Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10926 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 17:54

žluťásek znie to fakt tragicky,  som zvedavá na efekt imunoglukanu,  ja som kúpila už všetky volnopredajne veci na imunitu a momentálne skúšam Bronchovaxom. 

Offline letfenixa
10926 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 18:11

711990 a teraz si predstav, že máš 6 hodín v škole, dozor, obedujes v jedálni plnej žiakov a prídeš domov k verkliku

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 18:22
Reakce na Gatita:

Nemely byste prosim tip na mokrou variantu pobytu v Harrachove mezi svatky? Nejake indoorove atrakce v dojezdove vzdalenosti? Deti necele 3 roky a 7 let. Pocasi bude asi hrozne.

​my budeme vedle v Rokytnici, předpověď děsná, jsem na to zvědavá... tak si oak můžeme napsat, jak hrozné to ve skutečnosti je  kdyby měl někdo tipy tam, co s dětmi za lijáku, uvítám, neznám vůbec, pro mou osobu to bude místní premiéra.

Online Karja
44874 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 19:35

letfenixa Jako ta torta měla takový úspěch, že budu muset asi péct teď všem:-D. Protože ty kupované dorty této velikosti se pohybují už tak 1400,-. Ségra úplně nadšená, už to tady objednávala u mě:-D. Jakoby mě to nevadí, ale musí mi to nakoupit a donést nakup, to mi vadí. Ani to není tak pracne, tímto děkuji žluťásek za poskytnutí receptu. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 19:43

Karja torta byla uplne profi!

Offline letfenixa
10926 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 19:54

Karja tak ale recept zdieľať 

Online Karja
44874 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:03

letfenixa Je v jídelním vlákně, skopírují ještě sem se

Offline letfenixa
10926 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:05

Karja super, ďakujem,  do jedálneho nechodievam 

Online Karja
44874 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:05

letfenixa Já jsem to dělala dvakrát do menší formy a dala jsem dolů dvakrát malinový pudinkový krém a nahoru dvakrát tvarohový s malinami. Ale podle mě je to dort, co si sedne se vším, co se běžně do čokoládových dortu dává. A je to fakt super easy, ta příprava korpusu je v podstatě minutová záležitost. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:06

letfenixa jo no, ted uz chapu, proc moje maminka ma rada doma ticho

Online Karja
44874 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:17

Tak nurofeny dorazily už i k nám na venkov. Dr. Max má prý hodně, v Benu mi to už teda nechtěli ani moc zamluvit, že to bude za den pryc. Tak to už musí být k sehnání skoro všude. Děkuji Tabea za nabídku, máme snad se to tady stabilizuje trochu. 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:17

Karja to jsem moc ráda. U nás v rodině už nikdo nechce jinej, na všechny oslavy pořád peču jen tenhle čokoládový. Já ho mám úplně nejradši jen s nějakou kyselou marmeládou (a k tomu bílej jogurt nebo zakysanou smetanu vedle na talířek, ale to až mimo oslavu, nevypadá to moc pěkně

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:21

Karja u nás ho má jen ten dr. Max, zkusila jsem několik lékáren. U pultu ještě krátký rozhovor, pro jak staré dítě, jestli je aktuálně nemocný a dají jen jeden na osobu. Ale přišel právě včas, dítě má celej den 40. Po tom nurofenu mu to chvíli trochu spadlo. Uz zas hoří, tak čekáme na další dávku a jdem spát.

Jo a zalistovala jsem zpátky, ten dort máš perfektní! 

Online Karja
44874 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:22

žluťásek Jj, já už taky jinej dělat nebudu, ta příprava je jednoduchá, nemusí se to šlehat jak piskot třeba dlouho, chuťově mně vyhovuje moc a ostatní třeba možná kecali, jen abych jim to taky napekla:D.

Online Karja
44874 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:29

žluťásek Mně ho normálně prodali i pro kamarádku, coz jsem si připadala fakt blbě jakože to zní jak ,,pro kamarádku,,. Panadol teda nemají, jen vyrobí nějaký čípek. Snad to bude u vás dobrý už!

Jj a jako tomu dortu trosku ublížila fotka než že by ho vylepšila:-D, děti nadseny velkamala taky, že to pečeme spolu tajne. No jako super, je to i tvoje zásluha! Podle mě by byl fajn ten krém s mascarpone, to se i udělá takovej ten pěknej efekt nahatyho dortu, ale bylo docela drahý už, tak byl tvaroh! 

Offline MPLee
3044 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:38

Malenge my budeme taky v Rokytnici  Tam teda nic neni, no. Na náměstí je cukrárna/sázková kancelář. Restaurace s koutkem žádná. Dobře vařil Kamínek pod lanovkou. Sympatická je hospoda U Vocta, ale jídlo je takový průměr a děti friendly to moc neni, ale chodíme tam taky. Jestli budete u horního náměstí, tak podobná Voctovi je hospoda U potoka. Mají pizzu. Pro děti se zdá super na lyže Modrá hvězda, ale podle předpovědi tam dost možná nebude na čem lyžovat... U kapličky byla minulý týden strojově upravená krátká dráha na běžky. Já pořád doufám, že se ta předpověd zlepší, minulý týden to tam byla oáza. Možná teda pro mě, že jsem zdrha na lyžích na kopec a měla 3h totálně o samotě  
Jo a místní DDM připravil nějakou adventní venkovní stezku, hrací list je prý k vyzvednutí v cukrárně, na informacích nebo online na stránkách ddm. 

Offline MPLee
3044 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:40

Malenge Gatita Jo a v te Porebe v Polsku ma byt nejaky super baby hotel s krasnounhernou a vodnim svetem. Jdu jim napsat mail, jestli si tam muzeme zaplatit vstup bez ubytovani. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:49

žluťásek Sambo vcera taky musel absolvovat pohovor, ale nad dvouletymi dvojcaty s horeckou se lekarnice smilovala. O tom, ze je na nurofenu napsany blby davkovani, predpokladam vis.

Offline MPLee
3044 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 20:50

A Nurofen maji na Rohliku, komu se nechce podstupovat vyslech v lekarne

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 21:11

MPLee ta fotka, ta fotka, aaaach! Třeba se potkáme, tvá malá E. je nepřehlédnutelná, tak se k vám kdyžtak přihlásím

Jako byla jsem nervozní lehce už minulý týden, když jsem četla na stránkách jenom 30 cm sněhu, ale říkala jsem si, dobrý, to půjde. No, dnes jsem viděla na čt počasí a že to půjde, si už bohužel nemyslím. Každopádně děkuji za všechny informace. Dej kdyžtak prosím vědět, jestli ti z toho hotelu napíšou, já jsem koukala po mapě na okolí a myslela jsem, že tím koupáním v Polsku myslíš ty termály Cieplickie... to se líbí mě, každopádně věci do bazénu jdu dobalit.