monis nevím odkud jsi, kdyby Praha, tak hlásím, že UVN ani Motol Ospen nemá, prej možná Bulovka. Tristní, fakt. Penicilin, kdo by čekal, že taková věc nebude k sehnání ![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek diky, ale nakonec jsme dostali cefzil a ten naštěstí máme. Jo, kdo by čekal, že v roce 2022 bude penicilin a paracetamol pro děti podpultové zboží![]()
Tip na samo-domo "hračku" pro prcky, kteří začínají s barvami. Okoukali jsme na ergoterapii, tam to tedy měli s menším počtem barev pro mladší děti. Ještě mají druhou variantu, kde jsou nabarvené naopak ty důlky a dávají se do nich víčka z PET láhví, bambule apod. odpovídající barvy. Tak třeba to někoho zaujme.

Nemáte někdo tip na dárky pro cca rok a půl? U nás teď jede jenom kramaření a pak ještě teda hudební knížky s kouskama skladeb, ale těch už pár máme a na moje doporučení je dostane i od rodiny. Jinak je nejlepší zábava pes, ale toho už máme :D.
Zina velkou tatru mate? :-)
žluťásek já o tom teď někde četla, ze je to problém těch prvovyrobcu, což jsou megatovarny v Číně a Indii, kterých je jen par...
a taky rady, ze se ty dětský leky na horečky daj dobře objednávat z on-line zahraničních lékáren, kde porad dostupné jsou (Polsko, Německo)
Zina v roce a půl už u nás frčelo duplo, jinak mě napadá třeba - smartmax, geomag magicube, woody motoricky labyrint, od fatbrain toys klec s tvary, malovani vodou, pastelky stabilo woody, djeco nebo ses maji sady s prstovyma barvama pro nejmensi (djeco i jednu, kde se vubec nezaspini - barva se nanese mezi 2 folie a pak se to jen patla pres folii, oplachne a muze na novo). Hodne ji bavila krabicka kam se strkaji gumove mrkve, uchostoury a zetony (meli jsme z lovevery, ale urcite nekdo dela podobnou), pianko od baby einstein, pop it, modelina, schleich zviratka a karty na prirazovani ( v levnych knihach meli supet karticky bud zvirata nebo prvni slova, tusim od infoa?). Magnety pokud je mate kam davat - velky pekny ma treba vilac. Nebo z tech vetsich houpacka, pikler, krokodyl nebo donut od Bobles... No a ty hudebni knizky jsou super, zvojtka ted ma se zvuky zvirat s dotykovymi prvky a fotkama, moc peknou a pak ty jejich minipedie s hybacima okynkama. Hodne rada mela dcera fotoknihu pro deti od cewe, kam jsem ji dala fotky ji a rodiny. Naopak se u nas nechytla velka kulickova draha.
Zina A co kuchynka? U nas bavi oba, dostali ji cca v tom roce a pul. A tatru musi mit kazdy dite!
Zina tatry malou i velkou. Yokidoo kohoutky do vany, activity board nebo na cesty aktivni kostka od small foot nebo mame z amazonu takovy fulcivy kufrik s ruznym zapinanim. Drevene krajeci potraviny, vlnkovy krajec... ![]()
Zina u nás jelo taky kramaření, hračky v tomhle věku docela ignorovali:) ale doporučuju takové ty stohovací kroužky. Ve dvou letech syn dostal datla od woody, to by v roce a půl už mohlo mít úspěch. Na přiřazování čehokoliv mi házeli bobek tak do dvou a půl. Staršího kupodivu bavilo navlékat korálky, dělají se i velké. A pak mě napadá zatloukačka, dělá se x variant, a taková dráha na autíčko, jak se pouští shora.
Zina Nevím jestli už padnul Duplo vláček, ten měl u nás úspěch už snad od půl roku a furt ho ještě baví. Už máme teda druhej, ehm ![]()
Viktor se dnes tedy překonal! Prstové barvy! Ale ty výrazy, které se mu střídají ve tváři stojí za to. ![]()

Pinot Noir haha to ciry znechuceni![]()
711990 ale furt pokračuje, bere jednu barvu po druhé, znechucení se ale nezmenšuje ![]()

Pinot Noir vsechny sou stejne hnusny!![]()
Pinot Noir prej To snad nemyslí vážně! Boží ![]()
Pinot Noir To je skvělý.
Mám hodně podobný fotky.
MPLee U nas uz pres bagry, traktory, lego a knihy neni kam slapnout. Myslela jsem jak se ma to moje dite dobre, ze ma tunu dupla, magnetky a vsechny vozidla, co snad existuji. A pak jsem si precetla tvuj prisprvek, kde se chytam jen u slov Duplo, Svojtka a magnety
.
Musela jsem dneska odmítnou pozvání od synova kamaráda do dětského koutku. Ach jo, první takové, ale při takovéhle nemocnosti si to před Vánoci nelajsnu ![]()
Evaeva Nedivim se ti, ja taky zvazovala dnesni krouzek, nakonec jsem lehla nejdriv ja a dneska i deti. Z deseti deti tam byly dneska prihlaseny ctyri.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY