Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2023 13:27

Karja no my právě taky chodíme spát pozdě, i když já to často zalomím na gauči:) Ale s tou interakcí ti rozumím, já jsem zjistila, že ty dny, kdy je doma jen mladší, nemám moc ráda. Ještě teď v zimě, to je takové bezútěšné.

žluťásek starší taky vstává brzy, ale klidně si hodinu hraje, pak si vyžádá snídani a ještě hodinu pokračuje 

Offline Tabea
8228 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 13:27

Karja Jo, a teď mi ten čas, kdy už jsem měla do osmi vyžehleno a šli jsme na nákup, chybí...

Online dzizisketa
9021 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 13:33

My jsme dnes měli jít na oslavu, tchán měl včera narozeniny, ale kvůli Rosťově nemoci šel jen muž s Šárkou. Nabalila jsem mu jídlo a malý hrníček s pitkem pro jistotu (ještě z něj nepila), vyrazili v deset na Šárčino spaní a zatím se ještě nevrátili. Bezva.

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 13:46

Tabea Jj, to je mi jasný:-D. Minulý týden aspoň jednu noc nespali doma, tak to jsem se vyspala:-D

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 13:48

Karja kdybychom tu neměli toho tchánu smetaka, tak by spaly třeba do 8. Takhle vstávaly nějak po 6...taky mě to štve, ale nemáme to jak oddělit. Psi mají pelechy v přízemí, jenže nad raném přijdou nahoru, a speciálně ona furt popochazi, drbe se, lize si nohy atd. A naše báječná dřevěná podlaha, no prostě až si ji vyzvednou, budu fakt happy... 

Offline Pinot Noir
30009 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 13:50

Karja rozumím ti moc.

Vstávali jsme s Viktorem po páté, za půl hodiny dorazil Ríša. Obvyklý scénář. V poledne už se cítím jak po šichtě, hlavu jak balón... Nevyspání už nevnímám, a přesně jak píšeš, můžu si za něj sama, nikdo mě nenutí chodit spát o půl jedné. Ale oni chodí i pozdě spát, před desátou usnou málokdy. Takže i Ríša, který spí o něco déle, naspí 8, výjimečně 9 hodin. No a já bych ráda měla aspoň nějaký čas bez jejich přítomnosti, kdy zároveň nemusím pracovat. Takže ho mám od půl jedenácté do půl jedné v noci. Tihle slabí spáči jsou skoro tak vyčerpávající jako slabí jedlíci.

Online dzizisketa
9021 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 13:51
Reakce na žluťásek:

dzizisketa hodně podobný jako puntík je Špuntíci. Pak Dráček, taky Šikulka.

Mám tu asi miliardu starších čísel, něco je vyplněné, něco jen velmi málo. Kdybys to třeba chtěla jen vyzkoušet, najdu ti od každého nějakej co nejmíň dotcenej, kdybys měla cestu na druhý konec Prahy

​Děkuji za nabídku! Zatím je pro mě největší výprava se psem do lesa Ale Rosťa vypadá, že je v podstatě zdravý, tak už brzo budu zase mobilní 

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 14:25

Pinot Noir Ja vím, ty to máš ještě horší, naše holky aspoň rozumne usnou. Ale ten čas odpočinku mimo vlastní spánek je hrozně potřebný, takže tomu ponoxování rozumím. 

Offline Pinot Noir
30009 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 14:48

Karja naštěstí zas kluci aspoň usnou rychle. Když tu čtu ty hodinové i delší uspávací story, tak si zas říkám, že ještě není tak zle.

