Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49430 příspěvků moje polička 15. února 2023 11:38

Potrefenáhusa mne je z toho uplne uzko, jak se mi vraceji vzpominky.. ja se s timhle pristupem dopracovala k regulerni nenavisti vuci otci toho nespavce a to je neco co nikomu nepreju...

problem s nastavenim hranic mam porad ale a) uz o nem vim b) pracuju na tom,

ale vim jak je to tezky.

drz se

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2023 11:38

continuity starší dudlík akceptoval až v pěti měsících, ale mladší ho měl taky od porodnice. Ale hlavně starší se hlady budil, takže jsem ho kojila hned po probuzení a popravdě mně nenapadlo ho kojit zase za 45 minut jen proto, že šel spát.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 15. února 2023 11:43

Potrefenáhusa Tohle nespaní noční má sambo, ale nechávám ho v tom, má se prostě večer zatnout a neusnout, smůla. Mně teda pomáhal hodně, ale stejně jsme se prostě v tom vypjatém prostředí několikrát fakt hodně rafli, i si jednou něco rozmlátili (jako věci, ne hubu, ale taky jsem od toho kolikrát nebyla daleko:-D), jako ono kdo to nezažije, ten to nepochopí, k čemu ta frustrace může dospět. Já věřím, že si husička prostě odbourá ten odpolední spánek a pak bude s tatínkem usínat mnohem víc v pohodě. Já vůbec nevím, jak bych to dělala, kdyby sambo s jednou z nich nespal, protože když nebyl doma kvůli práci, tak já za noc naspala fakt třeba 4-5 hodin kouskovaně,furt jsem přecházela... spolu spát nemohly, protože když se navzájem vytrhly ze spánku byl z toho třeba hodinový ječák, takže od jedné k druhé, pak se probudily naráz..... No bleh, mít to denně, dávám si tak měsíc. Vy určitě budete už za pár týdnů na dobré cestě. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 15. února 2023 11:48

Evaeva Já jsem taky slabej kus jako continuity a nevyspani ze mě udělá za dva dny spolehlivé trosku (myslím, ze to máme my migrenici spolecny). Takže i když mi ozuzlavani vadí taky, tak je to pro mě možnost, jak se kvalitne vyspat. S prvním to ještě tolik neslo, ale teď jsem si malou vzala do postele hned v porodnici. Většinou se budí třikrát za noc, ale pro mě to skoro vzdycky znamená jen cca 30 vteřin probuzení. 
Se starším jsem se tam dopracovala taky, ale mnohem později. A utla jsem to až ve chvíli, kdy se to zvrtlo do buzení 7x-nekonečno za noc, což jsem v troskoidnim stavu vydržela jen několik měsíců.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2023 11:55

MP Meri ano, mně je jasné, že bych k tomu taky dospěla s jinými dětmi. Moje děti tohle neměly a já jsem fakt ráda. Budily se taky maximálně třikrát za noc, nakojit, přebalit a šoupnout do postýlky stačilo, u mladšího bylo někdy potřeba třeba 2x podat dudlík. Žádné probdělé noci, pronosené hodiny,... Já jsem podle mě nejslabší kus ze všech tady, většinu toho, co tu někdo popisuje, bych nevydržela déle jak týden Příroda ke mě byla hodně milostivá.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 15. února 2023 11:56

continuity no dudlik cpu taky už od porodnice, ale ona ho už dva mesice zarputile nechce, dokonce se ji z nej strašně navaluje 

a Evaeva protože ji uspaval v loznici, kam jsem si chtěla jít po jejím usnuti lehnout a poslouchala jsem, jestli už je tuha a já tam muzu vlizt, to ona pak zas spi dobře, chuvicka zapnuta samozrejme celou dobu nebyla, ale je tam, protože tam rano spava mimino

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 15. února 2023 11:56

Potrefenáhusa Ja te jenom potlapkam, ja vim, ze to je strasny, strasny. Kdyz je doma vecer sambo s detma sam, tak je taky vykoupe i uspi uplne v pohode, ale kdyz jsem doma ja, tak bez sance, malou z vany muzu vyndat jen ja, jinak total hysterak, uspavat muzu taky jen ja, jinak rev obou. Jednou bude lip, musi, jinak by kriminaly byly plny zenskejch, co zabily bud chlapa, nebo ty deti.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:01

Sairon nemají děti přepravu autosedaček/ podsedáků zdarma? Žiju v tom, že ano

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:03

MPLee letící s wizzairem a přišlo mi ze tady ty všechny zdarma věci jsou jen do 2 let.

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:03

Potrefenáhusa teď už bych dudlík nechala být, možná se to ještě povede, ale tímto směrem bych si už úsilí ušetřila.

Podle mě je váš problém,že děti si několikrát to uspávání navzájem přeruší. Já, když mě něco vyruší víckrát během usínání, už nespím pořádně celou noc. Musíte udělat ten první krok, že si nějak sednou ty večery, klidně za cenu, že budete dočasně spát rozdělení. To se pak vše dá postupně změnit, ale ne v situaci, když ještě v jednu nikdo z vás nespí. 

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:05

viktorka_od splavu ono to funguje i obráceně, můj muž se staral dost a já si vždy na to vzpomenu, že mě nenechal na holičkách, i když se v podobné situaci tady už dávno chystají lopaty.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2023 12:07

Potrefenáhusa chápu, já myslela, že máte každý jedno dítě ve své ložnici.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2023 12:08

MPLee Sairon já jsem pochopila, že hodně záleží na společnosti a nejlepší je na to Ryanair 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:12
Reakce na continuity:

viktorka_od splavu ono to funguje i obráceně, můj muž se staral dost a já si vždy na to vzpomenu, že mě nenechal na holičkách, i když se v podobné situaci tady už dávno chystají lopaty.

​tohle je moc hezké

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:14

continuity však my to tak delame, jako verim tomu, ze si to sedne, zatím teda většina veceru zahapruje pokazdy na něčem jiným, ale snad to vyladime

mimino je přes den zlatý, ale ty večery má fakt narocny 

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:16
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa chápu, já myslela, že máte každý jedno dítě ve své ložnici.

​úplně se to neosvedcilo 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:17

Potrefenáhusa moje holky dudlíky taky nechtěly, já jsem to nabízení teda poměrně brzo vzdala, ale brala jsem to tak, že do budoucna o starost míň.

Jinak radu pro tebe nemám, protože jsem pracovala s jiným materiálem ohledně muže i staršího dítěte, ale fakt na sebe měj úplně minimální nároky.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:19

Potrefenáhusa tlapkám. Je to hrozně hrozný, ale brzo to určitě přejde! Dudlík náš taky nechtěl a cumlala jen mě. Taky se dávil a plival. Pak jsem ze zoufalství vběhla do Malvíka, nakoupila různé tvary dudlíků a jeden si vybral. Stálo mě to asi litr a akceptuje ten nejhusnější a kulatej  Ale i tak mi to ulehčilo život. Na plochý ho pak snad přeučím. Malm tu ještě pár kousků nějakých co nechtěl, nechceš je poslat? 

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Karja moje kamaradka se čtyřma tvrdí, ze od třetího ditete vejs už je to fakt dovolená!!!!!

jeste ten chlapeček chodí už přes rok na nocnik, naše dite absolutne není ochotný, jenom vola, ze neeeeee

muz přišel minulej pátek nachytrenej z piva s kamosema, místo aby mlčel a soupal nohama, ze si byl vyhodit z kopejtka, zatímco já zoufale brecela u nekonecnyho uspavani dvou najednou, ještě mi vypravel, jak nejpozdejc ve dvou měsících maže mimino do svyho pokoje, flaska max jednou za noc a v roce zahodit kocar, protoze dite chodí!!!!!

​Já vím, že lopatové komando není řešením, ale venku je teplo, zem povolila...

Ale včera byly skvrny na slunci. Potom, co mimino nespokojeně vyplyvlo dudlík, protože prostě od 6, co jsme přišli z procházky do půlnoci nezavře oči (ve dvou měsících děkuju pěkně) jsem jí narvala muži a se slovy "v mrazáku je litr mlíka" se šla zavřít do koupelny do vany se skleničkou vína. Musela jsem vypadat fakt zoufale, protože mě tam nechali hodinu a vylezla jsem k idyle, kdy mu mimino spalo na hrudníku, psice u nohou a on vypadal napůl zoufale, napůl v zenu. 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:21

Potrefenáhusa sedne si to, já jsem zezačátku ty večery měla na krajíčku, vynervená a naštvaně sledovala hodiny, když muž byl už 40 minut ve sprše a pouštěl si tam zprávya  to mělo starší dítě většinou pohádku. No a včera už jsem si řekla, jaká to už je úplná pohoda, holky si spolu hrály na zemi, žádnej řev, žádný chování....takže ješte chvíli vydrž.