Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 10:48

MPLee ty jo, postele se mi tam zrovna žádné ani nelíbily, tak jsem to blíž nezkoumala. záleží jaké máš polštáře, mně se líbí docela povlečení v HaM, tam mají jemné barvy, ale my máme ty obří polštáře a to nejde koupit snad nic, povlečení jednobarevné mívají i na Zalando lounge, až to tam někdy uvidim, tak napíšu. No okna, těžko říct, já jsem si vybrala v Ikea ty zatemnovací, a to tam měly hezké fakt jen dvoje:-D Ještě chci se podívat do moebelixu, ten je takový levnější.

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 10:50

Mohučanka A ted kdoví jak dlouho tuto dovednost před tebou skrývá:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 10:51

Zina u nás spánek v autě skoro nic neovlivní, takže jsme rádi, když usnou. Akorát pak nejdou vzbudit. Ale děje se nám přesně to, co vám. Když jedeme půl hodiny od babičky, kolikrát usnou oba a pak jsme jeli z Brna, po celodenním řádění v museu, ještě po dálnici a ani ťuk

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 10:52

Karja my tam máme zatemňovací rolety, tak mi stačí průhledné. Ty zatemňovací jsou právě docela drahé. 

Evaeva kouknu, děkuju. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 10:55

Karja já jsem si zatemňovací kupovala jako metráž, šilo se to dobře a nabízeli i šití na míru. Výběr měli hodně velký a cenově to nevycházelo špatně. Akorát už nevím, kde to bylo:), ale zkus pogooglit 

Offline continuity
43532 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 10:59

MPLee na povlečení Matějovský, Glamonde, Veba. 

Musim rict, že ikeacka kvalita povlečení nepřijde nějak závratná. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 11:13

continuity já měla dvě sady z veby a to snad šilo pětileté dítě, jeden ten díl byl asi větší, takže to bylo ve švu nasbírané Možná to byl nějaký vadný model, ale další už jsem neměla chuť zkoušet. 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 11:21

continuity my z ikey zadne povleceni nemame ani. Mame od Stella ateliwrs a to je bozi, ale tak drahe zase pro deti nekoupim   V ikee jsme chtela nejaky ten nabytek a policky, pripadne zavesy. No nejak to splacam. Ona tam stejne spat nebude

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 11:26

continuity ikea má hodně rozdílné řady, různou gramáž i materiál. Ale já si nemůžu stěžovat ani na ty obyč bavlněné, dvě sady co jsou v provozu skoro pořád, střídam je po pár týdnech už 11 let, tak teprve teď před vánoci jsem si všimla první dírky, že se trhá ten okraj co přijde pod bradu.

Teď měli fakt krásné perkálové v Tchibo. A než jsem se rozhoupala, už bylo vyprodané :(

Offline continuity
43532 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 11:36

žluťásek já jsem mela z IKEA bavlněný satén, bylo fakt levné, ale polštáře se normálně rozjely uprostřed. 

Teď mám to Glamonde, jedno už taky asi deset let a pořád mu nic není. Nějaké levnější je už mezitím v koši. 

Evaevajá bych to šiti normálně reklamovala. Z veby jsem už dlouho nic neměla, naposledy nějaký damašek a to je už dosť let. Tak to se omlouvám 

Ale Matějovského a Glamonde mám vyzkoušené a oboje super. 

Online Malenge
4853 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 11:41

continuity my máme z veby povlečení i ručníky, oboje držáci a kvalita dle mého super. Povlečení je nějaká ta egyptská bavlna, mám dvoje jednobarevné, používáme už hodně přes 10 let a nic mu není, jedno stejné mám ještě nevybalené, Ježíšek se tenkrát trefil  to křivé šití bych normálně šla vyreklamovat Evaeva , kontrolou by to projít nemělo, ale věřím, že stát se to může. Je škoda mít doma pěknou věc, ale pokaženou.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 11:48

MPLee mame povleceni ze Zara home z vyprodeje, z HM, z Ikei i z Jysku a krome Jysku mi vsechny prijdou ok a trvanlivy. Jysk je takovej tenkej...ale treba maj ruzny druhy, i nejaky lepsi.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 11:54

continuity Malenge měla jsem to tenkrát reklamovat, ještě se hrozně vyšisovalo. Ale už je to řada let, tenkrát mě to nenapadlo, byl to dárek.

žluťásek Tchibo má fajn povlečení. 

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 12:02

Lukasko je od rána bez nálady, bledy,  že ho nohy bolia. Skoro nic nezjedol, teraz tu zaspal na gauci pri pustenom cdcku. Tak len dufam, ze ma svalovicu zo včerajšieho sankovania

Offline dzizisketa
9021 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 12:04

Rostík má povlečení z MK Lůžkovin a z Darré Náchod. Hlavně to Darré je super, motiv i kvalita (ale má ho teprve rok, tak doufám, že se nezklamu).

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 12:07

Taky mam dobrou zkusenost s povlecenim z Tchiba, jine snad uz ani nemam. Resp. mam, ale nepouzivam. A asi mam radsi to jejich renforcé nez perkal, ale dobre je oboji.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 12:13
Reakce na Myrtila:

Jinak me tedy nejvic vycerpava ta nutnost byt porad ve strehu. Nase dite porad neco vymysli a nekdy fakt nedelam nic jinyho, nez ze mu neco rvu z rukou. I me u toho treba napadne, ze kdybych mu dala nejakou zabavu, tak to bude jednodussi, ale nekdy nemam ani par vterin v kuse, abych treba vytahla pastelky a papir, porad hasim nejaky (potencialni) kalamity. Nejvic me to frustruje u jidla, kdyz mam konecne pred sebou ten talir a misto toho chytam pribory, co padají na zem, prevrhavajici se sklenicku, stahuje si bryndak a haze ho do jidla, natahuje se po ovladani zaluzii a ma ruce od omacky, chce podat plysaka, ne nepodam, vyliva si piti do talire a leje ho i na stul, chce si utrit ruce a uterkou shazuje jidlo na zem... a k tomu krici "staci, staci, staci", dokud neodpovim, protoze chce slyset, ze sviti slunicko, tak abych na nej dobre videla, mame stazene zaluzie, ale jenom napul, protoze tak to staci. Jako moje nervy, a tohle presne je proste nepredatelne, to se musi zazit. 

​Jelikož jsou tu i budoucí matky a prvomatky, tak povazuju za svoji morální povinnost říct, ze toto u nás nikdy neprobíhalo :) Takže netřeba se desit dopředu  (Mě by to bejvalo vyděsilo )

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 12:18

MP Meri U nas to taky neni/nebylo. Tak jasne ruzne patla, jidlo je tak nejak vsude okolo, ale zo uz je pod moji rozlisovaci schopnost. A sebevrazedny taky neni, po schodech nahoru a dolu uz si chodi, jak sam potrebuje. Treba pro hracky a tak. Akorat me ubiji ten vsudypritomny chaoz a bordel. Uklidim a za minutu je zas vsechno vykramarene. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 12:29

Jos Jakoze nastlano po jídle je pod nim dodneška, ale takovýhle bejkarny typu vylejvani vody do talíře, shazování věcí apod., to fakt moc neznám. Buďto to nedělal, nebo jsem to utla v zárodku, nevím. Jako žádný zásluhy si za to nepripisuju, aby bylo jasno. To jen fakt na uklidnenou, ze to tak muže byt a nemusí.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 12:36

MP Meri oni to ale nedelaj naschval kolikrat, to neni vec co jde utnout. Moje dite ji samostatne, je pri jidle.uplne dokonalej, do restaurace ho beru naprosto bez zavahani, ale proste (doma) tu shodi rukavem sklenici s vodou, tu mu spadne pribor na zem, pak kus knedliku, pak chce pridat, pak presne trva na tom, abych rekla neco konkretniho co si preje...proste je to presne tak, jak popisuje Myrtila , i ve 3,5 letech:D