ni h kvalitnejsie...). Viem len o tomto, ale tipujem, ze toho bude ovela viac, pretoze na Oliviine! Narodeniny artur dostal 3 knizky, detsky fotak a este nejaku plastovu blbost...
Pinot Noir ooo, tak to je naozaj talent!
Pinot Noir wow!
Pinot Noir husty![]()
A s tou dekou tě fakt chápu, my momentálně oscilujeme radostí z jejich samostatnosti a chutí je chytit pod krkem:D
Jinak na tyhle dlouhý cesty jsem jim do auta pořídila kreslící tabulky a jsou pořád v akci:)
rasaNori závidím, že je můžete zabavit takhle. U nás je čtení, filmy, kreslení, mobil, prohlížení čehokoliv v autě rychlá cesta k blití. Jsou sice zlatí, ty tři hodiny k našim vydrží hezky a bez jediného zastavení, ale delší jízda už by pro ně byla nuda. Audiopohádky taky moc nejdou, Ríša do toho vstupuje, chce občas něco vysvětlit, pak mu kus uteče...
Pinot Noir Já už to komentovala na Instagramu a vznáším se v podivném časovém vakuu, ale teda...
Vidím to minimálně na velkou budoucnost akademického malíře nebo strojního inženýra ![]()
![]()
![]()
Pinot Noir Kreslí fantasticky! A oceňuju že nevynechal NZ
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY