Mrakoplas Já došla do stádia, že většinu akcí hlásím dceři až den předem, kdy je šance, že nám účast nepřekazí choroba, nejvyšší. Jinak by to byl jeden neuskutečněný plán vedle druhého.
Vše o těhotenství a dětech
DruI dělám to stejně, ale synovi vyhovuje, když to ví dopředu. Takže se to ve mě trochu bije. Ale jak je starší, víc chápe, když řeknu, jestli nebudeme nemocní,... Sice to obrečí, ale jen krátce.
DruI no tu dnesnu akciu som mu zatajila a mala v plane povedat az vcera presne z tohoto dovodu. Takze o nej ani nevie. Ale tie trhy boli jeho napad, "otravuje" s tym uz od jesene, tam sa tomu neda vyhnut.
Evaeva No, mne to taky mrzí, protože dcera se strašně ráda těší, což takhle den předem moc nestihne, ale holt je to prozatím menší zlo.
Mrakoplas Tak to je blbý :o( Hlavně že vánoční trhy se v lednu nahrazují ne úplně snadno.
My máme v plánu vánoční retrobus (sobota) a vánoční pražský motoráček (neděle), tak snad zdraví vydrží, hlavně na ten vlak, autobus bude jezdit až do Tří králů.
U nás chodí skoro všechny děti do školky, že třídy chybí tak 3? Tak uvidíme, snad vydržíme... .
Zina Já už to asi chápu, že tě někdy můžou děti tak nastvat, že to prostě nejde:-D. Ale teda zábavu jim nezakazuju, a asi ani nebudu, protože to je spíš pomoc pro mě. Ale asi to chápu, že to takhle někdo může řešit.
Z Rosťovy třídy vyšly včera na besídku s paní učitelkou dvě děti, další dvě dorazily s rodiči. Celkem jich bylo tak 30-35. U nás ta absence teď asi kulminuje.
My jsme byly teď na bobovacce, hele super...přišly dvě holky ze druhého stupně ZŠ, ujaly se mejch holek, dělaly jim zábavu celou dobu, když jsem řekla že jdeme už domu tak je posadily na boby a vykleply mi je až doma pred vchodem. Boží, boží. Vůbec žádnej prostor na nějaký vriskani, odporování, kňourání. Super:-D
dzizisketa No to je teda mazec, to jsem zvědavá u nás, jak se to vyvrbi, dvě třídy ve školce jsou docela plne a holky byly i na kroužku a účast taky byla slušná...
dzizisketa u nás to asi bylo blbé minulý týden, teď už jsme snad za. Ale některé okolní školky a školy asi nic moc.
DruI u něj nejde jen o těšení, ale i psychickou přípravu
Takže na velké věci ho upozorňuju předem, na malé ne.
Evaeva No, tak to dělávám taky, třeba pětiletou prohlídku u doktora jsem zdůrazňovala a trénovala asi měsíc předem... a pak dcera dostala neštovice a prohlídka se o tři měsíce odložila, protože přes prázdniny jsem nebyla schopná sladit termíny naší a doktorovi dovolené :o)
Evaeva Dobře jsme to zvládly. Akorát se dcera chechtala, že to lechtá, když jí doktorka vyšetřovala, jestli nemá ucpané dutiny. Nejvíc mě ovšem pobavila, když tam doktorce suveréně chválila výzdobu ordinace :o)
DruI
super, je šikovná
Karja tak to ráda slyším :)
Evaeva nase skolka je dost plna porad, ale deti do ni chodi dost nakrapnute, jinak by nechodil skoro nikdo. No a pokud muzu soudit podle synovy skolni besidky, tak nemocnost nulova - vsechny deti na znackach behem vystoupeni a nebylo slyset zadne chrchlani:)
Jen my se v tom doma cely prosinec postupne placame a ja to malomocenstvi mam uz treti tyden. Ta besidka byla jedina akce adventu, kterou se mi podarilo absolvovat v kratkem okne, kdy se mi udelalo asi na dva dny lip. Asi jsem to prepalila nebo co
.
Ale besidka byla hezka, jsem z te synovy ucitelky uplne namekko. A to pocasi je nadherny, hned bych sla na mrazivou prochazku.
Gatita jé, to mně teda mrzí, že ti pořád není dobře. My už jsme celkem v pořádku, ještě trochu posmrkáváme, ale to už je nic. Snad to poleví i u tebe. Jseš asi dost v zápřahu, co? To jednomu nepřidá.
Tak starší byla po 14 dnech doma na čtyři dny ve školce a opět odpadla, tentokrát místo angíny kašel. Tenhle advent si ve zdraví prostě neužijeme
pro statistiku, dnes bylo ve třídě 8 dětí z 21...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY