DruI To určitě musí být jen dočasny a na chvilku určitě jo, to je až tak pekelný a neobvyklý, že to nemůže dělat dlouhodobě.
Pinot Noir Jo, holky usnou docela dobre, s maloumalou si teda muzu číst u uspávání:-D. To je super. Ale stejne, ty moje holky jsou takové kontaktní, takze jsem za ten den uz prostě příliš osahana, osezena, otlapkana, mnohokrát oslovená. Tuhle jsem se představovala že jdu do bývalé práce, jako ty vole, normálně lidi by si snad mysleli minimálně první týden že mi úplně siblo, já bych se tam po chodbách tlemila a brečela štěstím zároveň, už takhle někdy když jdu někam sama vidím na sobě chování jak nějaký psychicky narušení, jak jsem z toho hin! A za tejden bych uz urcite chtěla místo sezeni u kompu pect bábovku doma, to je jasný, ale ta změna chápeš to,normálně bych byla na záchodě, a nikdo by na mě nevolal, pokud by po mně šéf něco chtěl, prvne by se zeptal, zda mám čas. Celej den bych byla v čistém, a když by na mé kolegyně chtěla mluvit, tak by se prvně zeptala, zda může a ještě bych si já sama řekla, v kolik jdu na oběd! Já bych to normálně snad ani neunesla!