Online Potrefenáhusa
38985 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 17:39

Pinot Noir hodina ještě dobrý  ale zas spi rano 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 17:47

Mně se po vánoční viróze rozbilo dítě a začalo usínat až kolem půl druhé ráno a to vcelku bez ohledu na to, kdy a jak dlouho spí přes den. Krom toho se po dvou hodinách budí na kojení a druhé dítě vstává v sedm. Jestli se to brzy nevrátí do nějakého snesitelného normálu, tak já vám nevím jak skončím :o(

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2023 18:32

DruI a kolikrát spí přes den? O půl druhé mi přijde naprosto neuvěřitelné

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 18:40

Evaeva Jednou nebo dvakrát podle toho v kolik ráno vstáváme. Když ho nenechám spát odpoledne, tak sice usne v osm, ale v devět se probudí a máme na pět hodin o zábavu postaráno. Pokud ho odpoledne vzbudím, tak je mrzutej a furt se chce chovat a kojit. Jinak samovolně se odpoledne budí mezi čtvrtou a pátou.

Takže doufám, že jsem si tu postěžovala a dítě se opraví :o)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2023 19:13

DruI to bych ti fakt přála, zní to nepěkně 

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 20:20

DruI To určitě musí být jen dočasny a na chvilku  určitě jo, to je až tak pekelný a neobvyklý, že to nemůže dělat dlouhodobě.

Pinot Noir Jo, holky usnou docela dobre, s maloumalou si teda muzu číst u uspávání:-D. To je super. Ale stejne, ty moje holky jsou takové kontaktní, takze jsem za ten den uz prostě příliš osahana, osezena, otlapkana, mnohokrát oslovená. Tuhle jsem se představovala že jdu do bývalé práce, jako ty vole, normálně lidi by si snad mysleli minimálně první týden že mi úplně siblo, já bych se tam po chodbách tlemila a brečela štěstím zároveň, už takhle někdy když jdu někam sama vidím na sobě chování jak nějaký psychicky narušení, jak jsem z toho hin!  A za tejden bych uz urcite chtěla místo sezeni u kompu pect bábovku doma, to je jasný, ale ta změna chápeš to,normálně bych byla na záchodě, a nikdo by na mě nevolal, pokud by po mně šéf něco chtěl, prvne by se zeptal, zda mám čas. Celej den bych byla v čistém, a když by na mé kolegyně chtěla mluvit, tak by se prvně zeptala, zda může a ještě bych si já sama řekla, v kolik jdu na oběd! Já bych to normálně snad ani neunesla! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 20:29

Karja mna to tesenie sa v praci za tri mesiace nepreslo a myslim, ze ani neprejde :D ten pocit, ze si mozem rozhodnut co v ktoru chvilu budem robit, nikto ma neustale neotravuje a nevyrusuje, nikto sa tam nebije a nehada, normalne si mozem aj hudbu pustit do sluchatok.. boze to je tak skvele . Bol jeden zachvev sialenstva, ze sa mi do prace nechce ale stacili 3 dni na očr a prešlo to

A v klude si mozem zjest obed! 

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 20:42

Mrakoplas Ty jo, tak na hudbu jsem teda zapomněla:-D. No tak to už je punk jak svina:-D. 

Offline Pinot Noir
30009 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 20:44

Karja jo, to neustálé oslovování a kontakt, to znám. Nejsem schopná ani vnímat vlastní myšlenky, napadne mě třeba, co je potřeba koupit a než to na Rohlíku nalistuju, zapomenu to. Nebo si přečtu, kolik gramů mouky mám přidat, vezmu mouku do ruky a nevím. Protože je tu pořád šum, ale kdyby jen šum, neustále je směřovám ke mně. Jako fakt mám tu Kolářovou z Obecné školy pořád před očima.

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 20:48

Pinot Noir Zbláznit se je hrozně snadný. Na tim nic není:-D. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 21:05

rasaNori Nám se tak mezi pátou a šestou vzájemně aktivuje pes a dítě, malej se zače vrtět, vzbudí psa, ten si začne přelehávat, nebo se drbat, a výsledek je, že jsme vzhůru všichni až na muže. Takže já kolem tý pátý beru spa a jdu si s ním lehnout jinam, jinak bysme už mohli v těch šest vstávat.