Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 23:24

monis nevím odkud jsi, kdyby Praha, tak hlásím, že UVN ani Motol Ospen nemá, prej možná Bulovka. Tristní, fakt. Penicilin, kdo by čekal, že taková věc nebude k sehnání

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 08:03

žluťásek diky, ale nakonec jsme dostali cefzil a ten naštěstí máme. Jo, kdo by čekal, že v roce 2022 bude penicilin a paracetamol pro děti podpultové zboží

Offline Pinot Noir
30002 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 09:12

Tip na samo-domo "hračku" pro prcky, kteří začínají s barvami. Okoukali jsme na ergoterapii, tam to tedy měli s menším počtem barev pro mladší děti. Ještě mají druhou variantu, kde jsou nabarvené naopak ty důlky a dávají se do nich víčka z PET láhví, bambule apod. odpovídající barvy. Tak třeba to někoho zaujme. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 10:46

Nemáte někdo tip na dárky pro cca rok a půl? U nás teď jede jenom kramaření a pak ještě teda hudební knížky s kouskama skladeb, ale těch už pár máme a na moje doporučení je dostane i od rodiny. Jinak je nejlepší zábava pes, ale toho už máme :D.

Offline Potrefenáhusa
38962 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 10:56

Zina velkou tatru mate? :-)

Offline Potrefenáhusa
38962 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 10:59

žluťásek já o tom teď někde četla, ze je to problém těch prvovyrobcu, což jsou megatovarny v Číně a Indii, kterých je jen par...

a taky rady, ze se ty dětský leky na horečky daj dobře objednávat z on-line zahraničních lékáren, kde porad dostupné jsou (Polsko, Německo)

Online MPLee
3044 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 11:05

Zina v roce a půl už u nás frčelo duplo, jinak mě napadá třeba - smartmax, geomag magicube, woody motoricky labyrint, od fatbrain toys klec s tvary, malovani vodou, pastelky stabilo woody, djeco nebo ses maji sady s prstovyma barvama pro nejmensi (djeco i jednu, kde se vubec nezaspini - barva se nanese mezi 2 folie a pak se to jen patla pres folii, oplachne a muze na novo). Hodne ji bavila krabicka kam se strkaji gumove mrkve, uchostoury a zetony (meli jsme z lovevery, ale urcite nekdo dela podobnou), pianko od baby einstein, pop it, modelina, schleich zviratka a karty na prirazovani ( v levnych knihach meli supet karticky bud zvirata nebo prvni slova, tusim od infoa?). Magnety pokud je mate kam davat - velky pekny ma treba vilac. Nebo z tech vetsich houpacka, pikler, krokodyl nebo donut od Bobles... No a ty hudebni knizky jsou super, zvojtka ted ma se zvuky zvirat s dotykovymi prvky a fotkama, moc peknou a pak ty jejich minipedie s hybacima okynkama. Hodne rada mela dcera fotoknihu pro deti od cewe, kam jsem ji dala fotky ji a rodiny. Naopak se u nas nechytla velka kulickova draha. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 11:07

Zina A co kuchynka? U nas bavi oba, dostali ji cca v tom roce a pul. A tatru musi mit kazdy dite!

Online MPLee
3044 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 11:10

Zina tatry malou i velkou. Yokidoo kohoutky do vany, activity board nebo na cesty aktivni kostka od small foot nebo mame z amazonu takovy fulcivy kufrik s ruznym zapinanim. Drevene krajeci potraviny, vlnkovy krajec...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2022 11:30

Zina u nás jelo taky kramaření, hračky v tomhle věku docela ignorovali:) ale doporučuju takové ty stohovací kroužky. Ve dvou letech syn dostal datla od woody, to by v roce a půl už mohlo mít úspěch. Na přiřazování čehokoliv mi házeli bobek tak do dvou a půl. Staršího kupodivu bavilo navlékat korálky, dělají se i velké. A pak mě napadá zatloukačka, dělá se x variant, a taková dráha na autíčko, jak se pouští shora.

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 12:33

Zina Nevím jestli už padnul Duplo vláček, ten měl u nás úspěch už snad od půl roku a furt ho ještě baví. Už máme teda druhej, ehm

Offline Pinot Noir
30002 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 12:42

Viktor se dnes tedy překonal! Prstové barvy! Ale ty výrazy, které se mu střídají ve tváři stojí za to.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 12:57

Pinot Noir haha to ciry znechuceni

Offline Pinot Noir
30002 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 13:05

711990 ale furt pokračuje, bere jednu barvu po druhé, znechucení se ale nezmenšuje

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 13:10

Pinot Noir vsechny sou stejne hnusny!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2022 13:21

Pinot Noir prej To snad nemyslí vážně! Boží 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 13:41

Pinot Noir To je skvělý. Mám hodně podobný fotky.

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. prosince 2022 13:49

MPLee U nas uz pres bagry, traktory, lego a knihy neni kam slapnout. Myslela jsem jak se ma to moje dite dobre, ze ma tunu dupla, magnetky a vsechny vozidla, co snad existuji. A pak jsem si precetla tvuj prisprvek, kde se chytam jen u slov Duplo, Svojtka a magnety

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2022 14:26

Musela jsem dneska odmítnou pozvání od synova kamaráda do dětského koutku. Ach jo, první takové, ale při takovéhle nemocnosti si to před Vánoci nelajsnu

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 20. prosince 2022 14:52

Evaeva Nedivim se ti, ja taky zvazovala dnesni krouzek, nakonec jsem lehla nejdriv ja a dneska i deti. Z deseti deti tam byly dneska prihlaseny ctyri.