Karja to je jasný, bydlet na vsi, řídím dávno. Ale jsem ráda, že nemusím.
Vše o těhotenství a dětech
Karja synovi spolužáci se umí většinou minimálně podepsat, to je běžné. Neteř před nástupem do školy zvládala jednoduchá slova,...
MP Meri Jj, to jsem si myslela. No ale je to šikovné.
continuity Já si ale myslim, že takových lidí je hrozně málo, že je to fakt vyjimečné, to prostě nedáš dlouhodobě:-D
Karja ale třeba u vás je školka i škola, obchod,... To si umím představit, že někdo nejezdí, protože to je přesně ta situace, kdy bys jela jednou za měsíc. Ale zase nemusíte (asi) hned vyloženě do většího provozu, jako třeba já tady, což si po roce neřízení netroufnu ![]()
Kokoska take hovada za volantom som zazila ze az... najvacsi facepalm si ale vysluzil magor co na mna vytruboval aby som sa pohla do krizovatky ktoru by som zablokovala kedze nebolo uz miesto na dalsie auto. a ten blb ma predbehol cez vedlajsi pruh a zablokoval tu krizovatku sam kde nan trubili vsetci ostatni. ze tym porusil zakon asi hovorit nemusim.
soferujem od 18ky a dovolim si tvrdit ze som dobry vodic. ale ked idu okolo mna auta co robia mysicky a tak celkovo velmi nebezpecnu jazdu tak kludne spomalim nech su odomna co najdalej. najcastejsie to byvaju auta v kombinacii s konkretnou automobilkou a okresom. tam je blbec za volantom tak na 80% a su to roky mojho pozorovania. dalsia kategoria su drahe auta bez ohladu na spz kde si niektori jedinci potrebuju dokazovat svoje ego este aj stylom jazdy a ohrozenia okolia
eless ridici cernych audi s prazskou SPZ nebo jak to bylo ![]()
Evaeva Přesně tak, ty díry po granátu mají tu výhodu že generují nižší provoz. Ale do města musíš, obchod je fakt malej, z toho se nedá vyžít.
Kokoska Já mám odpozorováno, že největší idioti za volantem jsou chlapi ve služebních oktávkách.
999 asi nepoznam, kdo jede sluzebne, ale je fakt, ze po Praze uz radsi nejezdim, leda tam, kam se dostavam tezko a s prestupy. Ta nervozita, netrpelivost az agresivita se mi zda roste. Mimo Prahu jezdim vlastne jen jednu trasu, radsi mimo nejvetsi provoz, kdyz to jde, ale vidi se taky vselico, predjizdeni pres odbocovaci pruh je pomerne caste.
999 no naši obchodníci. ![]()
Nakonfigurovaná oktávka, dražší než Superb a zkazky takové,že radši půjdu vlakem, než abych k někomu z nich vlezla do auta.
continuity Přesně :-). Auto je silné, jede mu to, tak co by nejel jako debil.
Kokoska já mám tyto netrpělivce, co furt někam pospíchají dost na háku. Zámerne nezdržuji, když to jde, jdu jim z cesty, ale jinak se tím moc nenechávám vytočit. Řeknu si, že chudák ráno dlouho sedel na WC a teď mu hrozí sprdung od šéfa nebo klienta a hned je mi líp. ![]()
continuity pokud se to netyka me, at se v klidu zabije, jen je blby, ze vetsinou ten idiot vezme nekoho s sebou.
Kokoska Já mám odpozorováno, že největší idioti za volantem jsou chlapi ve služebních oktávkách.
a jeste bile dodavky
Tak Viktorovy vanové zápisky pokračovaly psaním čísel, seděl a pokrýval papír řadami čísel 0 - 100. Aktuálně je největší hit zapisovat čas, kouká na troubu a mikrovlnku, na jedné je čas do 12, na druhé do 24 hodin a o minutu se rozcházejí. Takže zapíše 13:07, vedle 1:08, a než to vykrouží, může pokračovat 13:08, 1:09... Nebo píše 0:00, 0:01, 0:02... Po 0:59 následuje 1:00, ale jmenuje se to ĎO (sto). ![]()
Ďo byla dlouho jediná číslovka v češtině, ale dnes řekl ošum a od rána valím oči, protože říká též vlašy, oti, uti, žadek, upík. Zdá se, že má rád ucelená témata. ![]()
Pinot Noir stavidla se protrhla. Ted Ti budou valit srouby do hlavy oba dva. ![]()
Potrefenáhusa jo, ona překvapivě na tohle má trpělivost a pochopila to hned. Kočička je teda taky trošku komplikace, ale už to často nechá být, že neni její. A nebo jí vymění za jinou svojí dvojici. Little match je složitější, ale i ten zvládá více méně sama. Jen je vždy v koncích, když nemá co dát. Oboje hrajeme s otevřenýma kartama.
žluťásek děkuju, zkusila jsem vzít spící královny.
Pinot Noir wow, to je Aký mega pokrok!![]()
Pinot Noir no paráda! ![]()
Ještě budeš vzpomínat na časy, kdy mluvil jen jeden. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY