Karja moje kamaradka se čtyřma tvrdí, ze od třetího ditete vejs už je to fakt dovolená!!!!!
jeste ten chlapeček chodí už přes rok na nocnik, naše dite absolutne není ochotný, jenom vola, ze neeeeee
muz přišel minulej pátek nachytrenej z piva s kamosema, místo aby mlčel a soupal nohama, ze si byl vyhodit z kopejtka, zatímco já zoufale brecela u nekonecnyho uspavani dvou najednou, ještě mi vypravel, jak nejpozdejc ve dvou měsících maže mimino do svyho pokoje, flaska max jednou za noc a v roce zahodit kocar, protoze dite chodí!!!!!
Já vím, že lopatové komando není řešením, ale venku je teplo, zem povolila...
Ale včera byly skvrny na slunci. Potom, co mimino nespokojeně vyplyvlo dudlík, protože prostě od 6, co jsme přišli z procházky do půlnoci nezavře oči (ve dvou měsících děkuju pěkně) jsem jí narvala muži a se slovy "v mrazáku je litr mlíka" se šla zavřít do koupelny do vany se skleničkou vína. Musela jsem vypadat fakt zoufale, protože mě tam nechali hodinu a vylezla jsem k idyle, kdy mu mimino spalo na hrudníku, psice u nohou a on vypadal napůl zoufale, napůl v zenu.