Evaeva chudak ulitanej ![]()
Vše o těhotenství a dětech
tv přiletěl dřív, no. Podle mě budou věřit, dokud budou chtít věřit.
ehm, jsem koupila dětem oblečky na panenku, aby nedostaly na vánoce nahou a jako....no jako bylo to drahý už na tý objednávce ale jak to přijde a člověk nějaký to růžový cosi velikosti kapesníku rozbalí a ted to vidí! No jdu hledat háček a příze:-D
Karja já už to jsem psala, teď to už nestihneš, ale zkus příště Mimibazar, za mých času tam šily maminky fakt krásné oblečky a bylo to lépe ušité než z obchodu.
continuity No jasně, koukala jsem na to, ale právě kvuli času jsem vzala něco už hotového i se to líp hledalo. Ale je to tak prtavé a suntácké, že to spíchnu v ruce za večer taky!
Karja hele mě přijdou fajn oblečky z Aliexpresu. A byly levné.
MPLee Jo, já na to pak mrknu, ale musela jsem fakt se spolehnout na něco, co přijde do Vánoc. Pak to asi budu šít z toho kapesníku:-D
Sairon Tak tu babyborn sestřičku dostaly děti ve školce a velkámalá si s ní pěkně hrála, snad hodinu, nebylo to na ní velké. Ani mi to tam nepřišlo tak těžké, já jsem z ní určitě nevytáhla nějaký komponent, co byl jen do krabice, se vsadim:-D
Po hodině ve školce jsem si musela Rostíčka vyzvednout, tekla mu z nosu krev a prý pořád kašlal. Tak od příchodu domů ani nezakašlal a krve samozřejmě ani kapka.
dzizisketa nemaju v skolke suchy vzduch?
Sušší než my určitě ne, je to panelová školka v panelové zástavbě, všechno na jeden mustr.
Akorát mně to úplně rozhodilo plány na dnešek, ale zase to nebylo nic urgentního a pochůzky na poštu a do dm vykonám sama, resp. se psem po mužově návratu, takže to má vlastně i benefit.
dzizisketa koukám, že máme stejné plány ![]()
U mladšího uvažují o zavření školky
ale zdá se, že to nejhorší mají za sebou, dneska už jich bylo víc než půlka. Ale na kroužky prý nechodí skoro nikdo, tak uvidíme.
Nas malej je po ctyrech dnech ve skolce nachcipanej. Aspon ze stihnul tu besidku. Starsi jede dnes se skolou na zamek Loucen, pani ucitelka je pry bez hlasu. At uz ty věčny cholery tahnou nekam!
Evaeva drzim palce. U nas uz tri zatvorili. Nasu teda nie ale aj tak som s nimi doma, lebo su chori. Dufam, ze ich od utorka udam k mame, musim este pred Vianocami do prace. Minimalne preto, ze tam mam hlavny darcek pre starsieho ![]()
Mrakoplas u staršího je teď dětí taky dost, dneska byly skoro všichni. Ale ten DDM, kam chodí mladší, má vlastně takový průřez touhle městskou částí. Taky je možné, že zavřou plošně
kluci chodí právě tenhle týden první po nemoci. No necháme to koňovi, ale naštvalo by mě to. Taky mám ještě něco do práce, už se mi to zdrželo tou mojí nemocí a pak prý mají nachystaný hezký program na příští týden.
Evaeva my sme mali mat dnes vianocny vecierok z CVČ a zajtra mal starsi slubene ist vlacikom do Trnavy na trhy. No smutny je dost, lebo to uz do Vianoc nestihneme (a doteraz sme nemali na to volny vikend).
Mrakoplas to je vždycky nejsmutnější, když přijdou o takové věci.
Evaeva Já mám doteď zapamatovanej zážitek z dětství, kdy jsme měli jet s kamarádama z baráku na mikulášký večírek a sousedka jim to v den odjezdu zrušila, že prý zlobily a nikam nepojedou. Máma se tam za ně šla přimlouvat, porotže jsme všichni brečeli, ale sousedka nepovolila a my jsme jeli bez nich. Nechápala jsem to tenkrát jako dítě, jak někdo může mít tak zlou mámu, a nechápu to ani teď. Vždycky před Vánocema si na to vzpomenu. Už mě i napadlo, že měla třeba nějakej jinej důvod, proč je tam nepustila, ale s mámou byly hodně dobrý kamarádky, tak by jí to asi byla řekla.
Mrakoplas A za vás je mi to líto, doufám, že si to budete moct brzy vynahradit.
V Lukaskovej triede boli dnes 2 deti, teda vlastne sú spojení v inej. Zmeskali sme úplne všetky predvianocne programy, mestské, cvč, knižnica, škôlka, atď. Medzi sviatkami ideme do PU na očné, tak plánujem, že aspoň tam sa prejdeme.
Hnusne hnusne choroby!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY