Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 00:18

MPLee jasný, poprve jsme se v něm koupali tak 8 let zpátky, v únoru, a pohoda, no a loni i s holkama na konci října. 

Offline Garfie
28609 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 05:45

999 Mulen Kokoska euridike Pinot Noir No počkejte, odpadu se snad bojí každej, kdo viděl Jak utopit doktora Mráčka, ne?

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 06:26

Garfie přesně!

Offline letolet
756 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 06:52

Naše dítě se odpadu nebálo, ale zoufalé volání "voda mě opouští", když asi ve 3 letech poprvé samo zvědavě vytahlo špunt, si pamatujeme dobře. 

Offline Mulen
5042 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 07:46

Garfie tam se to ale dalo brát něco jako metro nebo potrubní pošta

Offline Mulen
5042 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 07:47

letolet to je

Offline Garfie
28609 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 08:01

letolet Voda mě opouští!  To je fakt sladký. 

Offline Karja
44885 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 08:34

Včera jsem koupila dětem omalovánky, takový ty předvybarvený trochu, tak to vysvětluji mladší "ne budu si to dělat jak chci" a starší: "když jste nám to koupili, tak si to snad můžeme dělat jak chceme". 

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 08:41

Karja tyhle věty máme doma pořád. Plus spoustu všelijakých drzých připomínek, nevím, jak to tu bude vypadat za pár let. Teď má ještě oblíbenou: Co si to o mně jako myslíš?!

Včera jsem mu podala hrnek s pitím, jen se otočím, vylil to. Já: ježíšmarjá Ríšo, co děláš, celej hrnek vylitej! A on: Co si to o mně myslíš?! Celej rozhodně ne! (Zůstalo v něm asi půl centimetru čaje.) 

Offline Karja
44885 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 08:53

Pinot Noir :-D. Hele já jsem tuhle přemýšlela nad tím co psala Candance o tech svých pubertacích. Moje sebevědomí se rovná 0 nebo tak spíš hodnotě -2m pod zemí, každou poznámku si beru hrozně kriticky, i od cizích lidí, že jsem něco udělala špatně, měla jsem líp...a jestli mi do toho ještě začnou říkat děti, že jsem nemožná, tak to už bude můj konec. Protože zatím jsem nejlepší, umím perfektně vařit a skvěle řídit auto a ještě jsem hezká! Ale pak, to bude....

Offline Karja
44885 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 08:56

Na mallu je ted nějaký výprodej, nějak minus 20procent na zboží ve slevě zimní? No ale koupila jsem dceři reima softshelku za 700,-. 

Offline Tabea
8226 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 09:29

Karja taky už se děsím, za co všechno mě budou tepat. Zatím dcera chválí outfity i celkovou krásu, maximálně si přeje, abych měla červenou rtěnku. Teď mě oba pobavili, když řekli manželovi, že já řídím mnohem líp.

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 09:33

Tabea To me taky ted pobavilo, kdyz mrnavka rekla sambovi, ze ridit umi maminka a ze tatinek ridit neumi. Ja narozdil od samba se svejma cca 200 najetejma kilometrama rozhodne ridit neumim :-D.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 09:35

Karja No hele mě dcera sice chválí, že jsem úžasná a krásná, ale pak to zazdí hláškami typu: Ty mě nikdy nenecháš dělat co chci já! Ty se mi nikdy nepřizpůsobíš! Ty mě furt k něčemu nutíš!
Já ani nemusím čekat na pubertu, já jsem z ní rozložená už teď. ;)

Offline Tabea
8226 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 09:46

Pinot Noir a co veta: "Proč to mám dělat? Co za to dostanu?" Když si mají něco uklidit po sobě, nebo je poprosím, ať mi něco podají?

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 10:07

Tabea na to ještě nepřišel, u nás: Ale mně se teď nechce.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 11:29

Pinot Noir u nas jen mlceni a pasivni rezistence, vypnuty prijem.

Stravila jsem s dcerou a detma prodlouzeny vikend a na jejim miste asi mam tlustou slozku u psychiatra. A pritom ty deti nejak moc nezlobi, jen ten starsi nejak prestava spolupracovat, mala je vylozene destruktivni zaskodnicky typ a oba od probuzeni do usnuti pusy nezavrou

Online Potrefenáhusa
38979 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 12:10

Pinot Noir neptam se teda asi na pravým místě, ale kdy ta fáze, kdy jim upadne cokoliv, co do ty ruky vezmou, skončí? Mne to úplně fascinuje (a dost drásá, zvlášť když to dělá hodně velkej hluk)

jinak naše mimino po mesici skoro nepřetržitýho spanku asi usoudilo, ze už spalo dost a spát přestalo  ty brichaboly jsou strasny, moc strasny, prakticky se nedá vůbec položit, i ve spanku pofnukava a brzo se budí :-( 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2023 12:34

Potrefenáhusa Jestli myslíš, kdy přestanou trousit věci po bytě, tak zřejmě nikdy. Jestli myslíš vyloženě zahazovat z výšky, tak to už nemáme hodně dlouho

Online Potrefenáhusa
38979 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 12:44

Evaeva nemyslim trousit ani házet z výšky, ale cokoliv vezme do ruky, ji upadne, pro něco sahá, shodí 3 další věci, aniž by si všimla, včera rozmlatila nechtene lahvicku espumisanu, jen to donesla a chtěla postavit na vanu...apod., o vánočních ozdobach radši nemluvím, ve slame a filcu asi pojedem dlouho...