DruI to doma probirame denne! A do ty cisticky ho mam v planu vzit:D
jnak brusleni sme zkusili pres Vanoce, s hrazdickou byl moc spokojenej, ale odmital zkusit ty opravdovy brusle:(

No a ted sme na horach a je to tu uplne dokonaly![]()

DruI to doma probirame denne! A do ty cisticky ho mam v planu vzit:D
jnak brusleni sme zkusili pres Vanoce, s hrazdickou byl moc spokojenej, ale odmital zkusit ty opravdovy brusle:(

No a ted sme na horach a je to tu uplne dokonaly![]()

711990 jé, vy tam máte hezky
Evaeva nahore bylo fakt krasne:) dneska to bylo slabsi, to jsme hodne promokli, ale musim rict ze me ty pesi tury v zime bavej moc!
711990 krasa! A mas moj obdiv, ze ho este unesies.
rasaNori Bormio
Znáte ten přírodní termální bazének v zatáčce u silnice? Měl by být dost twplý i v zimě, mám vyzkoušeno jen v listopadu.
711990 no, já bych se radši klouzala na prkýnkách, ale už jsem nám naplánovala tři výlety
Akorát tu je hodně malá vůle k nošení dítěte, prý krosnu nebereme. No já ho nosit nebudu, tak ať si ho muž nosí jak chce ![]()
Mrakoplas uz je to trosku na hrane, ma ted asi 15-16kg, ale kratsi vylety do 20km se jeste daj. Hlavne diky skvelymu nositku!
Evaeva tak to sem na vas zvedava, kam dojdete haha
Tonda dosel presne z chaty Na Rozcesti k Vyrovce. Dneska ani metr:D omlouvaj ho teda boty, ty Frodda priserne klouzou. Kam jedete?
711990 ze kratke vylety do 20km?
. Ja som ho v lete niesla asi 3 km a moj chrbat bol na druhý deň s prepacenim na sr.cky. Ale na mojom hrbe sa ani nie je co cudovat ![]()
711990 na Benecko. My nemáme úplně vysoké cíle, 4 km max, starší myslím teď v zimě víc nedá (psychicky, nebude taková vůle někde furt čekat až se povrtá v hlíně, na hřebenovky to taky nebude,...), spíš to vidím na nějaké půldenní výlety. Popravdě já jsem víc jak deset kilometrů ušla naposledy někdy před druhým těhotenstvím
A malý holt půjde na koně asi.
711990 o těch frodech to někdo říkal už loni, ale nám nekloužou ani loňské ani letošní![]()
Já jim teda asi vezmu i pohorky, snad je mladší ještě obuje.
711990 jezkovy zraky, 20 km pro mě teda není ani kratší výlet v létě bez sněhu a bez dítěte na zádech ![]()
Evaeva ty Frodda klouzou lonsky i letosni, s tim vzorkem. Ale pohorky nema a podle me ani nepotrebuje. Vetsina deti, co jsem potkala venku, ma Demary:D
711990 u "nás" podle všeho není žádný sníh, tak sněhule úplně nevím (ale sebou beru, to zas jo) Navíc v nich tolik asi neujdou. Mladší má nízké keeny z léta, ne vyloženě pohorky, do bláta dobrý.
Evaeva my jsme nahore na kopci ve Straznem a je tady zmrzlej snih a snezi. Ale nejdriv tady bylo spis bahno na holinky, no...to se hrozne blbe odhaduje.
euridike Taky. Že z něj vyteče kyselina, a protože nemám zlatej zub, tak ze mě nic nezbyde.
711990 já pořád doufám, že druhou půlku týdne něco bude. Ale tak dvoje dětský boty navíc se vlezou, optimisticky bereme i lyže ![]()
Zina já jsem se jako malá bála, že na záchodě v polici u stropu budou ostřelovači. Návštěva papeže Jana Pavla II v Praze v devadesátým ve mně zanechala velkou stopu ![]()
Odtoku som sa bala aj ja, aj starsi syn ale trvalo to len chvilu. Tiez mal jednu dobu strach zo splachnutia na wc. Musel sa najprv utiect schovat, asi aby ho to nahodou nevcuclo :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.