Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43525 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:15
Reakce na Mrakoplas:

Evaeva ked ja neviem ci to na tu jeho mensiu postel nebude az moc :) 

​To bych neřešila. Děti mají velké postele a velké peřiny. Ale tak půlku postele zabírají různé polštáře, případně zcela normálně bordel z oblečení. Peřina je ten nejmenší problém. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:18

continuity asi mas pravdu. 

Offline dzizisketa
9020 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:24

Dneska jsme byli v Národním muzeu, překvapivě měla úspěch mineralogická expozice, hlavně ta luminiscenční vitrína. Tam jsem si u Rostíčka šplhla vysvětlením tohoto jevu, dokonce jedna cizí paní řekla svým dětem "vidíte jak to paní hezky řekla"

V suvenýrech jsem Rostíčkovi koupila velký krystal, tak s ním šel i spát.

Akorát na konci už byl takový přešlý a cestou z metra pofňukával, po odpoledním spaní se vzbudil s 39,3, achjo.

Offline Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:31

Mrakoplas kluci mají standardní dospělé postele i přikrývky, uspořádání podobné jako u continuity . Polovinu postelí zabírají malé polštářky, plyšáci, balony, Ríšovi "kamarádi" (gumoví hadi a pavouci) a Viktorových 7 fleecových dek. Ať by byly peřiny poloviční, nebo dvojnásobné, výsledek by byl pořád stejný. Myslím, že rozměr nehraje moc roli. 

Ale já nejsem příznivcem ani těch dětských postelí, podle mě zbytečný mezikrok, výdaj a odpad.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:38

Pinot Noir nam by sa do spalne velka nezmestila, ta 160 je ltt aby sa dalo prejst k skrini :( Mame 180 postel, k tomu tu bola este mladsieho detska postieľka. Izba ma na dlzku 6 metrov ale furt je to malo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:41

Pinot Noir prý odpad. Malý má postel ještě po mě (minimálně pět dětí v ní spalo)Moji kluci by v dospělé od těch dvou let spát nemohli, museli mít zábranu kolem dokola

Offline Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:45

Mrakoplas tak to samozřejmě chápu. 

Offline Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:49

Evaeva jako zábranu ze všech čtyř stran? Ríša měl postel v rohu, takže ze dvou stran zeď + zábrana, takže otevřeno jen v nohách. I když cestoval hodně, velká postel je zas dost dlouhá, takže tím 90cm otvorem nikdy nevypadl.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:57

Pinot Noir nám mladší loni na dovolené spadl z velké postele v rohu se zábranou Oni přestávají cestovat až po třetích narozeninách. Doma má mladší pořád ohrádku kolem dokola.

Edit: nebyla to postel v rohu, ale manželská, kterou sdílel s bráchou. Každopádně vyjel těma nohama.

Offline Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 00:00

Evaeva já z postele spadla naposledy tak před pěti lety. Na to se neumírá.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. ledna 2023 00:05

Pinot Noir však jo, ale každý večer to nechceš Mně teda ta malá postel přišla fajn, že měli zase takové hnízdo, nebyl to takový skok z miminkovské. Navíc se jim dobře stěhuje po pokojíčku, když si hrají na domečky (uznávám, že tohle nemusí být úplně výhoda )

Online Tabea
8226 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 03:11

Evaeva moje děti mají velké postele ze zabranou dokola, je tam jen vlez u nohou. A taky včera obě stěhovaly v pokojíčku, aby mezi a na ně daly další matraci (těžkou jako blázen) a udělaly si tak bunkr. Když je třeba bunkr, dotáhne se cokoliv kamkoliv.

Offline Myrtila
5406 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 03:18

Karja Jak ten rev popisujes, to je uplne jako u nas. Zkus to jidlo, syn tyhle stavy miva, i kdyz se poradne naobedva a behem spanku ho prubezne nekolikrat nakojim. Kdyz pak trefim vhodnou potravinu, prestane brecet a obvykle pak chce k jidlu i neco dalsiho a sni pak i opravdu velkou svacinu (treba ovoce a jogurt, nebo 2-3 kousky ruzneho ovoce).

Offline Garfie
28610 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 04:14

Karja To je pravděpodobně nevyzrálá CNS, musíš prostě počkat. Může mít taky noční můry, holky na ně trpí víc. Jak tady někdo psal, být u ní, když se vzbudí, možná jí dopřát nějaké hezké uspávání, to je ale pakárna pro tebe...jako že třeba usneš s ní, zpíváš jí, nebo tak něco. Možná i nějakého plyšáka, který by jí dodal pocit bezpečí. A zkus i to jídlo, to je jasný. :-) 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 07:33

Mrakoplas na preklady si vies pripadne sama nabuchat cvoky. ja mam na objednavku od jednej pani co sije pre deti vela veci akykolvek rozmer si povies. brala som rovno mantinel a 2x obliecky na vankus a paplon. na jednom je preklad a snurka a na druhom preklad a cvoky. len neviem ci by to nepripominalo gombiky. on teda v izbicke miesto na postel 90x200 mal takze po malej postielke som mu zaobstarala klasicky rozmer akurat nizsiu a so zabranou dookola s otvorom na vylezenie. dole je este vysuvacia pristelka. tiez som nechela medzikrok ako pise Pinot Noir ale obavam sa ze asi bude a v puberte dostane postel novu ak tu co ma teraz znici. samozrejme mu najskor ako prvu moznost odmontujem zabranu. je na tej dlhsej strane s vylezom pri nohach a po zvysnych 3 stranach ostane kedze je vrazena medzi 2 stenami a pod oknom pri radiatore. rozmyslam ze kedy je vhodne to odstranit. bude mat na jar 6 rokov a z postele uz nepada ale opiera si tam hracky a tak

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 07:39

eless ja myslim, ze najlepsie ked on bude chciet :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. ledna 2023 07:54

Tabea no tu staršího syna zatím neunesou 

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 07:56

dzizisketa Jeee tak takovýhle lidi taky ráda potkáváme:-D Já totiž nikdy nic nevím na co se mě ty děti ptaj. Třeba Zoo, já jsem ráda že poznám žirafu od zebry natož nějaké doplňující dotazy!

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 08:21

Karja poznám až príliš dobre, nikdy mi nenapadlo to riešiť jedlom, ale možno by to pomohlo. Prestalo to až s koncom denného spánku, čiže po 6.roku.

Offline Potrefenáhusa
38979 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 08:32

Tlapkam moc s tema řvoucima dětma, my máme hodně narocny večery, ty novorozenci maj fakt někdy tezky začátky  já teď večery cely pronosim, sestinedeli konci ve středu, ale já toužebně vyhlizim konec třetího mesice, kdy ty brichaboly skoncily u starší