žluťásek prosím tě, byla jsi to ty, kdo tu psal, že věci, pro které nemáš už využití dáváš do dobrodějny? Nepletu se? Mám tu kočárek, košík na kolečkách, pár kousků oblečení, ráda bych to předala někam do potřebných rukou. Je potřeba se tam nějak předem domluvit? Nebo to lze v otevírací době prostě dovézt? Chtěla jsem pěstounský sklad, ale nemám je moc dobře dostupné a ten jediný pražský mi přijde, že je hodně přecpaný, tam větší věci vůbec neberou, jen je vystaví na sítích, že je někdo nabízí, bohužel ale nemám čas ten kočár pak někam vozit v určenou dobu, až bude potřeba, nebo na někoho čekat doma, že si přijede. Děkuji!
Vše o těhotenství a dětech
continuity mama koupila dvoje různý dětský povlečení od Matějovského a oboje strašně nepříjemný. A i šejdrem ušitý. Já bych v tom spala tak po dvaceti vypráních.
MP Meri No, ale bagetu se syrem a marmeladou nekde uplne bezne ji, myslim v Dansku?
Ja si u toho prave kolikrat rikam, ze kdo urcil, ze peceny losos a boruvky nejdou dohromady? To je jenom nejaky mistni kulturni zvyk, takze pokud nehaze jidlo na zem, necham ho kombinovat, jak je libo ![]()
Evaeva Jj, navstevy jsou vzdycky narocnejsi, a to to dite ani nemusi byt nicitel, ale staci byt treba v domacnosti, kde maji hlavne otevrene police, to je strasne lakadlo ![]()
Myrtila Tak ten muj obcas taky neco vyleje, shodi. Vlastne dost casto, ale tak je jeste malick, ma narok. Ale ze bych se tim nejak extra starala, abych to predvidala...proste ten svincik uklidim az doji.
Myrtila no právě, ono nemusí nutně házet věci na zem (starší to teda dělal
), ale každou tu věc z poličky si chce osahat a někdy to holt nedopadne
MP Meri Jeden cas moje nezerky jedli prikrm jen s presnidavkou, takze treba hovezi s bramborama jsem jim polila ovocnou presnidavkou a dostala to do nich aspon takhle :-D.
![]()

Malenge ano, stačí přivézt v otevírací době, mají to tam obrovský, kočár i postýlka se v poho vejde a určitě zas brzy zmizí. Když je nával zajemců, mohou mít zamčeno a vypouštějí je postupně. To pak stačí zabouchat na dveře a odemknou ti. Je to celé prosklené, dovnitř je vidět.
MP Meri mňam, marmeládu a sýr dohromady miluju. Se šunkou by mě to asi samotnou nenapadlo, ale s nějakou uzenou bych si to klidně dala. Dušená se mi k tomu moc nehodí.
žluťásek super, moc děkuji za podrobnou reportáž ![]()
Zas jedna z hlúpych otázok, ako môže niekto nosiť bundu 2 sezóny a iba raz ju oprat? (Videne v inzerate. )
letfenixa tak ledaže by jí měl akorát na hory třeba
ty já peru akorát po sezóně. Ale spíš kecá ![]()
letfenixa to bude jako s tou samočistící schopností merina, to kolikrát koukám, že je považováno za přednost, že to není vyprané. Non toxic dotažené na maximum ![]()
letfenixa můj muž
(péřovku). Ale pak jí neprodával.
letfenixa já třeba taky dcery zimní bundu ještě neprala. Ani kombinézu. Jako když to zafláká bahnem nebo jídlem, tak to otřu zvenku vlhkým hadrem, v nouzi osprchuju. Mám to naimpregnované a stačí to. Svoje sportovní peru častěji, když se v tom potím. Ale pořád bych to spočítala na prstech a máme speciální přípravek. péřovku taky ale jen jednou za rok třeba. Ono se to tim praním prostě ničí. Měla jsem kvůli tomu výměnu názorů s prodávající na vinted. Prodala mi bundu, podle ní v tom stavu, nošená parkrát, jako nová. No jenže tu péřovku x krát vyprala i s aviváží a sušila na ramínku
Takže bunda na nic a odmítala jí vzít zpět.
Takže já spíš nechápu, proč někdo pere ty bundy častěji
Což trochu zavání dalším flame na téma, kdo je prase ![]()
MPLee ja teda peru detskou perovku casto, jednu mel Tonda dve sezony, prala sem ji klidne 4x za sezonu a ted ji nosi dalsi dite a je furt stejna:D ale trik je v tom suseni na raminku a avivazi, no. To je naprd:(
Zimní peru tak jednou dvakrát. Softshell častěji, ale taky to nepřeháním.
Dala se do úklidu? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY