Jinak me tedy nejvic vycerpava ta nutnost byt porad ve strehu. Nase dite porad neco vymysli a nekdy fakt nedelam nic jinyho, nez ze mu neco rvu z rukou. I me u toho treba napadne, ze kdybych mu dala nejakou zabavu, tak to bude jednodussi, ale nekdy nemam ani par vterin v kuse, abych treba vytahla pastelky a papir, porad hasim nejaky (potencialni) kalamity. Nejvic me to frustruje u jidla, kdyz mam konecne pred sebou ten talir a misto toho chytam pribory, co padají na zem, prevrhavajici se sklenicku, stahuje si bryndak a haze ho do jidla, natahuje se po ovladani zaluzii a ma ruce od omacky, chce podat plysaka, ne nepodam, vyliva si piti do talire a leje ho i na stul, chce si utrit ruce a uterkou shazuje jidlo na zem... a k tomu krici "staci, staci, staci", dokud neodpovim, protoze chce slyset, ze sviti slunicko, tak abych na nej dobre videla, mame stazene zaluzie, ale jenom napul, protoze tak to staci. Jako moje nervy, a tohle presne je proste nepredatelne, to se musi zazit.
Vše o těhotenství a dětech
My máme furt pekelný ty večery, včera tady starší vrestela taky skoro do půlnoci. Ale jedem druhy kolo rymy, zacala chodit do sokola mezi děti, tak už v tom kolotoci nemoci budem taky.
Já teď zacala vstavat první, mimino spava samo v posteli často cely rano, starší spi tak do 8, do půl 9, tak piju v kuchyni kafe, ctu si (a často uklizim výbuch, co jsme nezvládli zkorigovat večer, jeden teď bejva vyblokovanej chováním mimina s večerním brichabolem a jsme strašně neefektivní)
Holky se naštěstí po dovolené zase trochu zkorigovaly, opět chodí spát mezi 7 a 8, ale malá se zbavuje plinek, takže co 2 noc řeším že já jsem se pocurala...do toho se nám pořád cpou na stridacku do postele, to už taky nedelaly
musím si říkat je to jen období!
Pinot Noir syn je schopný se mě přede dveřmi po větě "počkej, vyndám klíče" zeptat proč?![]()
Myrtila tohle je otravný, ale přejde to. Já už dávno ve střehu nejsem.
U nás se to spaní hrozne zhoršilo po covidu v říjnu, to snad tři týdny vypadalo, ze přestane spát odpoledne. Pak se to nějak zas trochu vrátilo zpátky, ale narodilo se mimino, je to pro ni asi dost narocny (a ty večery pro nás, hlavně teda pro muže, furt čekám, kdy se vzepře a vrátí mi ji, on není moc odolnej)
ale k miminu se chova moc hezky, tuhle začalo brecet a ona ho šla pohladit po hlavě, rika mi tak starostlive "Mimi beeee" a tuhle, když to miminu zabublalo do kaťat, tak to taky tak starostlive okomentovala ![]()
ale taky mi ukazuje, kam mám mimi položit, ze chce pochovat ona, nebo volá mimi nééé
Potrefenáhusa u nás taky příchod sourozence zhoršil spánek, naopak teda vstával v pět totálně nevyspalý. Žádná jiná změna v chování nenastala. Ale po dvou maximálně třech měsících se to vrátilo do starých kolejí. Tak se držte.
Potrefenáhusa to je super, že miminko tak hezky přijala! Naše už se taky smířila. Když začne malý plakat, tak ho běží houpat, nosí mi hračky a teď mu nově vaří jedno kafe za druhým
Karja kávovar zabodoval. Máme teda nakonec plastový, ale zase z něj padá do hrnečku káva.
My přežili víkend plný oslav narozenin. Dort byl podle zadání a nadšení bylo převeliké. No a rozhodli jsme se, že konečně doděláme pokojíček. Když jsem otevřela web Ikey, tak jsem se skoro rozbrečela. Mělo mě to napadnout dřív, než přišlo to zdražení ![]()
![]()
MPLee zdražení a půlku věcí nemaj
Potrefenáhusa no, takže lovím po bazarech a jsem dost otrávená.
Tak mimino se včera večer odplazilo k ségře do pokojíčku, tak si říkám, ok, na zemi se neválí nic nebezpečného, lego je v kleci nebo na stole...pak bylo dlouhé ticho, tak jsem se šla podívat...

![]()
![]()
Potrefenáhusa MPLee Vážně já asi nemám přehled kolik stály ty věci před tím, ale byla jsem tam na Silvestra a moc mi to nepřišlo. mám 3metrovou skříň bez šuplíku teda, jen police a tyce za 24tisic. Zadarmo jako. Jen sambo to skládá asi uz hodin a nemá to:-D:-D. Holkám jsem tam teda taky chtěla nakoupit ještě nějaké ty kalaxy a tu klasiku prostě.
to nevypadá na plazení ![]()
a dekuju... moc mě to rozesmálo a vyloženě vylepšilo ráno
Evaeva To je jako labutí šíje, ňadra, buben, činely :-))
Mohučanka U nás to funguje stejně, fakt stačí blbejch 5 minut spánku v autě a zrušít to odpolední řádný spaní, když je to odpoledne, tak si zavaříme na večer. A zatímco v postýlce uspáváme hodinu, tak v autě si klidně vytuhne do 5 minut, když na to přijde. Když ale jedeme z Orlických hor a hodilo by se, aby spal, tak je vzhůru celou cestu a usíná zásadně na sjezdu do Berouna.
Mohučanka a to si čte, nebo nanáší makeup? ![]()
Karja tak třeba ta Kura stála do 4000 driv. Ted 6300 bez matraci. Trofast 3,5 bez boxu... no nejvic me otravil vyber textilu. Kam na jednobarevne zavesy a povleceni v pastelovych barvach? Na siti nemam cas a 2 a vic tisic za jedno okno/ postel nedam
MPLee povlečení máme z mamotato, ale jen miminí, nevím, jaké dělají rozměry
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY