Rychlá stížnost: miminko nespí, má podezření na ABKM a potřebuje se nosit 30 hodin denně
. Doufám, že místní stížnost pomůže na všechny neduhy.
Vše o těhotenství a dětech
No, pérovku nemáme žiadnu a zvyšok periem v špeciálnom geli.
Máme jen obyčejné bundy z řetězců a peru je v Jelenovi zhruba každé dva týdny.
Taky to peru, bundu máme obyc z lindexu, dite má teď fazi ruznyho valeni po zemi v blátě a nošení špinavých klacků a zacala se otirat o zdi domu aspoň rukavem, nejpozdejc po mesici je ta bunda úplně strašná a hadrem už nevycistitelna
letfenixa Detske peru casto. Svoji perovku vcera poprve a skoro lituju, bude schnout do pristiho roku
. Alw dokud me brutalne nezamazal pes, tak jsem nevidela duvod....Sofshell a tak peru casteji, ale treba prehistoricka bunda Tilak vzdy jen oprsela. Byla na moje pomery nechutnw draha a strasne jsem se o ni bala.
Potrefenáhusa z toho ochomejtání kolem fasád a plotů mě čerti berou, Ríša tak roztrhl úplně novou bundu, Viktor zas, jak je malej, kolikrát ojede i takový ty rohy pochcaný od psů... ![]()
Potrefenáhusa moje děti fáze válení po zemi ještě nepřešla:) Bundy na normální nošení peru často, akorát ty nepromokavé na lyže klidně jednou za sezónu.
Evaeva na moje děti čas válení přichází zřejmě až v předškolním věku. ![]()
Potrefenáhusa nám se minulý týden snažila doplazit v bahně a břečce ze sjezdovky domů
Ale naštěstí to šlo dobře jen pod sprchou
A mimino se rozhodlo, že 4:30 je ideální čas na vstávání
Jako ano, moje chyba, že chodím spát o půlnoci.
To mě mrzí! Umím si to představit. Držím pěsti, ať je brzy miminku líp, ať už to ABKM bude nebo ne.
Jen blázen by v lednu kupoval zimní čepici
Nebyla jediná v celém obchodě. Ale mám pyžamo, trička i ponožky (ty s obrázkem, mami, jsou pohodlnější)
Mládě.se.nejak.vytahlo
Evaeva kup rukavky do vody, v červnu nebudou!
Evaeva i trička s obrázkem jsou pohodlnější, to dá rozum! ![]()
Pobavila jsi mě, jak čepicí, tak ponožkami. ![]()
Evaeva cas kupovat plavky a klobouky, v červenci bude na stojanech uz podzim ![]()
Potrefenáhusa žluťásek Evaeva já už mám pro Ríšu zimní bundu na příští, možná přespříští rok. ![]()
Pinot Noir jo, já teď taky kupuju bundu na další rok. S ponožkami se to má tak, že má jednu sadu proužkovaných, co ho asi škrtí. Takže se svou logikou usoudil, že všechny bez obrázků škrtí. Měla jsem teda problém sehnat jakékoliv ponožky nebo pyžamo.
Potrefenáhusa rukávky máme dvoje
A po poslední návštěvě bazénu to vypadá, že je možná i použijeme. Syn vlezl do bazénu a dokonce se i podíval do vody přes brýle ![]()
Ale možná bych měla koupit plavky ![]()
![]()
Pinot Noir Jako taky jsem to zvazovala...ale teď asi budou na pořadu nový boty (neeeee
)
Neděste mě, potřebuju nové hůlky...Nemohla jsem je doma najít a pak jsem si vzpomněla, že jsem je před třemi lety nechala stát pod lanovkou u kontejneru![]()
Pinot Noir starší dcera si jako batole nikdy nestrkala nic do pusy. Přišlo to na ní někdy ve třech a půl a ještě to nepřešlo
a když jede po schodech do metra a přitom se bokem opírá o to...no ten bok jezdících schodů, tak teda ječím. A ona musí aspoň prstíčkem...![]()
Bundu má světle růžovou (z řetězce), peru každý týden.
Mimino naopak cpe do pusy všechno. A nespí, nespí. Nebo přesněji spí, ale tak, že usne kolem devaté večer a od půlnoci se budí 6x, 7x za noc. Někdy je to prdík, stačí pochovat, většinou se chce napít mlíčka...nejsou to žádné dlouhé noční scény, zaplaťpámbu, ale já jsem teda mnohokrát za noc na deset minut vzhůru a nějak mi to přestává vyhovovat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY