Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2022 23:26

continuity dvouleté dítě už to snad chápe, ne? Mně teda na záchodě hledá i ten tříletý Normálně si hraje v úplně jiném pokoji třeba deset minut, já jdu na záchod, zamknu se a v tu chvíli lomcuje klikou

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 00:12

Zatímco Ríša kreslí titaniky v perspektivě, my jsme doma už příliš dlouho. Toto je, prosím pěkně, ilustrace salmonely

Offline Pinot Noir
30002 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 00:17

žluťásek no ale věrná! Včetně barvy postiženého.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2022 00:56
Offline tina
6325 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 06:05

žluťásek právě jsem se málem zadusila vánočkou....

Offline MPLee
3044 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 08:33

continuity budou jí 2. Ona to teda podle mě moc dobře chápe. Vzhledem k tomu, že přesně ví, do které kapsy batohu jsem při balení na výlet dala sušenku a je schopná si jí o 4 hodiny později dojít vybalit, že si pamatuje už měsíc, jaké tvary perníčků jsme dělaly a jakou limonádu jí donesli v konkrétní restauraci 2 týdny dozadu... Tak podle mě dobře ví, že když řeknu, že jdu na záchod a odejdu do koupelny, tak tam jsem. Jen ona prostě mluví pořád a pořád. I v noci ze spaní komentuje co dělá  Takže nás v noci vzbudí kvůli tomu, že si komentuje "taaak teď hají bříško, deku mám"

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 10:20

žluťásek no ale!

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 10:38

žluťásek tak to je hustý!

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 10:41

Musím veřejně pochválit miminko, jak jsem se včera cítila unavená a vyšťavená, protože na dlouhodobé krmení 6x za nic fakt nejsem zvyklá, tak to miminko asi poznalo a dneska se vzbudilo o půl druhé a pak až o půl osmé!! Srším energií!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2022 10:57

Tak jsem ode dneška nechala děti radši doma...a začíná jim podezřele téct z nosu

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 11:51

MPLee Syn to dělá taky, celej den nezavře pusu a v noci to pokračuje Ale občas jsou ty komentáře vtipný, když komentuje situaci, která je očividná - jako třeba, když vyplazuje jazyk a komentuje to slovy "Vyplazuju jazyk, podívej" nebo běží s plechovkou piva vyndanou z nákupu a řiká "Běžim s pivem tátovi"

Offline Myrtila
5392 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 12:05

pilgrim MPLee A taky ty vase deti mluvily ze spani, kdyz jeste vlastne vubec neumely mluvit? Syn takto "mluvi" uz fakt dlouho a je to vzdycky strasne roztomily  ted jak uz trochu mluvi, tak je uplne videt, jak si tim v hlave rovna zazitky ze dne

Online Vari
2228 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 12:17

Mojedite nejenom ze pusu nezavre snad nikdy, ona v noci porada pravidelne koncerty. Jako dobry, ale od dvou do ctyr do rano poslouchat v kuse kocka leze dirou je dost narocny .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2022 12:18

Myrtila starší syn si ty zážitky rovná před spaním a na záchodě někdy je to dost hustý, klidně vede půlhodinový monolog, páté přes deváté, míchá do toho fantazii... Včera s mužem jsme se nasmáli, mladší řekl, že nemá přikrytý palec na noze, načeš starší deset minut popisoval, jak a co má přikryté on

Offline MPLee
3044 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 12:29

pilgrim nebo když popisuje kdo všechno v tramvsji má boty. Takovýn překvapeným hláskem "pani mámtaky boty! Pán taky boty! Já mám boty!!!" Nebo si zpívá, ale teda není tak šikovná jako malá od Vari a jen si na melodii brouká náhodný slova nebo to co zrovna vidí. A prokládá to informací o tom, že zpívá. Prostě slovní průjem

Online Vari
2228 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 12:47

MPLee Ja rikam, ze kdyz uz mrnava a neni moc videt, tak je o to vic slyset. :-D 

Offline brrr
12381 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 12:58

MPLee Syn mluvil/zpíval i během jízdy na lyžích nebo na kole.

Offline Myrtila
5392 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 13:02

Evaeva Na zachode, to je dobry  Syn taky micha vsechno dohromady, jeste jak jedna slabika muze znamenat vic slov, tak zacne ma ma ma (tma), pokracuje mama mama mama (máma), pak tatatata (táta) tititititi (svítí) a takhle volne pokracuje, az popise cely den, co zazil

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2022 13:07

Myrtila jojo, máme pojem bleskové kakání, to je to bez povídání jinak to může být klidně na tu půlhodinu

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 21. prosince 2022 13:09

Nikdy bych nerekla ze na to dojde, ale ano, to nonstop mluveni je straslivy! Nebo jen zpivani slov, co zrovna vidi kolem sebe