letfenixa moje děti jsou na mě nalepené maximální zády, když už. Bonbón by jim určitě neunikl ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Podle mě tu hernu platí rodiče oslavence aty doneses dárek, zůstaní je podle mě na domluvě, jak které dítě to zvládne. Dárek těžko říct. Zrovna nedávno si kamarádka stěžovala že syn má partu asi 8 kluků a dávají si děti (ehm spíš ty rodiče) docela drahé dárky, že se to tak nastavilo a je to prostě otrava.
rasaNori My taky někdy máme dny blbec. Holky dostaly panenky k Vánocům. Dcera si ho všude nosí a stará se o něj jak o mimino, ráno vstane jde mu udělat snídani do svojí kuchyňky, pak si to společně daji, pak ho oblékne do školky, dokonce ho dávám naším na hlídání, když někam jde, kde mimino nemuze byt...tak jako potud dobrý, to jen zdržuje, já nikam nechvatam. Jenže dnes se strhly asi čtyři hysterie kvůli tomu miminu, jednou jsem ho dala zatímco ona byla pryč a já ho měla na hlídání na gauč ležet, nikoliv sedět, pak věčný dohady, kde bude u stolu sedět, že nemá tričko! No ona má úplně mateřskou frustraci vlastně!!!No ale to jsou chvile, kdy si fakt říkám, že ty dárky jim snad vyhážu z okna a dám na hraní štěpinky. To samé když dostanou sladkosti, místo toho aby to nastolilo tu harmonii, ony se dokážou o to tak poštěkat, většinou je to téma, v kolik si to dají, protože ani jedna nechce aby to ta druhá snědla později, takže někdy jim to takhle vydrží i na půl dne...
Evaeva syn bol pozvany na oslavu do herne od spoluziaka, jeho maminku som nepoznala, tak som si ju nasla na fb a opytala sa jej co mame priniest a ci mame ostat. Na moju tajnu radost tam nakoniec nesiel, lebo bol chory. Za mesiac sa to vsak opakovalo u ineho kamarata a teraz syn ocakava, ze taku oslavu spravime aj jemu! (moja nocna mora). Takze moja rada znie, nechodit tam ![]()
Mrakoplas Já vím že to je třeba taková nevyžádaná rada, nebo tobě je to jedno, nevím jak jsi na to s hlídáním, ale moje ségra tyhle vztahy pěstuje a jako teď je dětem 9 a 6 a kolikrát je nemá doma, že jsou prostě celé odpoledne u někoho jiného, o víkendu i celý den. Nemusí se obtěžovat babiček, ten kluk kolikrát uz chodí na přespani, fakt má díky tomu dost volna. Pak to samozřejmě vrátí, ale to jí asi přijde v pohodě, jestli má doma děti 2 nebo 3, stejně si hrají spolu a ona si stejně dělá svoje.
Karja já nechci kupovat nic drahého, protože syn samozřejmě neví, co toho kluka baví
No uvidíme, jestli tam něco vybereme.
Mrakoplas A nebo ji tu holčičku normálně ty cizí rodiče vyzvednou ze školky, když ona nemůže. Hustě to jako rozjela:-D
Evaeva Hmm to je jasný, kupte něco univerzálního;-).
U nás dnes prebehla ukazkova scéna hod na 3-ročného dieťaťa s ideou plaču, keď dostanem, čo chcem, tak si porevem![]()
Mrakoplas to ne, syn se těší a mně to popravdě nevadí. Spíš bude bitka, o to tam jít než zůstat s druhým doma
Syn nemá žádné tak blízké kamarády, aby třeba chodili k nám domů, určitě by se někdo takový hodil.
letfenixa Tak u některých dětí by tohle nenápadně nefungovalo. Dcera i když se bojí, tak ostřížím zrakem obhlíží ordinaci a všechno komentuje :o)
Karja nase Ema a mimina
Jsou na prazdninach u druhe babicky, takze "maminka" prebalila a pak vrazila "deti" po jednom babicce, prababicce a tete. Dobre to ta holka dela!

Karja Ono to s těma dětma na návštěvách zní pěkně, ale já přiznávám, že mě stresuje už jenom pomyšlení na to, že se musím furt s někým na něčem domlouvat. Já budu krkavčí matka a ani tu hromadnou oslavu dětem nedopřeju, abych nepřišla k psychické úhoně :o)
DruI Jj, asi záleží jakej jsi typ. Mně nevadí se s někým domlouvat, ono to snad ani nijak náročné není, prostě si ty rodiče zavolají. Ale jsem typ ,,hlavně nikoho neobtěžovat,, takže tam vidím největší problém.
Kokoska Ty jsou jako živá!
Mrakoplas za mě je naopak oslava v herně dobrá, hlavně že se nemusí zvát domů! V místní herně to probíhá tak, že rodiče pijou čaj/kafe/víno a děti zatím dělají kravál v herně. Za mě dobrý.
Karja tak mne slo o tu oslavu v herni, ja to fakt nemusim a syn ju chce hlavne preto, lebo dufa, ze dostane tiez trilion darcekov ako ten jeho kamarat. Coz ja samozrejme nechcem ale keby som ich zakazala, tak by bol strasne sklamany, ze on nedostal. Takze som v pasci, do ktorej som presne vedela, ze po prvej oslave v herni spadnem!
Karja souhlasím, vždycky jsem myslela, že tahle kamarádství mě budou ničit, ale musím říct, že je fajn, když odpoledne napíše máma Ríšova kamaráda, jestli je má vyzvednout oba, že D. chce Ríšovi něco ukázat... Nemusím budit mladšího, v klidu pracuju, v sedm pro něj zajdu, zeptám se, jestli zítra/pozítří/kdy se mi to hodí to můžu oplatit, domluvíme se a je to. Když jsou u nás, udělám jim akorát sendviče a mám volno, kolikrát ještě i na práci, protože se zabaví spolu a Viktor za nimi běhá jak ocásek.
Karja akorat ze to, co drzi, ma pocmaranou hlavu propiskou a nejde to nicim dolu ![]()
Kokoskaaz po priblizeni som pochopila, ze nedrzi dole hlavou naozajstne babatko, fakt su ako zive ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY