Zina u nás už to právě byla hrozná závislost. Měla palec v puse i při stavění lega, skládání puzzlí, běhání v tělocvičně, čtení, někdy u jídla
Na usínání a ze spaní samozřejmě taky. V neděli jsme obhlídli hračkárnu, nic neřikala. No ale už přes den necucá, občas se zapomene v autě nebl u usínání, ale hned ho vyndavá. Včera přišla s tím že "mami, králíka si koupím" což jsem pak rozklíčovala jako velkou skákací plyšovou obludu. Ale klidně ať, no. Jen teda chudák zatím vždycky v noci o obrázky přijde. Rozhodně je to ale za poslední půl rok nejůspěšnější pokus.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee
, ale ten její outfit!
A děkuju moc za zmínku Skibi, měli akorát slevu na Reimu... ![]()
MPLee vymysleli jste to hodně důvtipně. nepomohlo by ji na noc třeba dát rukavičky nebo dlouhé rukávy, do kterých si ty palce schová? Jen bych ji to nabídla, že by to měla trochu pod kontrolou.
Držím palce.
Právě jsem s miminkem absolvovala focení na pas. Až mě příště napadne dvouměsíčnímu miminu zařizovat doklady, připomeňte mi, že to chce ještě třetí, čtvrtou a pátou ruku!
GChK A hodili ti pri tom pres hlavu plenu? ![]()
Myrtila to u vás dělají? Mně dali židličku až dolů a dítě jsem zvedla nahoru. Jediný problém byl, že se do těch kukaní nevejde kočár.
Evaeva Popravde nevim, my jsme fotili uz sedici dite, ale uz jsem to nekolikrat slysela od kamaradek, akorat uz nevim, kde ty doklady vyrizovaly ![]()
Prosimvás, muzu s malou bez vycitek do kramu? V kocarku nebo v satku? Zas to neni dymejovy mor, ne?
Evaeva u nás se kočár vejde! Já jsem teda dítě nezvedala nahoru, ale do boku, a přitom jsem mu prstem podpírala hlavu, protože to samo neumělo. Úřednici to trvalo tejden, a pak mi řekla, že se snaží, aby to bylo hezké
podruhé, nedávno na pas zas byl největší problém, aby se dítě koukalo rovně a nesmálo se na celý kolo, když bokem stál kočárek, za kterým děsně vtipně jukala ségra, kterou se mi chtělo seřezat
(A tomu úředníkovi určitě taky.)
MP Meri jo, můžeš. Podle mě to není nijak šíleně infekční. Když jí budeš mít v kočárku, tak přes boudu hoď plenu a más to.
Ale teď mi došlo, že staršímu už ta občanka asi bude končit
MPLee S tou nocí je mi jí líto, protože to nijak nemůže ovlivnit, nebylo by dobrý nějak odměnit tu denní snahu zatím? Aby neztratila motivaci.
Evaeva No jo, ti vasi medvedi
Nase urednice byla strasne sikovna a rychla, fotku mela hned a na prvni pokud, akorat mi neverila, ze to dite je moje
Takze priste s nim pujde manzel, tam zadne pochybnosti nebudou.
Myrtila u staršího by taky mohli mít pochybnosti
Ale nic neřekli.
Fyzioterapeutka říkala, že máme nechat Šárku lozit po rozličných površích. Dneska jsem ji vypustila na hřišti, zmateně začala couvat, pak se konsternovaně podívala na své ručičky olepené pískem a poté začala zoufala pištět.
MP Meri jo, můžeš. Podle mě to není nijak šíleně infekční. Když jí budeš mít v kočárku, tak přes boudu hoď plenu a más to.
Tak proto lidi vozej ty plínky na kocarech ![]()
dzizisketa Ehm, syn nikdy venku nelezl. Vždycky jsem ho vypustila a pak se jala zachraňovat ztuhlý zoufale kvílející dítě. Chození po trávě dopadlo stejně.![]()
MP Meri no já to vozila spíš kvůli opačnému směru přenosu, ale je to možný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY