žluťásek
byl vůbec ve školce? Kam na to pořád chodíte? Snad mu bude do Vánoc lépe, aby si to užil.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir K. měl taky najednou úplně bílý prsty, ruce ledový. Usnul asi během minuty a do půl hodiny se rozhořel. Teď různě sténá ze spaní, rychle dejchá. Zas nebudu spát, todle je tak hrozný. Vaši kluci navíc umí ty šílené horečky, viď. U nás je to většinou do 39, i to je hrůza.
Evaeva nebyl! Ještě minulý týden měl rýmu a teď jsme nemocný s mužem oba. Teda já už ok, jen dobírám antibiotika. Ale muž se o víkendu vrátil z práce s horečkou a ještě se ji nezbavil, hnusná rýma, kašel. Takže asi od tatinka, už několik dní jsme všichni zavřený doma ![]()
žluťásek to je teda fakt děs!
Evaeva jako upřímně, já jsem už fakt zoufalá. Od září se jen střídame v tom, kdo je aktuálně víc nemocnej.
Ještě že Ježíšek donese minimálně pět nových her, co jsem zabalila já. Jsem se nějak utrhla ze řetězu
(a to ještě doufám v jednu pro mě, ehm)
žluťásek nepřemýšlela jsi nad vyšetřením na imunilogii? Taky bych byla zoufalá.
Evaeva podle naší dětské doktorky je to ještě úplně v normě. I jsem si to různě googlila a z článků jsem nabyla dojmu, že nějaké nezávažné rýmičky a kašlíky se nijak zvlášť neřeší. Varovné jsou až opakované záněty uší, dutin, plic, výrazné kožní obtíže, neprospívání...
Nakoupili jsme aspoň imunoglukany a jíme to teď celá rodina. Od února očekávám zázraky ![]()
žluťásek my jeden rok měli také takhle šílený, tlapkam. Ještě bych doporučila dle naší alergolozky nasadit vysoké dávky vitaminu D, jako fakt 1000jednotek tableta denně, dětem třeba obden. A až do jara. Udělá to hodně....
dupali D dáváme, ale ne takhle moc, to se poradím u dr. Díky za tip.
V noci měl přes 40, nalila jsem do něj Panadol, trochu to kleslo. Probudil se kolem pátý úplně dezorientovanej, mluvil z cesty, pobihal po bytě. Nic takovýho jsem ještě nezažila. Tedka zas trochu mimo a zas usnul, chudáček můj malej.
žluťásek snad ty horečky brzy poleví.
Těch infektů může být snad až 10 za sezónu a je to v normě, ale čekala bych, že u něj už to bude lepší. Příští rok má jít do školy.
žluťásek držím palce.
My jsme včera dali Louskáčka v národním a měla jsem pocit, že tam jdeme už zdraví. kašlala půlka hlediště, ale my ne. No a dorazili jsme domů a starší zas celou noc záchvaty kašle. ![]()
continuity syn chtěl jít dneska moc do kina, na premieru Kocoura v botách. Odmitla jsem, že až po vánocích, že je všude moc nemocných lidi, abysme něco nechytli. Ehm... ![]()
Nám se rozkaslaly děti po 3 dnech ve španělských horách, úplně mimo civilizaci...včera večer jsem padla já, dnes si užívám luxusu nakradenych pomerančů a zakoupeného ananasu a prázdného auta...
continuity my meli na Louskacka jit na zacatku prosince. Ja nemohla kvuli viroze. Nakonec sel muz a moc si to uzili, takova panska jizda v baletu, kam se nechtelo ani jednomu z nich. Ale muselo to byt moc krasne, protoze vydrzeli az do konce a chvalili si to. Takze dekuji za tip. Planuju dat tak za 3 roky dalsi pokus jeste s mladsim synem:)
Nemely byste prosim tip na mokrou variantu pobytu v Harrachove mezi svatky? Nejake indoorove atrakce v dojezdove vzdalenosti? Deti necele 3 roky a 7 let. Pocasi bude asi hrozne.
Gatita haha budeme kousek vedle. S indoorem je tam docela problém. V Harrachově je herna Mamutek, nic moc ale v nouzi se dá. A pak v polsku má být velký krytý bazén, ale ještě nemáme vyzkoušeno...
Mami, kdy už bude léto?![]()
Evaeva zima je najlepší čas roka, že mama?
Karja neviem, kde bola oslava malejmalej, ale všetko najlepšie! A tá torta sa mi páčila ![]()
letfenixa oni se na zimu ptají od srpna, od září na vánoce, v listopadu se ptali na Velikonoce a teď na léto
svět je prostě pořád pozadu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY