Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 22. února 2023 13:48

Zina u nás už to právě byla hrozná závislost. Měla palec v puse i při stavění lega, skládání puzzlí, běhání v tělocvičně, čtení, někdy u jídla  Na usínání a ze spaní samozřejmě taky. V neděli jsme obhlídli hračkárnu, nic neřikala. No ale už přes den necucá, občas se zapomene v autě nebl u usínání, ale hned ho vyndavá. Včera přišla s tím že "mami, králíka si koupím" což jsem pak rozklíčovala jako velkou skákací plyšovou obludu. Ale klidně ať, no. Jen teda chudák zatím vždycky v noci o obrázky přijde. Rozhodně je to ale za poslední půl rok nejůspěšnější pokus. 

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 22. února 2023 14:39

MPLee  , ale ten její outfit!

A děkuju moc za zmínku Skibi, měli akorát slevu na Reimu...

Offline continuity
43550 příspěvků moje polička 22. února 2023 14:52

MPLee vymysleli jste to hodně důvtipně. nepomohlo by ji na noc třeba dát rukavičky nebo dlouhé rukávy, do kterých si ty palce schová? Jen bych ji to nabídla, že by to měla trochu pod kontrolou.

Držím palce. 

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 22. února 2023 15:58

Právě jsem s miminkem absolvovala focení na pas. Až mě příště napadne dvouměsíčnímu miminu zařizovat doklady, připomeňte mi, že to chce ještě třetí, čtvrtou a pátou ruku!

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 22. února 2023 16:59

GChK A hodili ti pri tom pres hlavu plenu?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2023 17:16

Myrtila to u vás dělají? Mně dali židličku až dolů a dítě jsem zvedla nahoru. Jediný problém byl, že se do těch kukaní nevejde kočár.

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 22. února 2023 17:21

Evaeva Popravde nevim, my jsme fotili uz sedici dite, ale uz jsem to nekolikrat slysela od kamaradek, akorat uz nevim, kde ty doklady vyrizovaly

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. února 2023 17:24

Prosimvás, muzu s malou bez vycitek do kramu? V kocarku nebo v satku? Zas to neni dymejovy mor, ne?

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 22. února 2023 17:25

Evaeva u nás se kočár vejde! Já jsem teda dítě nezvedala nahoru, ale do boku, a přitom jsem mu prstem podpírala hlavu, protože to samo neumělo. Úřednici to trvalo tejden, a pak mi řekla, že se snaží, aby to bylo hezké podruhé, nedávno na pas zas byl největší problém, aby se dítě koukalo rovně a nesmálo se na celý kolo, když bokem stál kočárek, za kterým děsně vtipně jukala ségra, kterou se mi chtělo seřezat (A tomu úředníkovi určitě taky.)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2023 17:28

MP Meri jo, můžeš. Podle mě to není nijak šíleně infekční. Když jí budeš mít v kočárku, tak přes boudu hoď plenu a más to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2023 17:30

Myrtila Mohučanka já byla pokaždé okolo půl roku, takže to bylo v pohodě. Největší strach jsem měla z toho, aby to vyšlo mezi spánky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2023 17:31

Ale teď mi došlo, že staršímu už ta občanka asi bude končit 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. února 2023 17:36

MPLee S tou nocí je mi jí líto, protože to nijak nemůže ovlivnit, nebylo by dobrý nějak odměnit tu denní snahu zatím? Aby neztratila motivaci.

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 22. února 2023 17:43

Evaeva No jo, ti vasi medvedi  Nase urednice byla strasne sikovna a rychla, fotku mela hned a na prvni pokud, akorat mi neverila, ze to dite je moje  Takze priste s nim pujde manzel, tam zadne pochybnosti nebudou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2023 17:59

Myrtila u staršího by taky mohli mít pochybnosti Ale nic neřekli.

Offline dzizisketa
9026 příspěvků moje polička 22. února 2023 18:28

Fyzioterapeutka říkala, že máme nechat Šárku lozit po rozličných površích. Dneska jsem ji vypustila na hřišti, zmateně začala couvat, pak se konsternovaně podívala na své ručičky olepené pískem a poté začala zoufala pištět.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2023 18:33
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. února 2023 19:53
Reakce na Evaeva:

MP Meri jo, můžeš. Podle mě to není nijak šíleně infekční. Když jí budeš mít v kočárku, tak přes boudu hoď plenu a más to.

​Tak proto lidi vozej ty plínky na kocarech

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 22. února 2023 19:57

dzizisketa Ehm, syn nikdy venku nelezl. Vždycky jsem ho vypustila a pak se jala zachraňovat ztuhlý zoufale kvílející dítě. Chození po trávě dopadlo stejně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2023 20:14

MP Meri no já to vozila spíš kvůli opačnému směru přenosu, ale je to možný