Lukasko ma aj imaginarneho kamaráta, vola sa Vildo, a ten vám zažíva také dobrodružstvá! A bydli u nás v podkroví. ( v panelakovom byte). A zo škôlky sa dozviem tak cca zlatý stred medzi nič a všetko.
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa Musím se teda přiznat, že na imaginární kamarády jsem poté, co jsem viděla Šestý smysl trochu alergická
, ale jako jo, taky jsme je měli. Vydrželi až do školního věku a byly doby, kdy jsem jim musela i prostírat! ![]()
Fikťáci! Naše starší dcery měly různá fiktiví zvířata. Nejhorší bylo, když jim fiktivní kocour jménem Cikán utekl v supermarketu. Ty dvě blonďaté hlavinky, které běží mezi regály a volají Cikáne! Vrať se...
My nemáme fiktivní kamarády, ale reálna mimina panebky, co mi dost pijou krev. Protože všechno s nimi je asi tak třikrát pomalejší. Jdeme snidat, ony jsou miminkům taky připravit snídani, taky jim čištej zuby, jdeme ven, ony je jdou obliknout. Jako zní to roztomile, ale prakticky to vůbec roztomilé není, žere to hrozně času, různého vymlouvání, ať je ráno třeba nesprchují a generuje to časté rozmíšky jak mezi děvčaty tak mezi mnou a jimi. Třeba včera se jdeme vypravovat 4. Takže já jsem,malamala je oblečená, sestřenice je oblečená ale velkamala nemá zatím ještě ani připravené mimino natož sebe, protože se na něčem zasekla, takže čumime a čekáme nabaleny několik minut během nichž si říkám, že nebýt toho mimina jsme už dávno v autě a taky jednou dojedeme někam včas! A to je pořád s nima neco....
Je tady nějaké dite, co nosí na doma bačkory nebo boty? Já si myslím, že to není absolutně vhodné, jako mně někdy je zima od nohou, ale já hodně postavám třeba u vareni, málo se hybu a celkově jsem asi dost zimomřivá. Sambo obyvatel stejne domácnosti nikdy nemá přezůvky nebo dvoje ponožky. Bačkory doma ani nemame, ale moje máma jim vždycky když je potká narve nějaké křusky a ta malamala v tom pak chodí celej den a dostáváme se do úplných absurdit kdy ona řve, že je jí zima a matka herodes ji sundavá botasky....
Karja naše nosi většinou buď tlustý fusekle s protiskluzem nebo sandaly tikki
já byla doma vzdycky zvykla bosa a tady to absolutne nejde, úplně mě chytá po chvilce křeč do nohou
Karja babičky jsou ale backorama postiženy, naše rve diteti backory i v paneláku s kobercem a 25 stupnema, kde i teď chodí v letních satech
Potrefenáhusa Jj naše nosí dvoje na ta rána, teď jsem ji slíbila že ji koupím nějaký hezký nový a nic, furt je zasekla na nejakejch kruskach, nosila by to celý den.
Gatita Učinila jsem první krok a koupila průvodce Madeiry! Z dva roky bude mít dcera 10, to už by mohla dát. Syn teda 18, tak kdo ví, jestli s náma bude chtít jet![]()
Já mám dneska strašnou krizi, uspavani furt stejně strasny i bez spaní přes den, muž nespolupracujici/nastvanej/nevyspalej, děti se navzájem celou noc budej a mě taky a definitivně dneska rano v 6, starší tady cely dopoledne (Jezis, ono je teprv půl 9
) chodí ječet ke spicimu miminu, když ho uspavam, dela tu silenej bordel, do toho mi píše kamaradka, ze její děti spolu spej od prvního dne uolne v pohode, starší (stejne starej jako naše) prej od první chvíle mluví potichu, když je u mimina .... dneska je to materska frustrace levl milion teda

Karja Moje mama.by jim backory nejradsi dala taky. Teplo doma uplne nemame, ale stejne nosi jen ponozky, max. ty tlusty fusekle s protiskluzem. Nohy maji teply, tak jim to nevadi. Ale moje deti nikdy nepostavaj, v klidu nikdy nevydrzi. A dneska mrnavka spala celou noc! Zadnej nocni koncert ani hrani s autickem!
Karja my máme ty tikki růžový s kocickou, naše je strašně miluje, už máme druhy, budu kupovat třetí
Potrefenáhusa Já jsem někdy třeba už v půl 11 byla zralá na odvoz na psychiatrickou ambulanci, jako nervovenuz několikrát úplně vycpela a i jako fyzicky unavená, jak jsem furt litala od jedny k druhý....a jsem v zenu ted, je to dobrý! Vydrž! A tyhlety kamarádky se spicima dětma tři hodiny odpoledne společně, jejichž děti se nikdy neporvaly a hrajou si spolu v pokojíčku hodiny....tak ty taky mám! Já jsem měla naštěstí jednu úplně stejným rodinným modelem jako já, kde byl průběh dní a noci úplně stejně tragickej, tak to bylo super:-D. Ta se teda nějak oklepala a má teď třetí dítě:-D:-D
Potrefenáhusa U nas se fakt to vecerni sileny uspavani zlepsilo zrusenim denniho spanku. Kdyz jedeme odpoledne autem, tak v nem sice vetsinou usnou, ale neni to kazdej den. Housatko jeste spat potrebuje? Ja si to hlavne u holky myslela taky, ale nakonec to bylo v pohode, sedlo si to za par dnu.
Karja moje kamaradka se čtyřma tvrdí, ze od třetího ditete vejs už je to fakt dovolená!!!!!
jeste ten chlapeček chodí už přes rok na nocnik, naše dite absolutne není ochotný, jenom vola, ze neeeeee
muz přišel minulej pátek nachytrenej z piva s kamosema, místo aby mlčel a soupal nohama, ze si byl vyhodit z kopejtka, zatímco já zoufale brecela u nekonecnyho uspavani dvou najednou, ještě mi vypravel, jak nejpozdejc ve dvou měsících maže mimino do svyho pokoje, flaska max jednou za noc a v roce zahodit kocar, protoze dite chodí!!!!!![]()
Vari včera nám spadla ze skejtu cestou z procházky a predevcirem tu vytuhla v sede na gauci, to jsem ji po 15 minutach vzbudila, pak tu řvala celej večer ....
já už ji spát asi nenechám, protoze už proste fyzicky nemám na ty dlouhý večery, dlouhý je to furt, ale aspoň posunuty do lidstejsich hodin
jen potrebuju, aby ji uspaval tatínek, protoze mimino večer u nej strašně řve, buď to nedám už já nebo on, včera mi ji strcil zpátky už po půl hodině
upinam se teda hlavně k tomu, ze skoncej ty vecerni place u mimina a to půjde strčit tatinkovi
Potrefenáhusa ty situace, kdy je člověk vyřízený z celého dne a pak zjistí, že je teprv dopoledne jsou na mašli
lituji.
My do teď moc s dětma necestovali, jednak mi přišlo škoda peněz, že si to stejně s nima moc neužiji a taky ta představa, že bych s nima měla být v prostředí, které na ně není tak nachystané, tj. pořád je víc hlídat.... Loni jsme dali ty 3týdny v Chorvatsku, po kterých jsem byla zralá na další dva týdny dovolené bez dětí
Ale letos jsem si řekla že už není moc prostor se vymlouvat na to, že jsou malí a pustíme se do toho. Takže máme koupené letenky do Dubaje, plány na léto na Rakousko a Maltu, tak uvidíme jestli přežijeme tu Dubaj a ještě někam budeme chtít jet. Na jednu stranu se fakt těším, ale zároveň mám fakt hrůzu z té cesty, 6hodin v letadle atd. Navíc netuším jak tam budeme s nimi řešit přesuny, když jsou oba malí na to aby mohli jezdit bez sedačky.... no nevím jestli to za to stojí ![]()
Karja Syn ma barefoot backurky, ale nosi je no tak setinu casu. Kdyz mam zapnutou podlahovku, tak nema dite ani ponozky, ale muz se muze zblaznit. Backory vozim k tchyni hlavne, ta ma presne koberec ale vyzaduje backory. Na vybehnuti ven ma priserne crocsy, ktere ale miluje nejvic a obouva si je sam, nejlip pravou na levou
. Ale uplne nejradsi je bos.
A zeptam se tu. Nocni desy? Mely vase deti? Syn ma posledni dobou zachvaty kriku v noci, pritom (asi) hluboce spi, ale hrozne se zmita, krici a vcera to trvalo snad pet minut v kuse, mozna i dele. Nekdy ma takovych chvil vic za noc, ale jaou kratsi. No neni to prijemne.
Jos Jo, na nocni desy trpi holka, sileny to je. Ale zlepsilo se to po tech bachovkach, sice se ted taky casto budi, ale protoze si chce hrat, des uz nemela docela dlouho. Na nocni desy na na IG par hezkejch prispevku detska_psycholozka.
Potrefenáhusa Já tě tak lituju! Měli jsme to dost podobně i s tím odpoledním uspáváním,ze ona někde prostě vytuhla nebo vytuhla v 5 na gauči, pak byly různé amoky z únavy nebo z toho probuzení, no to bylo narocné, když to všechno nejde řídit podle jednoho dítěte!
Já teď potkala maminku (jsem si na zdejší komunitu hned vzpomněla jo, cizí ženská, kterou jsem potkala doslova na ulici, kecaly jsme asi půl hodiny, představily jsme se jmenama, potykaly, řekly si kde bydlime, no jako noční můra všech tady). A ona má děti 3 ve třech letech, masakr největší pro mě, ale prostě asi tohle nezná, vůbec to nezmiňovala, jen to že se bála aby to batole neublížilo miminu, prostě každej to má různý ty exempláře a koordinovaní rodiny! A na někoho to prostě vyjde takhle blbě, že sice si jakoby nemá člověk na co stěžovat, dětičky zdravý, šikovný, ale ta náročnost je z nějakýho těžce definovanýho důvodu příliš vysoká...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY