Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 08:46

My tu rozháníme bolest ucha, u toho malýho poloautisty, který se neumí ani vysmrkat, je to výživné. Podávání Nurofenu je jak boj s krokodýlem.

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 08:51

Potrefenáhusa U nás je to stejný, a to ani nemám to druhý dítě, jestli tě to trochu uklidní. Kouká na večerníčky, už proběhla Amálka, Pohádky o mašinkách a teď u nás frčí Včelí medvídci. Předem teda stanovuju, jak dlouho bude koukat. Ale mám konečně v zásilkovně tu Albi tužku a dost si od toho slibuju (jako od x věcí před tim, který se neosvědčily ). Každopádně si vždycky vzpomenu na kamarádku psychiatričku se třema dětma, jejíž třetí dítě koukalo na televizi s těma staršíma už od mimina a ona to absolutně neřešila

Offline Karja
44883 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:10

Potrefenáhusa No tam jsme byly, ale vy asi v sobotu:-D. Nebo že bych vás nepoznala? Asi poznala:-D

JankaM Hele, segra to řeší tak, že má telefon na všechny ty rodiče a domlouvají se třeba i spolu, dětem je ted 9 a 6. Prostě se domluví podle večerky poslední. A tato přátelství si pěstuj. Ted u nás hrozně dlouho nebyly segry děti, snad měsíc, si řikám, co to je...No a ted to vylezlo, v pátek mi píše, že má volno, děti má u xxx(nějaká kamarádka), ale přespání mají zatrhnuté za poznámky, v neděli mi píše, at jdu sportovat, že děti odvezla jedno tam a druhé tam (zase kamarádi), zítra někam jedou a já zrovna taky potřebuji hlídání a ona, že nevadí, že už se jí nabizeli, zase nějaký další jiný lidi. Chápeš to? třikrát za týden volné odpoledne a děti perfektní program?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:11

monis no přesně, občas se to potřeba U nás nikdy nebyl problém držet to v rozumných mezích, když se řeklo po pohádce vypnout, vypnuli to, mimo obvyklý čas je to ani nenapadne,...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:12

Tiez spominam na tie casy, ked bol iba starsi a pozeral maximalne 10 minut vecernicek. Ked sa narodil mladsi, uz to islo..

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:13

pilgrim mladší syn miluje žížaláky a starší Krysáky.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:17

Prosim vas tu vsetky Prazacky alebo aj Neprazacky co by vedeli poradit. Mam tu od starsieho poziadavku, ze aj on chce ist do Prahy na vylet. Tak rozmyslame vyuzit majove predlzene vikendy (alebo je to blby napad?). Velmi by som ocenila vsetky tipy v akej lokalite sa ubytovat, kam vsade s detmi pozriet, aby mali z toho zazitok. Detske vystavy, predstavenia, nejake super truper ihriska atd. My sme uz v Prahe boli niekolkokrat, takze chceme, aby si to uzili najma deti. 

1. a 8. maja bude pondelok, bude vtedy vobec daco otvorene?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:22

Mrakoplas zemědělské muzeum je takový dětský top tip, akorát tam asi bude dost lidí. Ve Střešovicích je museum MHD, klukům se tam celkem líbilo, ale do jednotlivých vozů se dá akorát nakouknout, není to vůbec interaktivní. Pak se nám líbilo národní museum. Doporučuju ti web pražské zkratky, tam jsou tipy na hřiště a různé akce pro děti v Praze. Co se týče divadel, tak v Dejvicích na ČVUT hraje Prodivadlo pohádky o mašinkách, při představení jezdí modelová železnice, zatím jsme tam nebyli, ale všichni si to hodně chválí.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:23

Pinot Noir to musí být veselé:(

Offline Karja
44883 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:23

Potrefenáhusa Jinak v tom Gasku jsou všechny ty hračky uplně skvělý, prostě takový, jaký doma nejsou. Taky cenově jsou uplně mimo běžnej standard. Dcera si teda už i za jednu návštěvu zapamatovala, jaké tam přesně jsou a nevyšla na ní nějaká magnetická tabulka, takže tam ještě musíme jet, že si s tim chtěla pohrát:-D. Holky si tam hrajou samy, já si jich nevšímám, jen pokud tam dochází k nějaké interakci s jinejma dětma, a obdivuju ty rodiče a hlavně maminky, které jsou s to, si aktivně v těch hernách s těma děckama hrát taky!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:26

Evaeva super, dakujem za vsetky tipy, ukladam si. 

Offline Potrefenáhusa
38978 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:29

Karja no já jsem rada, když muzu sedět a cumet a nikdo po mne nic  nechce, tatínek byl zatím s miminem v kočáru venku, takže ideálně stravenej čas a všichni spokojeny! 
je to tam fakt skvělý, skoda, ze to máme už docela daleko 

Offline Potrefenáhusa
38978 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:32

Mrakoplas zkus se podivat na insta profil Kolik má Praha věží - jsou tam různý tipy na výlety po Praze i mimo, s krátkou recenzi a fotkama 

Offline Karja
44883 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:36

Potrefenáhusa

Je to super, hlavně ani o víkendu tam není nacpáno, a pak jde v centru udělat pro tyhle prcky pěkná procházka. My jsme byly minule v Barboře, ted jsme chtěly do Vlašského dvora se podívat, ale samozřejmě jsme to přes to hraní nestihly:-D. My to máme přes půlhodiny, ale řekla bych, že to za to stojí, pak budou větší a už to pro ně nebude ono, tak tam ještě párkrát zajedeme;-)

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:38

Uá, a teď volali z endokrinologie, že podle výsledků má brát Viktor denně Euthyrox. Krokodýl každé ráno.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:45

Potrefenáhusa dakujem, pozriem 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:45

Pinot Noir sucitim moc! A to su tablety?

Offline Potrefenáhusa
38978 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:50

Karja půl hodina jde, my to teď měli něco málo přes hodinu a hlavně se nejsme schopny vykyblovat driv než v 11

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:51

Mrakoplas ano, tablety. Jdou prý dobře drtit a nemají chuť, tak aspoň že tak.

Offline Karja
44883 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 09:53

PotrefenáhusaTo už je takovej poměrně větší výlet, to jo.