Myrtila je boží, jak si umí vystačit s málem. Já si pamatuju, jak mi ségra, toho času disponující asi pěti slovy, vyprávěla, že u obchodu už mají v kádích kapry.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ...a pak to vypravavovani se rano do skolky trva fakt dlouho, co?
Nikdy bych nerekla ze na to dojde, ale ano, to nonstop mluveni je straslivy! Nebo jen zpivani slov, co zrovna vidi kolem sebe![]()
Myrtila jojo, obvykle se ho muž ptá dostatečně předem
ale on už má potřebu vykonanou, jen tam kafrá, takže když musí spěchat, tak se přizpůsobí.
Evaeva No, syn byl takhle schopny asi 5 slovy popsat, ze kdyz je tma, sousedi na barak promitaji netopyry (bylo to kolem Halloweenu), to jsem taky koukala ![]()
Myrtila boží ![]()
Karja no hele, já staršího syna vedla do školky tak čtyřikrát, pokaždé jsem ho na to připravovala tak týden
Ale to je asi fakt takový jejich čas, povídají si po cestě, žádný brácha neruší,...
Asi jo. Se mnou chodil tatínek na plavání rodičů s dětmi, to mi byly tak tři roky, a dodneska si pamatuju, jak to vlastně bylo super dělat něco spolu jen ve dvou.
Co myslíte, budou někdy tady ty sirupy nurofenu a panadolu? Přemýšlím, že si nechám poslat od kamaráda z Belgie balícek. Jako holky můžou už i jakžtakž ty dospělé prasky a mám pár čípku, ale jako uživatelsky je jim to hodně nepříjemné....pak to akorát stizi ty další léčebné procedury. Sirup v pohodě vylohnej a neřešej..
Karja prý už dorazily, v příštích dnech už budou v prodeji
Evaeva Jj uvidíme. Já bych mu dřív než po tech vánočních svátcích nepsala. Ale já jsme teda zachytila nějaký článek, že jeste nedorazily. Moc tomu nevěřím
Karja Na pilulce se uz daji objednat, na IG jedna lekarnice uz taky psala, ze k nim do lekarny dorazily, tak snad. Ja dneska vyslala samba k dr.maxovi, kupoval toho pro deti vic a dokonce sehnal i ten nurofen od maxe, jen ho teda lekarnice vyslychala, kolik ma deti a kolik jim je.
Vari hele a ty to na ty pilulce vidis? ja ted koukala a ani Ň...
Karja mám se zkusit podívat tady, co je k mání? Pojedu na Vysočinu 2. nebo 3.1..
711990 Ted uz to taky nevidim, ale tak v osm to tam bylo skladem u dodavatele s dodanim ve stredu.
Karja Jo, v pohodě ![]()
KarjaLékárna z vedlejší vesnice tady u nás už taky avizovala, že maji naskladněno. Tak snad to postupně bude všude.
brrr Hmm tak to zní dobře!
Syn večer z ničeho nic strašná zimnice, cvakal zubama i po teplý sprše, zuby jsem mu čistila pod dvěma peřinama. Už má samozřejmě horečku.
Skončí tohle někdy? ![]()
žluťásek to jsem měla v pondělí, tak strašnou zimu jsem ještě nezažila, nemohla jsem promluvit, jak mi cvakaly zuby. I mi zmodraly rty a zbělely prsty, jak se mi to stává venku v zimě. Strašný, to jsem ještě nezažila. Ať je brouček brzo v pořádku. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY