Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35131 příspěvků moje polička 08. února 2023 20:43

Mrakoplas v realu to tak nevypada, to poznas na prvni pohled, ze je to panenka. Jsou i mensi  nez skutecne mimino.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 08. února 2023 20:44

Pinot Noir Jj a jako s některými se třeba ségra kamarádí, že jsou to podobné typy jako ona, ale někteří ti rodiče jsou třeba fakt úplně jiní, ale není to na překážku, prostě si tam nedá kafe když jde pro děti:-D. Ty jo, moje dvě si najednou nikdo určitě nevezme!!!!

Mrakoplas Tohle chápu, ty hernove oslavy by se mi asi taky nelíbily,co jsem tak slyšela je to i leckdy taková drahá sranda, a tyhlety aktivity dětské ,,přepíčene,, (nebo jak to nazvat?..) taky úplně nemusím. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. února 2023 20:47

Pinot Noir tak takeho kamarata ma aj starsi, navstevuju sa navzajom bez pritomnosti druheho rodica, obcas si ich navzajom vyzdvihujeme zo skolky alebo vytvarnej, je to super. Ale nad oslavou v herni s polovicou skolkovej triedy uplne nejasam. 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 08. února 2023 20:47

Dneska ten telefon ze školky, který každý chce slyšet: paní Pinotová, nelekněte se, ale Ríša si rozseknul hlavu... To se fakt člověk nelekne.

Děti prý moc řádily, tak učitelka nakázala klidově-vzdělávací aktivitu s pěnovými písmeny a u toho si rozsekl hlavu o kliku. Vzdělání nejspíš není pro každého, někoho je jistější nechat dělat bordel. 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 08. února 2023 20:49

Mrakoplas to se nedivím, já Ríšovi dovolila 4 kamarády na oslavu doma, počet bych do budoucna nerada zvyšovala.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2023 20:50

Karja tohle je naštěstí v takové menší herně, v té obří by se mi to asi nelíbilo.

Dětské návštěvy mi nevadí (akorát syn zatím nemá takové kamarády), víc dětí si víc vyhraje a bordel je po nich stejný jako po těch mých. Akorát se může stát, že si nebudu rozumět s těmi matkami, ale tak kamarádky být nemusíme. Hlavně ve škole se to může hodit na nějaké nejasnosti o úkolech a tak 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2023 20:51

Pinot Noir a jak dopadl? Bylo to na šití? 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. února 2023 20:51

Pinot Noir to je dobra dohoda, tiez by som to spravila nejako takto (po minule roky sa nedalo nic kvoli kovidu, syn je marcovy a to tu boli stale nejake obmedzenia). Lenze on uz teraz trva len na hernicke a prezentuje to ako svoje najvacsie zelanie

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2023 20:52

Mrakoplas dobrý to mají děti narozené v teplých měsících, oslavy na hřišti v parku jsou tu celkem populární 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. února 2023 20:53

Evaeva to som tu nikde nevidela, ale u mladsieho by som mohla zaviest, diky za tip!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2023 20:56

Mrakoplas já bohužel ostrouhám, když jsou oba na podzim. Ale zatím o oslavu s kamarády zájem neprojevili, tak uvidíme. Starší není úplně lev salonů, tomu by tři kamarádi asi úplně stačili.

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 08. února 2023 20:56

Evaeva na šití jsme nešli, posoudila jsem, že je to tak na hraně, ale on měl z šití takovou hrůzu, že jsem mu tam dala ten tekutý obvaz, ostříhala okolo vlasy a nechala tak. Doufám, že z toho nebude průser. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2023 20:57

Pinot Noir dobrá je ta nastříhaná mašlička, dobře tu ránu stáhne. Při nejhorším bude mít trochu jizvu, hlavně že to není nic velkého, tyhle telefonáty musí být hrozný šok

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 08. února 2023 20:59

Evaeva jenomže je to ve vlasech, na tu mašličku bych je musela oholit a to si nenechá ani bez zranění.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2023 21:01

Pinot Noir chápu. Tam nebude jizva ani vidět, to bude dobré. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. února 2023 21:03

Pinot Noir bude to urcite dobre . Tiez som si ako dieta rozsekla hlavu o klucku, traja pritomni pediatri  zalepili a dostala som nanuka a bolo :) Mam tam malu jazvu ale vlasy zakryju. 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 08. února 2023 21:04

Pinot Noir Tak oni by mu to možná stejně nešili. Mně po telefonátu "Julinka si rozsekla hlavu" poslali ze školky rovnou na chirurgii a tam ten šlic jenom přelepili náplasťovýma mašličkama, že prej pokud to jde, tak děti nesešívaj.

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 08. února 2023 21:26

Evaeva dárek pro synovi kamarády (věk okolo 4 či 5 let) vyřeším většinou nějakou karetní hrou. Nejčastěji kupuju piráty, zatím to mělo vždycky úspěch. Výhodou je cena a nemám pocit, že je to blbost, která někomu bude překážet doma. 

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 08. února 2023 21:33

Pinot Noir mě takhle volali ze skolky, že si malý dítě prirazilo predlokti do dveri. Ty dveře mají švih, že i já se jich bojím, radši jsem se nepidila proc si je malá otevirala sama...

Offline JankaM
3126 příspěvků moje polička 08. února 2023 21:41

Evaeva pokud se chceš družit, tak tam zůstaň a pokud ne, tak si jdi po svým a v určený čas si synka vyzvedni, pokud tam tedy vydrží sám. Na dárek bych se zeptala rodičů co tak zhruba má kluk rád, vděčné jsou třeba sprcháče s mimoňem nebo čímkoliv jiným dle preferencí a takové spotřební věci. Sestra dělá dětské oslavy na hřišti, mají na VO oplocené, každé dítě dostane muffin, pití a lízátko a hrají si na hřišti jako normálně. Na pozvánku napíše že dárky nejsou třeba, ale pokud přeci, tak že holčička má ráda zvířátka Schleich a tím se vyhne blbostem