Vari v synově skupině jsou děti až do 6 (7) let. Dělají s nimi i tu předškolní přípravu, vedou jim portfolio, akorát je musíš mít na domácím vzdělávání, pokud je tam chceš mít i jako předškoláky.
Vše o těhotenství a dětech
Karja zvyknul, ale zase si říkám, jestli je to nutné. On to spaní fakt nemá rád, to je každé ráno hysterák. Když tam nespí, jde rád, i se tam těší. Ale mladší se zatím zdá, že tu docházku bude zvládat líp. Já nemůžu vůbec počítat, že by ho babičky vyzvedly někdy po obědě, obě ještě pár let budou pracovat.
Vari vsak jsou to i jeho deti, ne? Ja tohle moje - tvoje penize, kdyz je zena na materske, moc nechapu. Mozna to bude tim, ze sama jsem na 1.dite brala 500 Kčs mesicne pul roku a na druhe rok asi 850. To bych byla chcipla i s nima, kdyby to, co muz vydelal, nebyly "nase" penize.
Kokoska On by mi samozrejme daval, kdybych si rekla, tady hraje roli moje falesna hrdost. Plati veskery naklady na bydleni, coz je cca 50 mesicne, vsechny vylety, obcas nakej nakup, auto zivi jen on apod. Napul naklady ted rozhodne neplatime, kdyby nemel dve prace, bylo by to dost krusny.
eless to su tie tyrkysove? Na tvojej fotke vyzeraju uplne inak. Sranda jak tie fotky skresluju. Tak tie maju v izbe aj nase deti ![]()
Edit. Tak som si zrusila automaticky jas a uz ich spoznavam ![]()
Vari Jo to jde o to překonat ten prvotní okamžik a spolknout nějakou tu falešnou hrdost (a prostě ty veškeré pocity co my ženy s tím máme, jsou jakoby fakt mimo, rodina je jeho prostě, a investice naše je nedoplatitelna) a prostě si normálně říct, co je jak potřeba.
eless No, tak tyhle jsem tam neviděla, ale tuším že je tam nějaká paní taky hledala a chtěla doporučit svoji kamarádce.
Vari ja chapu, ze mate ty platby rozdelene, ale urcite bych nevahala zustat doma, kdyz to je potreba (coz jsem taky kdysi musela resit a udelala). No preju ti, at synek dobre roste a prospiva, ono to nekdy s tema klukama je trosku slozitejsi.
Kokoska Kvuli penezum nevaham, spis uz mi ta prace strasne chybi plus uz potrebuju mezi lidi. Ale deti maji samozrejme prednost. To materstvi je fakt tezky, moc tezky.
Karja už je diskuse asi ďalej, ale na tie revy by som skúsila dávať magnézium. U nás to strašne pomáha na spanie, na nočné mory, budenie. Jako fakt moc. Syn ten rev po odpolednom spanku mal tiež okolo 3 rokov, vtedy mi to ešte nenapadlo skúsiť, ale teraz by som mu to dala. Super je značka Smidge, majú aj denné aj nočné magnézium, a je to iná formula, jedno na ten spánok a jeden denný.
Vari tiež skus to magnesium , fakt to pomáha, tiež mam doma ADHD .. sucitim
olivieraa a další. Dnes dcera obědvala dvě naběračky huste dynove polévky, a dětskou porci špaget s boloňskou omáčkou a jednu a půl hrusky (jako celé hrušky, žádné ctvrtinky) Hned po probuzení, to bylo dvě hodiny po ukonceni jejiho debuzirovani jsem ji při prvním natahování odchytla s tím ať si dá jogurt s pejskovou patrolou a bylo po revu:-D. Tak dneska nám to vyšlo:-D. Tak jako tohle nás se sambem nenapadlo, ona asi musí furt jíst, jinak bude k nesneseni:-D
Karja snědla toho celkem dost, ale dvě hodiny po věřím, že může mít hlad. Každopádně gratuluju:)
Vari to mas pravdu. Jak ja byla rada, kdyz jsem mohla mluvit s clovekem vyssim nez metr!
olivieraa Dekuju za tip, uz se snazim najit neco pro batolata.
Evaeva To bude třeba jen dneska, že jsem se trefila:-D. Asi jo, asi když prostě ji, tak má i větší hlad prostě.
Karja ja som to prave cez vikend videla ako tip na insta, mozno by to bolo fungovalo. No, u nas obcas este nocny des prebehne, ale tie bachovky na to funguji.
Vari doplnky väčšinou nemajú doporučenie pre deti do 3 let, ale je to len magnesium.
Pinot Noir V ty detsky skupine jsou i starsi nez Viktor? Ja si rikam, ze by to mohlo bejt reseni, zdejsi skuoinu si vsichni moc chvali, ale nevim, chodi tam spis jen mrnata.
Příští rok by tam byl rozhodně nejstarší, takových, kteří ani ve čtyřech letech nezvládnou školku, zas tolik není. On je tam spokojený, má rád učitelky, vadit mu to rozhodně nebude. Ale letos tam bývá tři dopoledne týdně, 8 - 12. To je ubohých 12 hodin týdně, část z toho času strávím cestou domů a z domu pro něj. Takže kolik mi zbývá na práci? Nic moc. Platím za to cca 4,5 tisíce, jídlo a pití z domu.
Jsem z toho poslední dobou nějaká... otrávená, nebo unavená, nebo co. Nechci si stěžovat, je vlastně relativně zdravý a normálně zvladatelný, ač nespolupracující, jsou na tom mnozí mnohem hůř, ale jsme v takové zvláštní bublině, kdy on nemá žádnou diagnózu, ani se vlastně žádná nerýsuje, podle doktorů je v pořádku, jen je svůj. Ale svůj natolik, že to znemožňuje normální život. Ta jeho strava komplikuje dovolené, výlety, cesty k rodině, nad tou nemluvností se už taky nedá mávnout rukou... No, jsem dnes nějaká depresivní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY