Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 12:27

žluťásek jooo, když tu čtu o plavkách...minulý týden jsem měla nějaké zařizování na místním úřadě a byla tam cedule, že Bazén Hloubětín mění provozovatele. Tak snad se posune do 21. století (a ty babizny půjdou konečně do důchodu).

Online Pinot Noir
30013 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 12:31

Mohučanka a od kdy že mění provozovatele? Ríša od února začíná se školkovým plaváním právě tam. Tuhle jsem poslouchala v autobuse dvě holky, jak si vyprávěly dost horory o školním plavání v Hloubětíně, jak jim bývalo špatně už den předem... Bylo jim tak 15, takže nedávná minulost.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 12:39

Pinot Noir to nepsali, zkusím to zjistit. Horory bohužel musím potvrdit i u současného čtvrťáka, co tam chodil loni (třetina třídy v den plavání ráno blinkala). Omlouvám se

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 12:47

Pinot Noir keby tam mali byt zase protivne zenske co by mu mali sposobit traumu z vody tak mu radsej daj papier pre ucky ze plavat nebude. trebars sa dohodni aj s doktorkou ak by to potrebovali oficialne

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 12:49

Mohučanka to je fakt příšerný, snad tam nastanou nějaké změny. My asi nikdy plavat chodit nebudeme, zas jsme doma s rýmou a kašlem. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 12:56

eless

Ano, já jsem mezi sedmým a desátým rokem díky přístupu těch babizen vůbec neplavala. A mezi 12 a 18 jsem (v jinem bazenu) plavala zavodne . A to jsem na to školní plavání chodila jen pár měsíců, pak me maminka vybavila papírem o chronické rýmě (což byla pravda).

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 12:59

Pinot Noir tak prý od nového roku, podle stránek místního úřadu.

(Změna provozovatele bazénu.)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 13:01

Mohučanka Kolik miminu je? Já v podobný fázi udělala (násilnej) noční odstav. Bylo to někdy okolo 12m a litovala jsem tehdy, ze jsem se neodhodlala o dva měsíce dřív.

Online Pinot Noir
30013 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 13:09

eless to není povinné, přihlásil se dobrovolně, omlouvat bych ho nemusela, jen bych vyhodila 4 tisíce.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 13:28

MP Meri bude mu 10 měsíců. Mimino je podměrečný, tak váhám. Přes den kojím minimálně, protože mimino chce jíst jídlo. Mám pocit, že kvůli tomu "má málo maminky" (jak o sobě ráda říkává starší dcera) a vynahrazuje si to v noci. Začalo to, když jsme museli zvednout bok postýlky, aby z ní nemohla vylézt, a současně se naučila kousat a polykat. Nemůže tak ale ani šátrat na mojí postel. Společné spaní jsem zkusila a vyvolalo to hysterák

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 13:37

Pinot Noir tak na mě právě vyskočilo na fb, že bazén Hloubětín přijme cvičitele plavání pro dopolední kurzy škol od února. Snad se opravdu blýská na lepší časy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2023 13:41

Pinot Noir to mě na těch školkových kroužcích štve, žádná zkušební hodina Nicméně syn příští týden nadšeně začíná s keramikou, což nám vyřeší hned dva problémy - odpolední spaní i nutnost chodit na občasnou sobotní keramiku s oběma

Online Pinot Noir
30013 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 13:44

Mohučanka díky za info, to zní nadějně. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 16:11

Tak dcera na mě právě dvacet minut řvala, že jsem jí zkazila celej život, protože jsem ji nenechala zmáčknout tlačítko ve výtahu  

A já už myslela, že jsme se přes tyhle záchvaty dostali :(

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 16:32

Nas vetsi chlapecek ma spalovou anginu, pry je toho plna skola i skolka. Jsem zvedava, kdy to do druhe rodiny pritahne malej. Tomu bylo nejak nedobre ve ctvrtek, ale pres vikend se z toho oklepal a dneska sel "do pláce kanceláze". Kdy ty cholery skonci, to je furt neco.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 17:04

Mohučanka No přeju pevne nervy. U nás to zabralo a ze 7-nekonečno probuzení jsme byli během 3 dnů na jednom, max dvou. Stačilo pak přitulit a bylo. Ale měl teda v tu dobu dudlík a od prvního probuzení jsem si ho brala do postele.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2023 17:15

DruI hrozná matka U nás jsou takové věci pořád na denním pořádku, u obou. Ale je fakt, že dvacet minut už vyvádí, jen když jsou unavení.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 17:19

Evaeva Ježiš jestli to chytne i malej a budou na mě řvát společně, tak na nás asi sousedi pošlou sociálku!

My už jsme dlouho takovej záchvat neměli, ale dneska jsem byla nějaká moc přejetá a nezvládla jsem jí to vymluvit včas.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2023 17:21

DruI obvykle řve buď jeden nebo druhý Ale kluci mi obecně přijdou víc splachovací, tak to třeba nebude tak zlé.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 17:27

Evaeva Já doufám! Jedno emocionálně náročné dítě mi stačí. Ale malej je teda náročnější fyzicky, třeba o tom, kam by se mělo venku jít má vždycky svůj vlastní názor, který je teda většinou odlišný od mého :o)