Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 09:45

Karja nepotěším tě, starší to měla dlouho a i teď se stane že usne v autě a vzbudí se s náladou, že by ji člověk trhl mezi dverma. Naneštěstí vím, po kom to majídlo může pomoct, přesně jak tu někdo psal hodit po ní nějakou laskominu a zdrhat:D

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 10:10

Karja Zuzuli Ještě mě napadlo, že kdyby dítě to jídlo nechtělo hned po probuzení, zkusit dát jako alternativu nějaký nápoj ala jogurtový mlíko, prostě jídlo, co se nemusí kousat? Ono když to trvá dlouho, tak už to možná může být i trochu návyk?, tímhle by se to krom jinýho mohlo trochu přerušit a nastavit jinak.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 10:18

Potrefenáhusa prajem, nech to co najskor skonci! Uplne som sa opotila ked som si na to obdobie spomenula (teda u starsieho. Mladsieho obdobie mam uplnu hmlu, netusim ani ake bolo)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 10:25

Mrakoplas neviem ci bude jeho odpoved smerodajna :) obcas si ma vyziada na uspavanie a ta zabrana mi tam dost zavadzia.

A este som mu stierkovals a vymalovala izbu. Sama. foto:

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 10:40

eless moc hezký, a jsi teda šikovná! i minule jsem obdivovala, jak jsi sama předělala tu ložnici

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 10:46

moora dakujem :) hodila som fotky aj do prislusneho vlakna. celu videodokumentaciu mam na instagrame tak zopar uzivateliek to videlo v procese

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 11:00

Zina Jo já taky myslím, že to je z části návyk. Velkamala má podle mě návyk dělat cavyky ve školce, že si myslí, že musí:-D. V pátek jsem ji tam vedla, v šatně to bylo ,,neee mamko, já nechci,, buleni veliký, vybehy za mnou na chodbu. Zavřela jsem jedny dveře, popiska tři metry, zavřela venkovní a protože byla teď v jiné třídě v přízemí, podívala jsem se oknem a ona tam vysmáta jak lečo dorážela na učitelky. Jako to byl obrat emocí za dvě vteřiny. 

Offline continuity
43525 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 11:01

Karja to je úplně typické. Dětičky to dají sežrat rodičům, ale otočí jakmile divadlo přestane mít smysl. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 11:22

Ja uz to vzdala a zkusim objednat biobachovky. Horsi to bejt nemuze a zatim nechci skoncit v blazinci nebo v kriminale. I kdyz jak ted mala vyklada, ze ji biju a jezdim po ni traktorem a autobusem, mozna bych i soudce ukecala, at me na chvilku posle do vazby, mela bych to jako lazne, jidlo nekolikrat denne, nerusenej spanek...

Offline continuity
43525 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 11:29

Vari ani nevíš, jak ti rozumím. Já si představovala, jak se skacim na schodech do metra a vzbudím se až nemocnici.

Je to hrozně období, ale opravdu to pomine. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 11:35

continuity Pritel mi poradil, at sjedu do Bohnic a predstiram, ze chci spachat sebevrazdu, ze si me tam nechaj. Jsem mu odpovedela, ze to nebudu muset ani predstirat. Do prcic, je jim skoro dva a pul, mohli by spat aspon obcas!

Offline continuity
43525 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 12:04

Vari prosím tě, kam bys jezdila, ať ti zavolá rychlou.

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 12:15

Vari A to mu nedošlo, že by je měl na krku on? Něco si dej něco na zlepšení nálady! A nějakou paní na hlídání mít nemůžete třeba jen na pár hodin? 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 12:21

Karja v sobotu si k nim sel poprve lehnout a v nedeli byl tuze prekvapenej, ze jako fakt nespi :-D. Nedovedu si predstavit chuvu, co by je rozdejchala. Jako mne by stacilo aspon obcas spat vic nez hodinu v kuse, jenze uz jsem v tom kolotoci, kdy mam strach usnout, protoze vim, ze hned budu zase vstavat.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 12:28

Vari uaa to lutujem moc, to je peklo ked sa clovek boji zaspat. Samba by si neukecala nech ich kazdu sobotu ma on, aby si sa aspon jeden den v tyzdni vyspala?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 12:29

eless jasne, to chapem. A mas moc pekne zavesy, odkial su? 

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 12:45

Vari Jasnyz takže jde spíš o ty noci? Mně jako pomáhá si odpočinout i přes den, prostě že nemusíš nic resit,nijak s nikým kooperovat, se i tím si člověk fyzicky odpočine.  Protože ty je máš pořád i přes den ne? 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 12:48

Karja Jj, 24/7, hlidani nula, sambo je minimalne 14 hodin denne pryc. Jako je to na palici, nerikam ze ne. Snad se to zlepsi driv, nez pujdu zpatky do prace.

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 12:53

Vari A nepokryl by ty noci aspoň o víkendu? Nebo aspoň jeden víkendový den? Vždyť ty máš šichtu nonstop. Měl by si uvědomit, že když tě to vážně dovede do nemocnice, bude to všechno na něm. A taky by to šlo, prostě protože bys prostě nemohla a určitě by to najednou všechno šlo.

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 12:55

Vari A ty chceš jít do práce teď v září? No to je hrozný, teda, to je hrozná frustrace A co o víkendu, to on s nimi sám třeba není?