Pinot Noir Karja Ja ted sla s tridenym, houknu na samba, ze jdu na chvilku pryc a kdybych se nevratila... skocil mi do reci, ze by se tomu vubec nedivil a ze nechape, ze jsem je jeste nezabila. A to pritom dneska meli takovej celkem slusnej, ani ne moc pekelnej den :-D.
Vše o těhotenství a dětech
Přesně, a pořád máš tu mysl v pozoru, pořád jsou nějaké věci k řešení, které dospělý člověk neprodukuje, takže ne, že děláš na helpdesku není srovnatelné, můj drahý manželi!
dzizisketa vyřiď manželovi, že z vlastní zkušenosti říkám, že budu radši řešit blbé dotazy uživatelů, než řešit dotazy a potřeby dětí. To v žádném případě není stejné
dzizisketa
Tak tys to zabila helpdeskem! Jo a některý ty věci k řešení ani nejsou vyřešitelný, to je nejhorší a nepomůže ani vyndat na 10s ze zásuvky.
Vari No já ti rozumim, ale víš co, si člověk musí dát pozor před kým říká. Já jsem se po výživném dnu vracela ze sánkování, holkám bylo tuším rok a kousek a necelé tři. Takže kočár, sánky, všechno problém, prostě všechno blbý a pro něco jsem se vracela domů a řekla jsem sousedům, mladý bezdětný pár, že jsem doufala, že když jdu takhle ve tmě, že mě třeba porazí auto a odpočinu si třeba se zlomenou nohou. No myslim, že mi to možná chtěli zavolat sami:-D
Pinot Noir neustálé požadavky směřují i ke mě, ale dětem klidně řeknu, že teď ne, dělám nákup/piju kafe, což bych si k šéfovi asi nedovolila ![]()
MaeGandal Sambo asi náročnost ženy domácnosti chápe, protože ten mě neustále posílá odpočinout si na stavbu:-D Tak mu říkám, jasně, že jako vstanu v půl 6, půl den se budu motat kolem dětí a pak vezmu ještě kýbl a hadr a půjdu na dvě hodiny vytírat:-D:-D Si tam možná tak vezmu karimatku na natáhnutí se:-D
Evaeva ale to já jim taky řeknu, ale efekt to nemá delší než deset vteřin.
Teď ti nejdu krájet jabko, večeřím. Počkej.
Za deset vteřin: A nakrájíš mi hrušku?
A nebo to ani není požadavek, jen mi pořád něco říkají, jeden pusou, druhej rukama. Ani ode mě třeba nepotřebují odpověď. Ale prostě furt rozptylují, ani ten pitomej nákup na Rohlíku s nimi nedokončím.
Pinot Noir Nakup na rohliku vzdycky delam nekolik dni, to samy dmko, ted uz mam snad mesic rozdelanou objednavku na megaknihach.
Karja Kamoska ma rocniho synka, ted ma taky naky blby obdobi a lehce si postezovala jedny dalsi kamaradce. Ty je pres ctyricet, ivf nevyslo na xtej pokus a jen ji odpovedela, ze ona by moc rada v noci nespala a cely dny litala kolem ditete. Neprijemnej okamzik to byl, moc neprijemnej.
Pinot Noir úplne presne! A ja blba si chcem trénovať pamäť, tak napr si nenapisem zoznam do obchodu a potom nekúpim to, po čo som išla prioritne ![]()
Karja ja teda v robote až taký kľud nemám, že by som išla na wc a obed, kedy chcem, ale aspoň nie som otlapkana a na syna sa cestou domov veľmi teším.
Vari Jojo, jenže ono je to těžké, někdy se tomu nedá vyhnout to zminování dětí, nebo to člověku ujede.
Pinot Noir u nás je to jak kdy, ale celkem už se naučili to respektovat. Ale někdy taky mladšího každou chvilku popondavám půl metru od počítače, aby se zase namáčkl zpátky na mě![]()
Mna neskutocne vycerpava starsi. Unho je furt vsetko zle, je hrozny frflos, vsetko zneguje, oduje sa aj na to ked mu dam presne to, co chcel. Vkuse mrnci, pisti a hneva sa. Keby nebol mladsi uplny opak, tak by som cele dni plakala aka som strasna matka. Mladsi zas v kuse dobre naladeny (az na klasicke obcasne zaseky, po ktorych ale pride a da mi pusu), stale sa smeje, tancuje a spieva. Vravim sambovi, ze toho nam v porodnici vymenili :)) rano ako jediny z nas štyroch vstava s dobrou naladou a tou ma vzdy nakazi a hned mi je rano prijemnejsie. Az kym za par sekund nespusti starsi
.
Že neslyším vlastní myšlenky, to je úplně přesný. Syn furt mluví, pořád se na něco ptá, často i takový jakoby kraviny. Někdy to už nezvládnu a odpovím něco jedovatýho, pak je mi to ale líto. Co je pro mě samozřejmost, on třeba potřebuje propojit. Je to ale náročný moc. A někdy je moc moc těžký odolat pokušení pustit mu televizi a mít svatej pokoj ![]()
Karja Neda, kdyz ses zavrena doma s detma, tak tase tolik temat k hovoru nemas, no. Ja bych teda jeste mohla rozebirat vysledky hokejovy Sparty, ale to zajima lidi jeste min nez ty deti.
žluťásek Tvuj synek ma vetsi vseobecnej prehled nez ja, to bych byla uplne v haji :-D.
Karja ja ten stav celkom chapem. Tiez by som si tak konecne oddychla v spitali a idealne s vypnutym telefonom nech neriesim dieta a domacnost. Ale v mojom pripade by to bol skor cvokhaus. Si tak predstavujem aky biznis by bol vytvorit tam specialne miesto pre vycerpane matky. Tym by stacilo byt daleko od vsetkych nech maju ticho a klud. A ten luxus nemusiet varit upratovat riesit... o vsetko by bolo postarane a donesene!
eless Já jsem říkala kamarádovi, co má velký světoly a velice klidný dům, at pronajímá jeden pokoj s postelí, hodinově, takhle pro matky na mateřské:-D
Vari já často jsem. Teď mě dost zachraňuje jeho n oblíbený pořad Operace Jauu. Sice na to nekoukam, ale slyším to v kuchyni a pak dělám chytrou, že vím o čem mluví. Třeba dneska mě poučoval o hormonu aldosteronu. Ten jsem si musela vygooglit teda![]()
žluťásek no ty nesmyslný dotazy dodávají i mě. Někdy tomu syn fakt nerozumí a potřebuje to vysvětlit, ale často mám spíš pocit, že ho bolí myslet. To jsem pak taky někdy jedovatá až moc a zpětně mě to mrzí, stačilo by říct "Proč myslíš?" bez toho nadřazeného tónu.
žluťásek Me ty deti obcas prekvapi, mala dostala pismenkovou vkladacku a po dvou dnech oba poznaji celou abecedu. Akorat X jako xylofon vtipne komoli, to slovo jim moc nejde :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY