Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline notna
9522 příspěvků moje polička 14. února 2023 14:00

rasaNoriSpíš než souvislost s cestováním v těhotenství bych si tipla na kinetózu. V naší rodině se vůbec nevyskytuje, ale u muže ji mají i někteří dospělí. Dcera ji podle mě podědila. brečela v autě od první cesty z porodnice. Jednou dokonce z pláče v autě upadla i do šoku. A to jsme jeli jen z centra na okraj města. Jako mimino nezvracela a až začala mluvit, řekla, že je jí špatně. Jako větší batole i začala zvracet. A v autobuse i autě je jí nevolno občas i dnes, když je puberťák. V letadle jí nic není.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 14. února 2023 14:00

Hele a co ten chariot pro dvě na pěší turistiku? Já furt premejslim, jak nás zmobilnet na příštích několik let 

jinak vy jste my tu trochu vyhejtovaly skejt ke kočáru, ale za mě zatím úplně nejlepší investice 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. února 2023 14:05

Potrefenáhusa dvě děti tam dáš, až sedící. Ale co je tak vídám, dáš k nim i milion dalších věcí

Offline Tabea
8236 příspěvků moje polička 14. února 2023 14:29

rasaNori dcera nesnášela auto, dokud jsme neotočili sedačku po směru. V sedačce po směru brecela i pak, když to byla ta s polstarkem. Prvně letěla 6h, když jí ještě nebyly 3 měsíce, do roka nalítala fakt hodně a bylo to vždycky v pohodě. V těhotenství s ní jsem byla na Silvestra v Izraeli, termín byl 1.4., lety po Evropě v obou tehotenstvich. Autem v těhotenství ve Splitu, po DE (6h) a v ČR (5h). Syn jezdil v autě pozadu úplně v pohodě, jen se teda nudil. 

Offline Tabea
8236 příspěvků moje polička 14. února 2023 14:30

Evaeva fakt? Já měla pocit, že vídám i mimino a větší dítě. Ale možná to byl jiný vozík za kolo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. února 2023 14:37

Tabea možná záleží na typu, ale co jsem viděla já, tak tam nejde dát ten "miminkovník" a zároveň ještě starší dítě.

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 14. února 2023 14:39

notna u nas to dítě, které řvalo už cestou z porodnice zrovna kinetózy nemá. Má ji dítě, které bylo jako mimino v autě v pohodě. 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 14. února 2023 14:40

My dnes výtvarnú vynechame,  ale dostala som ružu. 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 14. února 2023 14:42

V tehotenstve som veľa nenajazdila. Lukasko v aute nechce byť, vlakom a autobusom v pohode. A to v aute vidí cez presne sklo, nič mu nezaclana. Kontrolu nemá, ja som mavala hroznu,  niekedy ešte sa prejaví, pri zákrutách. 

Offline notna
9522 příspěvků moje polička 14. února 2023 14:48

continuity Asi jí dřív špatně nebylo. To by se ozvala i jako mimino, ne?

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 14. února 2023 14:51

Potrefenáhusa Evaeva do thule a mozna i croozeru jde jak miminkovnik tak starsi dite. 
A jsem rada, ze skate u vas funguje! Ja doufam, ze jakmile si maly sedne, tak odlozime dvoukocar (do korby od bee uz se totiz nevejde ) a bude taky jen na skejtiku. Ted je na to jeste asi mala. Jako chvilku vydrzi, ale na delsi cesty to u nas jeste neni. 

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 14. února 2023 14:59

MPLee ten bugaboo skejt je prave se sedatkem, přijde mi to fakt bozi, ujedem fakt docela velký vzdálenosti včetně nějakých vejletů! 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 14. února 2023 15:20

Potrefenáhusa my ho mame taky prave, bugaboo se sedatkem. Ale vydrzi na nem chvilku. Asi je to na ni jeste tezky. Navic ona chce bud chodit, nebo se v kocaru rozvali a svaci. Na tom skatu musi trochu drzet rovnovahu a drzet se, takze po chvilce chce vystupovat. Ale myslim, ze do leta to bude dobry. Overime to ted na dovolene... 

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 14. února 2023 15:26

notna no já jen, že řev v autě neměl u nás s kinetózou vůbec žádnou souvislost. Spíš to bylo obráceně. 

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 14. února 2023 15:28

MPLee naše taky slejzá, ale i vydrží, jsem s nim fakt hrozně spokojená, i s nim jde ten kocar ovládat jednou rukou 

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 14. února 2023 15:31

continuity mne přijde, ze ty mimina v autě buď spěj nebo řvou, nic mezi  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. února 2023 15:36

Potrefenáhusa naši pak i koukali, třeba v osmi měsících.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 14. února 2023 16:29

Evaeva jo, to uz jsou celkem velký děti 

Offline Gatita
8681 příspěvků moje polička 14. února 2023 16:43

rasaNori to jsou ale krasne holky, a ten pes

Jinak nase deti v aute nezvraci a nevykazuji zadne zvlastni znamky nelibosti, v tech presunech zadny problem neni. Problem je v tech dovolenych. Mladsi syn je takovy pohodar, tomu se libi vsude, ale jsou mu cerstve 3, takze jsem furt neco resila - spanek, aby nebylo moc vedro, zima... No a starsi je dost narocny, nic se mu nikdy nelibi a neboji se to dat najevo. Plus jak jsme sami jako rodina, mimo obvykly rezim,  tak ty deti jsou jako z divokych vajec, mne z toho v hotelich a restauracich tece pot po zadech. Doma me nepohoda jen tak nerozhodi, ale zrovna na tech dovolenych me to hrozne moc frustruje, my se z nich vracime uplne vyflusani. Tak nam staci nejaka easy dovolena tady v Cechach, to me tak nedrasa, kdyz nemusim platit 4x letenku a nekam se kodrcat. Jako driv jsem cestovala fakt rada, ale uplne jsem vymekla.

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 14. února 2023 16:47

Ctyrlety dite si chce v aute povidat. O tom, co je venku, kam jedem, kdy uz tam budem, jestli pali vyfuk, proc za jizdy nesmi pustit vystrazny blikani a proc ho teda najednou poustim ja (dojezd do kolony), proc jsou na elektrickych dratech ty balony, kdy uz tam budem, pali kola?, pali vyfuk? ... a pritom ma spat mimino, ktere nastesti posloucha a neŕve, ale pak je pretazene a vecer spusti elent.

Sedmilete dite si chce povidat o hvezdnych valkach, minecraftu a mnoha dalsich vecech, o kterych nic nevim, nacez si pusti z tabletu valku robotu.

Teste se