711990 Ja to vim, ale ja proste couvat neumim a panikarim. Tak parkuju podelne a kde to nejde, tak po cumaku a pak vycouvam narovno. Proste potrebuju strasne mista! Auto mame trochu vetsi a kombika. Ale je to automat, takze vlastne jezdi to auto samo
. Akorat tohle auto neni ctyrkolka a tady u nas to s ni nekdy bejde, takze pri zavejich me vozi muz. Ale ono to nejak pujde, prvni jizdy byla fakt koncentrovana panika, ted nalozim dite, nekolik zvirat a ani nemrknu. Zas jsem neridila treba 12 nebo kolik let..Potrefenáhusa Ja po rizeni doted netouzim. Ale ja jsem tu jinak jak vezen. Mhd 2 km, mesto 10. Do prace me vozil muz a ja na nej pak cekala nebo jsem chodila pesky (bus jednou za dve hod). A s ditetem ve skole/skolce/krouzcich to proste do budoucna nejde. A my se teda s muzem i dost hadali, jeho to stvalo, ze jsem strasne omezena v tom pohybu a ze se musim proste vzchopit. Moje mama ridit uz nezacala a bez taty a ted beze me by se nedostala ani na chatu. Je fakt ze bez auta clovek ani nevyveze veci do kontejneru. To s tim rizenim ma kolem me strasne zen, az prekvapive kolik jsem jich potkala. Naposled jedna strasne chytra doktorka, co bydli v Praze, pracuje na severu a jezdi busem. Vstava kvuli tomu klidne ve 4. V praci klidne "hlida" nemocnici, ale na dotaz, co ridicak ma smrt v ocich..
Pokud mas ale dobrou dostupnost mhd/vlakem/pesky ke vsemu, co potrebujes, je rizeni zbytecne. Ve meste