Pinot Noir u nás neblijí, ale z toho, co jsi vyjmenovala, v autě chtějí akorát tablet nebo audio. Z dětských písniček mi po poslední dovolené šla hlava kolem. Nejlepší je, když oba usnou:)
Vše o těhotenství a dětech
Manuka zato Asie se mu jaksi nehodí do krámu! ![]()
Jinak loni jsem tu trochu hanila Albi Atlas světa, nějak nás to nezaujalo, ale letos do něj asi dozrál a je to teď největší hit, půjčil si ještě od bratrance normální knížky, dětské encyklopedie Svět kolem nás a Naše vlast, a leží v tom všem každý den půl dne, děláme pořád ty kvízy z Albi, hledáme státy, kreslí vlajky, začíná díky tomu Atlasu světa číst a psát, no super. Takže letos dostane Albi Českou republiku a Vesmír.
Pinot Noir my ještě máme volant do auta, jestli to ještě dělají, to bylo v autě velmi oblíbené. Jsou tam písničky a informace ohledně dopravy. Tím se děti zabavili na dlouho
Chtěla jsem se zeptat. Ty Albi miniknizky o kolik je to menší než ty běžné? Já jsem to v ruce neměla ani standardní teda. Tak jestli to není nějak úplně blbý. Tematicky jsem pro ně totiž vybrala spíš z těch miniknizek....uf to je ten poslední dárek:-D
Karja ta mini je 15x15 cm
monis A spíš jako obsahové víš? Jestli to je fakt třeba poměr cena výkon oproti té větší úplně blbá nebo tak.
Karja u nás ty miniknížky moc nezaujaly, máme teda jen jednu. Ale rozměrově jsou fajn. Top jsou u nás zpívánky, ještě jak mají to ucho:) a My first english.
Karja v těch větších je víc informací, zvuky, dialogy. Mě se třeba líbila ta Zvířata lesa nebo tak nějak, tam jsou reálné zvuky těch zvířat, ale kluky zvířata nezajímají.
Karja v těch miniknížkách je toho celkem málo. Třeba Doprava je úplně tragická. Hasič nebo Policista má těch zvukových stop celkem hodně, ale nelíbí se mi obrázky ani hlasy. Za mě celkem slabota.
Karja ty mini mi přijdou fakt pro batolata. Jen Zpivanky se mi líbí a ještě ujdou ty povolání.
Je tam celkově jednodušší příběh, jedna obtížnost u kvízů, méně postav, prostě pro menší děti. U nás jsou nejoblibenější zpívánky, a pak ještě barvy a tvary z těch velkých.

My teď měli půjčenou mini knížku Podzim a Zima a ty se nám líbily moc. Hlavně ta písnička v Zimě,tu si zpívám i sama pro sebe.
Karja máme zverolekare a lékaře, ty jsou hodně oblíbené, a pak ty zvířata světa myslím, tak tam je toho hodně málo. Teď jako novinku dostaly morske pohadky, lidkske tělo a staré pověsti, starší si vždycky v autě zaleze večer na postel a třeba hodinu o ní nevíme.
Děkuju, koupím tu velkou. Tak se na to mrknu, asi zpívánky by zaujaly nejvíce;-)
Ty nemoci jsou už fakt k posrání.Myslela jsem si, že to už do Vánoc doklepeme jenom s rýmou a kašlem u starší (potom, co se vyléčila z angíny). Tak ne, v noci malá nemohla spát a teď ráno má úplně zalepené ucho, takže tipuji opět prasklý bubínek. Volala jsem na orl a mají tam úplný masakr, takže se děsím, co v té čekárně ještě chytneme a budeme to řešit akorát tak na Vánoce. A taky se modlím, abych pak sehnala atb, protože ospen už má prý taky výpadky![]()
monis ty výpadky léku jsou teda šílené!
A kdo si na Vánoce pořídil neštovice? Ano, dcera je vysypaná
. Já ji tu opečovávám jen s kašlem, horečky jsem se snad už zbavila. No, lepší načasování než před dovolenou.
My jsme měli naprosto dokonalý víkend na horách. Já si každý den urvala 3h mezi kojením na procházku na skialpech, dcera poprvé zkusila lyže... Takže v noci v ní začlo bublat, skro nespala. Teče z ní rýma jak z kohoutku, mluví jak po krabičce cigaret a je dost nenaložená. Doufám, že jen prostydla a brzo bude fit! 
MPLee no ty nemoci jsou teď všude, zrovna mi přišlo, že synovi spojili tři skupiny cvičení do jednoho. Ale malá vypadá, že si to vážně užila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY