Evaeva jo, někdy je to i taková ozvěna. Aby nebylo ticho. Zopakuje moji poslední větu s otazníkem na konci. Naopak když vydávám pokyny, otočí se na mě úplně nechápavě: co jsi řekla? Ne, to poslední. Můžeš mi to říct znovu?
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek přesně, proč? jen tak, aby řeč nestála. To mě točí mnohem víc než požadavky.
To zpívání! Rosťa si od prosince prozpěvuje koledy a různé úryvky z nich, dneska na mě něco volal a pak za to zanotoval "dudlaj dudlaj dá!"![]()
Vari syn teď začal objevovat čísla, takže hlásí třeba je tam jednička, labuť a židlička ![]()
žluťásek haha tiez si to idem vygooglit. Mladsi (3,5) stale pyta "Ako vznikol zivot" (Bol raz jeden zivot) a potom tu hadze spojenia ako kostna dren, ale myslim, ze vobec netusi o com hovori
. Starsi to nechce vecer pozerat, ze ma potom zle sny (on je hoodne bojazlivy a citlivy).
dzizisketa
. Nasim detom raz synovec pustil tutopesnicku.
Mladsi si to spieval ako "mnau mnau mnau mnau, zadok, zadok
( logicky, kocicke ide zo zadku duha)
Mrakoplas pockaj az im ukaze kapelu pentagramcek
moj maly pes booobiiiii vykopava hroooobyyy
Evaeva Napocitat umi jen do sedmi, pac tolik odmerek umelyho mlika jim davam :-D. A oni mi odpoledne u pripravy moc radi asistujou.
Vari prosím tě, já mluvím o tom starším
začal se zajímat o ty symboly, myslím, že za to může hlavně adventní kalendář. Do kolika napočítá mladší netuším, holt druhý dítě ![]()
Tohle na mě jako na zavolanou vypadlo na insta 
dzizisketa
mladší po mě dneska chtěl vyměnit baterky. Říkám, že nemůžu, že dělám nákup. On odkráčel a mumlá si "Já se domluvím s tátou teda"
Vari Lukasko komoli najviac slovo logopedia, tak to je obzvlášť vtipné. "Lobokébia "
eless mne staci, ze im sambo obcas pusti Satenove ruky (neviem ci poznas?) a potom si tak stojis v satni v skolke a mladsi spusti hromovym hlasom: Kde mam bundu?!!
. Uz som to musela vysvetlovat, ze ma neterorizuje ale spieva si pesnicku :)
Blbejch 10 minut spánku v autě před šestou večer a bylo tu veselo doteď. Žádný drama, holčička byla opravdu roztomilá, ale spinkat, to ne
doufám, že bude spát aspoň v noci, to bohužel už ani u nás není pravidlem ![]()
Mohučanka To znam. Co prestali spat pres den, tak se vecerni usinani vyrazne zlepsilo, ale staci doslova par minut pres den a maji mejdan tak do pulnoci. A presne, nejsou unaveni, normalne si hrajou, ale spat proste ne!
U nás dnes buď nastúpila snežná únava alebo choroba, chcel ísť do postele už o 6. Uvidíme ráno ![]()
žluťásek s tou poslední větou, to je přesné. Já si ještě někdy hrozně naběhnu, něco si vysvětlíme a já blbec pak dodám ještě jednu takovou jako dovysvětlující informaci. No a na té se točíme deset minut, úplně nesmyslně, já se na nakonec naštvu, řeknu, že jsem neměla nic říkat a Ríša řekne, neměla, já jsem to pochopil už před tím. ![]()
No a druhý den to udělám zas. ![]()
Moje dite pres den nespalo... Ale taky je porad vzhuru. Kdyz se mi dari ji dostat do postele pred pulnoci, skacu radosti. No a kdyz pres den usne, mam zabavu do dvou do rana jasnou. Kde se sakra berou deti, co v osm spi?
Zuzuli To taky netuším. Ale tvoje malá je extra třída, nemá někde záložní zdroj, co by šel odpojit? U nás se donedávna usínalo obvykle před 11, co si zrušil denní spánek, spí tak od devíti do sedmi, to je úplná pohoda. Moc bych ti přála podobnej scénář. O nočních pláčích teda nemluvím, to má teď asi 19 různých příčin. Pamatuju si, jak jsem si myslela něco o rozcapenosti u kamarádky, která si stěžovala, že v létě dítě usíná až po osmý.![]()
Nase dite vcera pres den neusnulo a vecer odpadlo v pul seste, takze ted jsme od 3.30 vzhuru. Ja samozrejme usnula normalne v jedenact ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY