Karja já po Praze nejezdím vůbec:) a v pražské zoo jsem s nimi sama nikdy nebyla. Tohle byl ten zookoutek na Smíchově.
Vše o těhotenství a dětech
Na tu poslední oslavu jsme jako dárek přinesli nějaký skákající sliz a křídy na malování po obličeji, to se s nadšením spotřebovalo na místě, stálo to pár korun, prostě win-win!
A návštěvu jsme měli včera, přišly dvě mladší sestřenice, všechny děcka si zalezly do pokojíčku a něco tam kutily, z miminka byly vidět jen nohy trčící ze dveří, s kterýma si spokojeně kopala, se švagrovou jsme si daly čaj a pokecaly, to bylo vlastně taky strašně fajn.
dzizisketa to je perfektní tip, ty barvy na obličej! Syn to miluje, každou chvíli chce i jen tak doma namalovat tygra. Už ho umím docela pěkně ![]()
Ja strašne chcem mať nejakého kamaráta pre Lukaska, ale u nás je to škoda reči, ja by som aj kľudne viac deti vybrala zo škôlky, nakrmila, oihriskovala, ale nič ![]()
A já přidávám ještě jako tip UV pero od Djeco. To jsme kupovali už několikrát a vždycky mělo úspěch. Má neviditelný inkoust a ve víčku je to světýlko.
monis no prave do tejto spiraly sme tou oslavou nejako naskocili a ja sa snazim este vyskocit :) Ten kamarat dostal asi 15 darcekov, same lego alebo podobne hodnotne darceky.. Akoze uz tak mam pocit, ze maju moc hraciek!
žluťásek to je dobrý, to by si chtěl syn nechat
ale tohle je taky dobrý tip dzizisketa
Evaeva doporučuju, je to bezva zábava i na cesty. Píšeme si pak tajný vzkazy. Nebo přebarvovací fixy a píšeme zmizíkem a pak to přečmáráme fixkou.
žluťásek on se ještě neumí ani podepsat, takže každý jeho vzkaz je zatím tajný
ale občas si něco zapisuje a jako ninja/robot by byl určitě nadšený.
Evaeva syn dneska chtěl abych mu nařídila budík na půl sedmou že si musí ještě něco nakreslit, než půjde do školky. Zatímco jsem se s peřinou přes hlavu snažila ještě na chvíli zdřímnout, K. si vyrobil mapu, vytvořil seznam mapových značek, celý to složil jako turistickou mapu, na horní list nakreslil kompas a nadepsal to hrdě VJEDOMOSŤY ![]()
žluťásek
to je boží.
žluťásek je boží!
Syn toho ráno taky potřebuje dost stihnout, budí nás už se složenou stavbou z lega/robotem slepeným z papíru nebo tak něčím. On se skoro nikdy nenudí, narozdíl od mladšího.
A dneska jsem na sebe pyšná, muž šel na badminton v ten nejblbější čas, tj. od sedmi, a mně se podařilo uspat obě děti ve dvou různých pokojích v normálním čase a v pohodě bez nějakých křiků nebo pláčů!
zavidim moc, u nás je to uspavani strasny, strasny, dneska skončilo víc jak půl hodinovým hysterickym revem obou, starší dite, ze chce byt s maminkou, mladší dite, ze ho čtyřikrát vzbudila (a maminky, ze se neumí rozpulit a nad zoufalosti cely situace včetně pokročily noční hodiny, když jsem ji odnesla k tatinkovi a rekla už uolne vyrizena čus ráno! )
je to fakt děsný, tohle probíhá o půlnoci po nekolikahodinovym martyriu. Včera odkracela s tatinkem sama a dneska zas tohle :-(
pres den dobrý, to usne v pohode, ale ty večery jsou uplnej děs
Potrefenáhusa Radu nemám, tak alespoň virtuální potlapkání. Musí to byt hrozná bezmoc v takových situacích.
Když jsou děti na oslavu narozenin, tak se ptám, co si kdo přeje. Nejfikanějc to vyřešila maminka kamaráda, řekli, že si syn přeje strávit pár hodin s našim, třeba výletem na hřiště. Tím pádem se vyhnou blbinám doma, dárek není finančně narocnej a ještě se zbaví dítěte.
Mne nevadí brát cizi děti na výlet, protože největší problém jsou ty vlastní. ![]()
Jeli jsme do Mnichova do zoo na celý den a všichni byli spokojení.
Dcera minule (5l) dostala od kamaradky zarámovanou kytku vyrobenou z žehlicich korálků s přáním a podpisem z druhé strany. Tam jsem byla rada, když to spadlo, rám se rozbil a mohla jsem to vyhodit. ![]()
Jimik dekuju, je to fakt zoufalý
jeste ona je teď nemocná, je mi ji fakt lito, ale se řvoucim miminem se to fakt nedá zkombinovat
to neusnou vůbec nikdy (máme vyzkoušeno, tuhle to bylo v půl 2)
vubec celej včerejšek byl naprd, celej den utirat nudli, strikat do nosu, kapat do ucha (moc doufám, ze se ji spustila rýma po atb kapkach a nejedem něco novyho), k tomu nevrly mimino, který vůbec neslo odkládat (normalne spi cely dopoledne, včera ale knouralo už od 7), snidala jsem v poledne...
Pak sice obe usnuly, ale mimino v satku a neslo odlozit...muž má do 5 a dorazil ve čtvrt na 8 a nadsene mi vyprávěl, co se mu povedlo dodělat v praci (nějakou s odpuštěním úplnou p....u, která je spis jeho hobby - první jeho veta byla Tady je ale bordel...![]()
no, tesila jsem se do postele a ne ze mi strčí starší, ze chce maminku...a stejně to dopadlo blbě a scénou ![]()
Potrefenáhusa Aktivujeme lopatové komando? ![]()
brrr
Promiň, těm cigárům už se tady směju asi deset minut, to mi projasnilo den!
Evaeva Já bych se asi zeptala rodičů oslavence, jestli mají tip na dárek a jestli máš v herně zůstat nebo si ho vyzvednout v určený čas. Já to tak dělám vždycky. Někdy je trochu trapný, když zůstaneš na místě, rodiče oslavence se cítí povinni zaplatit i za tebe a často z toho bývají různý mrzutosti a trapnosti...Jo a tvým podzimním klukům bych když tak zorganizovala opékání buřtů někde venku, to by byla vděčná oslava i pro pozvané, z toho by se ještě mohla stát legenda! ![]()
Jinak se oslavám vždycky vyhýbala, dcera je těsně po prázdninách, takže to vždycky nějak prošumělo, měla slíbenou oslavu 10. a to byla po borelioze a sama to odpískala, že to nedá. Syn si zase vyžebral oslavu a zničil ji covid, no vyšlo to super!
Nakonec měl syn jedinou oslavu, desáté narozeniny, vyšlo to před odjezdem do Japonska, takže to byla i taková rozlučka, měl to v Pevnosti poznání, kde organizují oslavy i s nějakou pátrací hrou, bylo to super, rodiče je zavezli tam, já je všechny večer vyzvedla a část party spala u nás, užili si to, ale každý rok bych to dělat nechtěla.
Jimik to by se moc hodilo, ale pak mi ty haranti zustanou na krku oba!
Potrefenáhusa No jo, tak holt rušíme pohotovost, to je pádný argument.
Já to chtěla jenom trochu odlehčit, protože si dovedu celkem živě představit jak bych se v podobné situaci cítila já.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY