Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 17. února 2023 09:48

Jos Presne, clovek je na te vesnici jak vezen. Taky bych se bez rizeni klidne obesla, ale zvlast s malym ditetem si to uz jinak neumim predstavit. 

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 17. února 2023 09:51

Evaeva Mne strasne pomohlo, jak tu psala kdysi viktorka_od splavu ty tipy, jak si najet k tomu autu pred sebou, takze ted uz obcas do te rady zaparkuju, ale do skviry primo na auto se teda nenasoukam

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2023 09:54

Myrtilajo to bylo ono a samozřejmě to má své limity

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 17. února 2023 09:57

Myrtilato je ten trik s spz auta za mnou ve zpětným + plnej rejd? Já se podélně taky bojím

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 17. února 2023 10:01

eless úplne ťa chapem,  karneval je jedna z mála vecí,  na ktorú sa Lukasko teší (lebo to už zažil) a ísť nemôže

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 17. února 2023 10:04

monis Jj, to je ono. Uz dvakrat jsem takhle zaparkovala napoprve

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 17. února 2023 10:05

Myrtila

a az to bude dvestekrat, ani nemrknes:-P

mne pripada divny, ze vsechny dovednosti se clovek musi ucit a trenovat a u toho rizeni lidi predpokladaji ze jim to hned pujde. jako jo nekdo je prirozeny talent, ale vetsina to proste musi vydrit

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 17. února 2023 10:08

Ridit je urcite fajn, ale pokud si nekdo mysli, ze za volant nepatri a radsi neridi, tak jen dobre, nebezpecnejch ridicu je na silnici dost. Zustat bydlet v Praze, tak se do autoskoly ani nedokopu.

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 17. února 2023 10:08

Mňa šoférovať donútil zdravotný stav môjho otca. 

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 17. února 2023 10:11

viktorka_od splavu No, a taky to chce dobrou autoskolu... protoze treba ja v ni do rady neparkovala nikdy... a v tehdejsim bydlisti mi to neprislo divny, vsude se dalo zaparkovat i kolmo, zato v Brne jsem byla v haji

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2023 10:14

Myrtila Na to jsou dobré ty kondičky, tam se věnují tomu, čemu chceš. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 17. února 2023 10:17

Myrtila Ja mela dobrou autoskolu, podelne jsem se v ni ucila kazdou hodinu, protoze pred autoskolou se parkovalo jen podelne. K 28 zakladnim jizdam jsem si dokoupila 18 jizd navic, nez jsem sla vubec na zkousky. Ale takent mi proste chybi, strasne se bojim. Na aute mam nalepeny Ztko, obcas na to teda nekdo ohled bere.

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 17. února 2023 10:41

Myrtila cha, v autoskole jsme neparkovali vubec, me to naucila az po mnoha letech kamaradka:-)

a ten presny navod mi dal az exmanzel, pac pred domem jsme museli parkovat podel denne a nebavilo ho mi preparkovavat:-)

Offline dzizisketa
9025 příspěvků moje polička 17. února 2023 11:34

Mně strašně nevyhovuje naše současné auto. Pocitově mi přijde strašně velké, jako pojízdná výkladní skříň, navíc jak má hodně dolů zkosený čumák nevidím přesně, kde končí. Parkovací asistent nemá, jen pípák při couvání. S tím se po Praze fakt bojím, ne jet, ale parkovat a vyjíždět. Mi vyhovovala ta felicie a fabie, to je takové kompaktní a ergonomicky přímo pro mě.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 17. února 2023 12:26
Reakce na 711990:

Jospo cumaku zajizdet a pak couvat je peklo! Vyresila jsem to tak, ze vsude jedine couvam:D ale mame na to ted super auto, ze mi vyhovuje rejd. Nektery auta maj ten rozsah tak malej, ze se s nima zas blbe couva. 

Jinak k tomu spani, rekla bych ze je to casto proto, ze je tam jen 1 ucitelka a nemuze uhlidat deti ve 2 mistnostech zaroven....coz je blby, ale tvl to tam nemuzou bejt 2?

​Nemůžou, nikdo jim je nezaplatí. Nám to přesně takhle vysvětlují, prostě mají na učitelky u určitý pocet hodiny které jim zřizovatel nějak ,,odsouhlasil/platí/nebo já nevím co,, a nejde to navýšit, prostě to nevyargujentuji. U nás i kvůli tomu jedna třída začíná až v 8 ráno, protože tam prostě není učitelka. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 17. února 2023 12:34

Ja jsem tuhle ve školce byla, když děti měly polední spánek a to bylo furt ,,Eliško, zavři oči, Matýsku zavři oči,, takže ony se na sebe nemůžou ani koukat.... Jako moc se mi to nezda, nejhorší je, že jedno dítě spát potřebuje a druhé ne...takže já bych tam nejradši pak chodila nebo vyslala někoho, pro to jedno nespici, ale to je dost nestandardní teda:-D. Ale budeme spolu držet tu desátou večerní, aspoň si je užiju, ono to nejvíc vadilo sambovi to pozdní usinaní, že chodí brzo spát, ale teď už si holky tak různě hrajou i po sobě uklidi, tak už to tak můžeme vést až do noci. 

Offline Kokoska
35142 příspěvků moje polička 17. února 2023 12:42

Myrtila parkovaciho asistenta mam a jsem za nej rada. Parkuje teda podelne, nevim, jestli to nektera auta maji i na kolmo. Blby je, kdyz chci zaparkovat a za mnou jede auto. Ono to totiz meri tu diru k parkovani tak, ze ji o docela  velky kus prejede, nez da pokyn k manevru. A vetsinou ridici za mnou nepochopi, ani kdyz blikam,  nalepi se za me a couvnout je ochotny malokdo. Ale fakt je to dobra vec.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2023 12:54

Karja jo, u nás ty třídy začínají postupně a pak i postupně končí, dvě třídy běží jen dopoledne dokonce. Ale v té školce, kam chodila malá ségra to bylo stejně, ale tím že měli smíšené třídy, tak spaní povinné nebylo, resp. jen krátký odpočinek. Kdo neusnul během pohádky, šel si hrát. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2023 12:57

Karja ale těch učitelek je fakt málo, to je fakt škoda, i pak na základce.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 17. února 2023 13:17

Evaeva Jojo, no škoda.A třídy máme prostě jednu třídu spaní, hrani, muselily by jít ty děti nejak vedle a prostě nemají s kým. Je to asi jediná stinná stránka naší školky, ale třeba to našim dětem ani tolik vadit nebude. Hlavně je může někdy vyzvednout sambo nebo i babicka, ale ty zas neuspěj tu mladší doma:-D. No prostě mým dětem to nesmí vadit:-D