Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 22:26

Evaeva jo, někdy je to i taková ozvěna. Aby nebylo ticho. Zopakuje moji poslední větu s otazníkem na konci. Naopak když vydávám pokyny, otočí se na mě úplně nechápavě: co jsi řekla? Ne, to poslední. Můžeš mi to říct znovu? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2023 22:29

žluťásek přesně, proč? jen tak, aby řeč nestála. To mě točí mnohem víc než požadavky.

Offline dzizisketa
9021 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 22:30

Mrakoplas 

To zpívání! Rosťa si od prosince prozpěvuje koledy a různé úryvky z nich, dneska na mě něco volal a pak za to zanotoval "dudlaj dudlaj dá!"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2023 22:30

Vari syn teď začal objevovat čísla, takže hlásí třeba je tam jednička, labuť a židlička

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 22:32

žluťásek haha tiez si to idem vygooglit. Mladsi (3,5) stale pyta "Ako vznikol zivot" (Bol raz jeden zivot) a potom tu hadze spojenia ako kostna dren, ale myslim, ze vobec netusi o com hovori . Starsi to nechce vecer pozerat, ze ma potom zle sny (on je hoodne bojazlivy a citlivy). 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 22:35

dzizisketa . Nasim detom raz synovec pustil tutopesnicku.

Mladsi si to spieval ako "mnau mnau mnau mnau, zadok, zadok ( logicky, kocicke ide zo zadku duha)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 22:39

Mrakoplas pockaj az im ukaze kapelu pentagramcek  moj maly pes booobiiiii vykopava hroooobyyy 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 22:40

Evaeva Napocitat umi jen do sedmi, pac tolik odmerek umelyho mlika jim davam :-D. A oni mi odpoledne u pripravy moc radi asistujou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2023 22:42

Vari prosím tě, já mluvím o tom staršímzačal se zajímat o ty symboly, myslím, že za to může hlavně adventní kalendář. Do kolika napočítá mladší netuším, holt druhý dítě

Offline dzizisketa
9021 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 22:42

Tohle na mě jako na zavolanou vypadlo na insta 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2023 22:45

dzizisketa mladší po mě dneska chtěl vyměnit baterky. Říkám, že nemůžu, že dělám nákup. On odkráčel a mumlá si "Já se domluvím s tátou teda"

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 22:48

Vari Lukasko komoli najviac slovo logopedia, tak to je obzvlášť vtipné.  "Lobokébia "

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 22:55

eless mne staci, ze im sambo obcas pusti Satenove ruky (neviem ci poznas?) a potom si tak stojis v satni v skolke a mladsi spusti hromovym hlasom: Kde mam bundu?!! . Uz som to musela vysvetlovat, ze ma neterorizuje ale spieva si pesnicku :) 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 23:06

Blbejch 10 minut spánku v autě před šestou večer a bylo tu veselo doteď. Žádný drama, holčička byla opravdu roztomilá, ale spinkat, to ne doufám, že bude spát aspoň v noci, to bohužel už ani u nás není pravidlem

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 23:15

Mohučanka To znam. Co prestali spat pres den, tak se vecerni usinani vyrazne zlepsilo, ale staci doslova par minut pres den a maji mejdan tak do pulnoci. A presne, nejsou unaveni, normalne si hrajou, ale spat proste ne!

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 23:21

U nás dnes buď nastúpila snežná únava alebo choroba, chcel ísť do postele už o 6. Uvidíme ráno

Offline Pinot Noir
30009 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 23:27

žluťásek s tou poslední větou, to je přesné. Já si ještě někdy hrozně naběhnu, něco si vysvětlíme a já blbec pak dodám ještě jednu takovou jako dovysvětlující informaci. No a na té se točíme deset minut, úplně nesmyslně, já se na nakonec naštvu, řeknu, že jsem neměla nic říkat a Ríša řekne, neměla, já jsem to pochopil už před tím.

No a druhý den to udělám zas.

Online Zuzuli
3844 příspěvků moje polička 21. ledna 2023 23:29

Moje dite pres den nespalo... Ale taky je porad vzhuru. Kdyz se mi dari ji dostat do postele pred pulnoci, skacu radosti. No a kdyz pres den usne, mam zabavu do dvou do rana jasnou. Kde se sakra berou deti, co v osm spi? 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 00:10

Zuzuli To taky netuším. Ale tvoje malá je extra třída, nemá někde záložní zdroj, co by šel odpojit? U nás se donedávna usínalo obvykle před 11, co si zrušil denní spánek, spí tak od devíti do sedmi, to je úplná pohoda. Moc bych ti přála podobnej scénář. O nočních pláčích teda nemluvím, to má teď asi 19 různých příčin. Pamatuju si, jak jsem si myslela něco o rozcapenosti u kamarádky, která si stěžovala, že v létě dítě usíná až po osmý.

Online Myrtila
5406 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 04:18

Nase dite vcera pres den neusnulo a vecer odpadlo v pul seste, takze ted jsme od 3.30 vzhuru. Ja samozrejme usnula normalne v jedenact