Evaeva Jj tak to pak nejde no. Ale ta menší si to taky furt chtěla zkoušet, tak byla taková poddajna, teď už čekám samé šprajci. Hlavní problém je vždy urvat tu hrazdu:-D. Kolikrát ji mají třeba i osmileté děti co bruslit umí, no rvat jim to tam z rukou nemůžu:-D
Vše o těhotenství a dětech
MPLee mensi vnuk se bal v byte tady na Vysocine vetraku v koupelne a na wc, zacalo to taky az po nekolika pobytech, to mu uz byly skoro 3 roky. Je tam centralni vetrani, takze kdokoli v dome spusti vetrak, huci to na cele te sachte za jadrem. Nijak moc, presto odmital pouzit wc a koupat se, co kdyby to zase hucelo. Jednou jsem uz do te vany vlezla s nim, aby vubec byl ochotny se odbahnit. Ted asi po roce a pul uz mu to najednou nevadi.
Karja my jí minule urvali, ale bylo to evidentně fiasko
Mladší taky chce všechno zkoušet, ale nechápe, že to musí ovládat. To má na kole, lyžích, bruslích,... co nechápu, že dává to odrážedlo, s takovou povahou. I si kolikrát říkám, že teď už to nemůže vybrat a ono to téměř pokaždé dopadne dobře.
Kokoska to mi ani nepřipomínej, větráky jsme řešili celé léto. Vždycky zkontroloval, kde jsou, nesměy běžet a některé zřejmě byly tak děsivé, že ten záchod prostě nenavštívil.
Teď už to naštěstí přešlo.
Evaeva ja tenkrat kvuli tomu tady kupovala nocnik, protoze normalne uz pliny nemel, tak jsme ho ani s sebou nevezli.
Karja já si taky dřív rikala, jak z bruslení (dětí) bolí (rodiče) záda.
Několik let jsem na bruslích jezdila jen pozadu a dítě za mnou. ![]()
Gatita že? Bude to tak 20 minut pěšky, nebo 5 zastávek autobusem. Místní ZŠ je od nás tak 10 minut pěšky, je to taková bezpečnější cesta, z hlediska provozu. Ale je to děsný moloch, v každém ročníku pět tříd. V téhle nové škole bude první rok jen ta jedna třída. Kromě toho konceptu výuky se mi líbí, že to bude takové komorní.
Tabea No to mě asi čeká tak od příštího roku teda:-D
Evaeva Jj tak to pak nejde no. Ale ta menší si to taky furt chtěla zkoušet, tak byla taková poddajna, teď už čekám samé šprajci. Hlavní problém je vždy urvat tu hrazdu:-D. Kolikrát ji mají třeba i osmileté děti co bruslit umí, no rvat jim to tam z rukou nemůžu:-D
a Sambo nebo děda něco ze dřeva nesbouchají? 

Naše prtě se prý bálo motorek, ale to jsme nijak nezaregistrovali. Pak se přechodně bál robotickýho vysavače (jezdil v jiný místnosti), ale teď jsme ho museli "zamknout", protože ho naopak pořád pouští. S psama, i s velkýma, bude hrozit spíš opačnej problém, pes je jeho vůbec neftekventovaněší slovo, to říká i ze spaní.
Tabea Mame to doma, dokonce plastový, ale já už bych to s sebou neutáhla:-D.
Zina vysavače byly dlouho taky no go, ale s tím se dalo operovat. Robota jsem pouštěla, když se šlo ven, i ty dvě minuty hysteráku, než jsem se obula, stálý za to. (Aneb u výtahu počkat nemůže, chce vidět, jak mu ta nestvůra žere matku asi)
Tabea kdyby záda z přidržování, mladší dítě se tě chytne a okamžitě vypne kolena, zhroutí se na tebe celou vahou a teď mě voz![]()
![]()
Přátelé, naše skoro šestileté dítě se bojí splachování na wc, musím to udělat já. A má úplně panickou hrůzu z vysoušečů rukou. V ikei maj vodovodní baterii spojenou i s tím vysoušečem a musíš šikovně nastavit ruce. Odskočil metr daleko a ruce jsme museli umýt ubrouskem.
Evaeva malej taky takhle s napnutými koleny. Loni jsme po jednom odpoledni byli s mužem jak dva invalidi, on toho nehodlal nechat, hrozně si to užíval. (A starší mezitím málem umrznul, protože to nakvašeně proseděl na lavičce. Z něj teda sportovec nebude.
)
žluťásek toť, strci tam ruku a prijde o ni! ![]()
Moje segra se zas bala odtoku ve vane, musel byt zaspuntovany, jinak řvala, ze "vybublá".
Ja jsem zvedava kdo ty nase mrnata nauci bruslit. Moje deti to nikdy moc neumely a ja uz se bojim i sama, natoz aby se na me veselo dite. Mozna teda zeť nebo nejaka skolicka.
Evaeva Pinot Noir Hrazdicku na ně, na holomky! ![]()
Tabea právě že to bylo ještě horší. Ne teda pro rodiče, to je pravda. Schválně se vešel na tu hrazdičku, různě zakopával a prostě blbnul. Jiné dítě jí užije víc (u nás je o ně bitka). S rodičem si aspoň na chvilky dá říct.
Pinot Noir ten náš do toho prostě ještě nedorostl. Ale zase se vůbec nebojí, takže třeba by mohl dělat skoky na lyžích, šusem už jezdit umí ![]()
žluťásek vysoušeče nemá rád ani starší, to je teda relativně novinka, před čtvrtým rokem mu nevadily
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY