Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35142 příspěvků moje polička 17. února 2023 21:37

Karja kdyz jedem na Vysocinu nebo z ni domu, muz me porad ponouka jet po D1. Ja tu silnici uplne nenavidim, musim se tam soustredit o hodne vic nez na jinych cestach. Navic ten kus mezi nasim venkovskym bydlistem a dalnici je taky dost opruz, proste v tom nevidim zadnou vyhodu. Nehlede na to, ze uz jsme tam 2x uvazli, kdyz jsem se nechala ukecat, a jizda v kolone mezi vydrazdenyma ridicema v nedeli odpoledne, to nemam zapotrebi.

Zajimavy je, ze D11 od Kolina do Prahy mi nevadi. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. února 2023 21:40

Evaeva To je divne tohle. To zas musim rict, ze tata i muz jsou spolujezdci uplne skveli. Manzelova sluzebaka klidne uz ridim, tatovo auto ale ne a doufam, ze nebudu muset. Splnil si sen a koupil si podle me uplne nevhodne auto a jeste je z nej uplne na nervy, myje ho jenom rucne a porad ho sleduje. Za skrabanec by me asi zabil a to byl driv normalni, auta ho vubec nezajimala. Nechapu asi treti miza. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 17. února 2023 21:43

Evaeva Náš táta taky takový byl, na nás všechny holky, ale pak nějak otupěl. Já teda nechci vozit ani samba, já jsem s ním nervozní a dělám chyby, jako kraviny, třeba si včas nezařadim a takovyhle věci, přitom on mi nic neříká, ale nějaká nervozita tam je. Tátu už vozim ráda, ten už fakt neříká nic, segra se jako leká děla ruzny zvuky, tak ty bych nejradši zastavila k vystoupení si:-D. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 17. února 2023 21:44

Jos Myje ho jenom ručně:-D:-D

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. února 2023 21:49

Karja No ted mu podobny duchodce, co si koupil "posledni" auto ukazal, ze si to muzes u Globusu u mycky prave rucne umyt. Ze nemusi doma. Tak tam kluci jezdi spolu.  no jo ale k cemu to je, kdyz v kufru vozi bedny se spadanymi jablky z chaty a dva spinavy psy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2023 21:51

Jos Karja muž je naprosto skvělý spolujezdec, poradí mi, když potřebuju a jsem s ním absolutně klidná Táty vztah k řízení a věcem okolo je fakt zvláštní, jinak žádné takové machistické rysy nemá, nevím. Taky už jsem ho párkrát vezla a vždycky to bylo v klidu a povolil mi vozit i malou ségru, tak se asi nebál ale ty zážitky s mámou mám pořád zasunuté někde vzadu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2023 21:52

Jos jeden náš soused si tu auto leští snad každý den. Takový důchodce, řekla bych skoro zanedbaný, vozí v něm věci z chaty (sekačku a tak)

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 17. února 2023 21:56

Evaeva do Prcic, sluzebaka mám teď rok a chudák byl v myčce asi trikrat. V úterý jsem musela zastavit na benzínce, abych si umyla čidla, protože už přes tu vrstvu špíny hrozně blbnul tempomat.

Jediné, co udržuji nějak uklizeno je vevnitř, abych tam mohla vozit kolegyni. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 17. února 2023 22:02

Já mám auto uplně hrozný, jak jakoby vaše děti třeba nasednou do autosedačky aniž by pošlapaly sedadla, vždyt to ani nejde ne?....Takže auto hrozný, vždycky se uplně děsim, že budu muset někoho neplánovaně vézt. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2023 22:05

Karja u dětí je to dobré, mají tam ochranu sedadel jak pod sedačkama, tak na sedadlech před sebou, ale u dveří a tak to samozřejmě zablátí, u mě taky není úplně čisto, noAle já beru auto jako věc, která má hlavně sloužit, takže nějaký přiměřený bordel z venku nebo zevnitř nevadí.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 17. února 2023 22:07

Evaeva No jasně, ochrana sedadel, ale ta je taky přece špinavá. To já neberu, že mi ta špína zničí sedadla, ale že je to prostě furt špinavý:-D...No a navíc ještě v našem autě se vzadu dost pěstuje jezení jídla, takže tam jsou občas dost poklady!

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 17. února 2023 22:09

Já vozim vepředu ještě třetí autosedačku a v týdnu jsem zastavovala známému, že ho svezu, tak si dával tu autosedačku dozadu, kde seděla malamalá v růžový bundě a růžový čepici s flitrama a on říká "já to dám radši na zem, at to tady nespadne na malýho":-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2023 22:11

Karja no jasně, že je špinavá, mejeme to tak jednou ročně add znamý

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 17. února 2023 22:12

Evaeva Já ani neznám, že to existuje. Já to jednou za čas beru tím mokrým vysavačem, ale je to škoda času.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 17. února 2023 22:21

monis to jsou celí mí rodiče, máma taky "směla" řídit, až když měl táta úraz ruky na cirkulárce, a stejně se to pořádně naučila až po jeho smrti. On měl k autu vyloženě majetnický vztah, vůbec nechtěl, abych si já dělala řidičák, a když jsem si ho udělala, tak mě za volant pustil jedinkrát na silnici asi tak 4. třídy v lesích Vysočiny, a po pěti kilometrech řekl: Tak já si to vezmu raději zase zpět a od té doby jsem neřídila.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2023 22:21

Karja no my máme auto v garáži 300m odsud, vnitřky myjeme akorát na té chalupě Ale ty jezdíš víc, my jezdíme jestli jednou za 14 dní.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 17. února 2023 22:30

Evaeva No ono to potom vyjde, že ho myjete i častěji...

Psala jsem tu, jak jsem jednou vezla stopaře, aniž bych chtěla? Jela jsem tehdy na brigádu, v lese šel nějaký pocestný, potřebovala jsem ho předjet, naproti jelo auto, tak jsem musela počkat, zastavit a týpek si to špatně vyložil nebo byl drzej a už byl v autě ani jsem nemrkla....No jako zjev jako blázen, já 100km od Prahy naložim kluka, co jede už den z Ostravy bez peněz, protože ho prej okradli, načerno vlakem, ze kterýho ho vyhodili.... No nepovim, že se mi celej život promítnul před očima, prootže to jsem byla ještě mladá a blbá, ale promítlo se mi, že mám v peněžence jen 250 Kč a že si policajti řeknou, že jsem pěkná kráva, ale samozřejmě u nájezdu na Prahu jsem zastavila, poděkoval, vysmátej vystoupil...Ale jako on jel az do Plzně a podle mě mu nikdo nemohl dobrovolně zastavit, jako jak se dostal domů, to by mě zajímalo..

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 17. února 2023 22:34

Mě přijde, že někteří chlapi si tím uzurpováním auta jednoduše uměle posilují svoji roli ve vztahu. Prostě autu vládnu já a tím si manželku, dcery podřizuji a buduji jejich závislost na mně. Tchyně taky začala řídit až po rozvodu, u nich to byl tenhle případ. 

Jos Jinak poslední auto v životě má teď tchán a je to jako jeho nová manželka mám pocit. Ještěže už ho má, protože fáze výběru byla porod. Rok posloucháš jenom řeči o autech

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2023 22:42
Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 17. února 2023 22:58

MPLee tady přibylo milion stran, snad se nebudu opakovat, jestli ti uz radil někdo jiný

Jednoduchá karetka pro 6letou holku, to jsou jasný Spící královny teď je ještě druhý díl, jsou tematicky stejné, ale princip hry je jiný. První jsou trochu jednodušší, my je hrajeme doma už docela dlouho, ale myslím že baví hodně i starší děti. U nás v deskokrouzku určitě.

Moc hezký a jednoduchý je Kočičí klub, to je vyloženě taková holčičí záležitost. Sbíráš kočky a musíš je nakrmit a získávat pro ně různý hračky, doplňky a tak. Tu hrajeme často a rádi.

Teď je u nás největší hit Via Magica, taky karetní, taková trochu kouzelná, sbíráš karty s magickými portály, které musíš odemknout pomocí symbolů na zetonech, které vytahujes z pytliku a označujes je na kartách prusvitnymi modrymi krystaly. Ta grafika je trochu divoká, nevypadá to jako mírumilovná holčičí hra, ale je to velmi příjemné, žádná bitva o čas, žádný příšery apod.