MPLee díky, ta kavárna, to by mohlo být ono. Harfa je blízko? Jdu studovat mapu ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mame prvni vetu o trech slovech: "Mama ma mnami." A fakt to maly jede, podedila po nas "plechovou hubu" ![]()

Evaeva harfa je pár zastávek na Palmovku a pak přeskočit na jidnou tramvaj/metro. Ta Cravata je myslím 2 zastávky.
tina huraaa:D a na dobry tema![]()
Dneska byly holky se sambem na koncerte, já se jich ptala jak se jim to líbilo a ta malá mi odpověděla ,,jo libilo, já sem se z toho až počůrala,,. Nechápu kde na to chodí:-D
Dneska byly holky se sambem na koncerte, já se jich ptala jak se jim to líbilo a ta malá mi odpověděla ,,jo libilo, já sem se z toho až počůrala,,. Nechápu kde na to chodí:-D
V Pretty Woman.
dzizisketa Hahaha:-D. Jo, to tam bylo! Ale takové pohadky jim ještě nepouštíme!
Karja zistis az im das slimaky / sneky ![]()
eless Nebo až je velmi někam do butiku! Ještě říkala, že se z toho picne jak to bylo pekný! :-D
Malenge Gatita tak horel v Polsku je pro veřejnost nepřístupný. Ale cestou doporučuju případně na jídlo Maloskalský pivovar - dobré jídlo a malý dětský koutek. Případně hned vedle u pizzerie je farmářský obchůdek a maj skvělou sušenou panenku plněnou chorizem
A pak kousek dál farma Bzí a ve Zlaté Olešnici má nonstop samopbslužnou prodejnu Ekofarma Stehlík. Maj super bio zmrzlinu.
A v Harrachově by už kluky možná zajímala sklárna? Jestli bude v provozu, mezi svátky ovšem...
Karja hele co máš za problém s vaničkou na větší panenku? Akorát pro 2 letou prý

A všem nejen z tohoto vlákna přeju krásné Vánoce!
Děkuju, že tu s Vámi mohu virtuálně být, občas to opravdu psychicky pomůže. 
A na chvilku sem hodím i srovnávačku po roce
MPLee
a díky za tipy! Krásné Vánoce!
MPLee to mimino mate už skoro stejně velký jako holcicku?! ![]()
Rostou fakt rychle!
Potrefenáhusa mimino je mamut!! Čekala jsem, že budou konstitučně podobný. Tak dcera má ve 2 letech 10 kilo a on ve 2 měsících skoro 6
Bude za chvilku vypadat jak její retardované dvojče
Ale jinak je strašně skvělej, už se směje a začíná i líp spát v noci. Co u vás?
Jo a duplo vláček od ježíška zabodoval na plný čáře.
MPLee Já s vanou problém snad neměla, ale vcera půlhodiny nějak nesla! Tak to byl stres:-D. Ale vybily se baterky;-). Já všechny hračky radši kontrolovala, dala dopředu baterky, no a asi to bylo zapnutý nebo baterky starý....
MPLee u nás dobrý, mimino mělo žloutenku, takže 14 dni spalo, teď otevřelo konečně oči a zjistilo, ze potřebuje spát na živým podkladu, ale jsem zvykla od starší :-)
v šátku už dobrý!
narocny je teda vecerni uspavani, to je strasny dost, když nespej obe
Tak u nás už se testuje vysněný vánoční dárek. Je tak utahaná, že snad půjde po dlouhé době přes den spát![]()
.
monis vidím dobře běžky? Kolik je malé? Máte štěstí, že má ještě na čem testovat ![]()
Má skoro 3,5. To je poslední sníh u babičky na kopci, kde je kolem 700 m, u nás už je taky jen bahno![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY