Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 14:07

Tabea cos ji rekla? Naše dite taky nemá, bylo to velký tema už v porodnici, naštěstí u druhy už to nikoho nezajímá 

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 08. března 2023 14:09

MPLee Pinot Noir Duplo je super v tom, že ho ten menší nesežere. Já jsem ted v pokušení ještě pár kousků dupla koupit, ale je fakt, že třeba za rok už to bude spíš na to lego.

MP Meri Jj, já si myslím, že je velký potenciál to pochopit, plus třeba říct to chtěný chování než to nesmíš, nesmíš.... Prostě to těm dětem co nejvíš zjednodušit.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 14:13

Karja mne to doporučení chování funguje, když vidím, ze ta situace vede k nejakymu nechtenymu zrakveni (pohlad miminko po hlavě), ale jdi řvát prosím o kus dál nějak nefunguje

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 14:15

Karja naše dite z toho dupla nestaví, ale miluje ty auta a kocicky, kočička v každým autě musí řídit 

ty mrnavy kousky fakt aby člověk furt hlídal 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2023 14:16

Karja my máme dupla tři velké krabice, už to nekupuju, ale využívá se všechno, podle mě ještě minimálně dva roky bude stavět ještě i starší. Občas si vytáhne i to malé, ale zatím ho to tolik nebere. Ale dá se vzít na dovolenou, to s duplem moc nešlo.

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 08. března 2023 14:17

Potrefenáhusa Jojo, určitě časem pořid ten velkej duplo domek, to je fakt nejlepší poměr, cena/výkon. Budou v něm bydlet kočky:-D

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 08. března 2023 14:19

Evaeva Jo no to malé lego, dcera si s tím začíná hrát, ale je to takové, dost mě ty kostičky začínají štvát:-D. Asi ještě přikoupím, ted bude teda jaro,léto, tak to zase tolik neužijou. Ted jsme nějací zvyklí a i nadšení, jak jsou všechny ty hračky hrané a všechny používané;-).

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 14:22

Karja my ten domek máme, dostala ho před rokem od příbuzných k vanocum, ale porad nám na nej prisla malá a jiných hraček milion, asi ho dostane ke 3. narozkam

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 08. března 2023 14:35

Potrefenáhusa jj, to je akorát. Je fakt, že do těch jejích 4 let jsem ten domek vždycky stavěla já a ona si s tím pak jako hrála, neuměla tam nic přidělat nebo tak. my jsme jí to kupovali asi ve 2,5 letech myslim. To až ted si to staví různě sama ty domky a tak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2023 15:04

Karja haha, tak u nás domek stál přesně jednou. Myslela jsem si, že to zaujme mladšího, ale vůbec, a starší používá jen kostky, nějaká hra s panáčky jde úplně mimo něj. Nám největší službu udělali dvě krabice základních kostek. To malé lego mně taky štve, jak je tam tisíc variant kostiček, tak akorát hledám a hledám, teda pokud chce syn stavět něco podle návodu. Což z tohohle důvodu moc nepodporuju

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 08. března 2023 15:15

Karja me by ty vase kocky taky zajimaly:) U nas to bude aktualni ale az tak koncem leta, tak to se asi nabidka s poptavkou nesejde. 

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 08. března 2023 15:17

Nemáte někdo ALbi knihu SVět zvířat? Bude to pro moje holky nebo je to až moc pro starší? Už jsme to dostali koupené, ale můžu to nerozbalené ještě vyměnit. 

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 08. března 2023 15:17

Gatita To bude druhej vrh a nebo někdy si to ty kočky dost posunou a mají jeden vrh a vyjde to na konec léta.

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 08. března 2023 15:29

Karja bude muset sehnat více březích koček aby uspokojila poptávku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2023 15:33

Karja mi měli akorát ukázku v letáku a líbili se mi ty realistické zvuky. Na webu Albi taky bývá zvuková ukázka.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 08. března 2023 15:41

GChK 

Šárka se teď naučila pořádně paci paci. Včera večer usínala u kojení, už klimbala, najednou se odpojila, rozzářeně se na mě podívala a udělala paci paci, když jsem jí to odsouhlasila, spokojeně se zase přicucla a za chvilku usnula.

Offline Tabea
8248 příspěvků moje polička 08. března 2023 15:57

Potrefenáhusa  začala jsem se smát a pak jsem jí rekla neco ve smyslu, že v Německu se dětem náušnice nepíchají, že to je českej zvyk, že nechápu, na co jsou náušnice malýmu dítěti dobrý,  a že teda bude muset zůstat nepořádná holčička. A ještě asi neco, protože koukala jak sůva. Dcera náušnice nemá doteď, i když už o nich parkrat mluvila. Chodí ale každý týden plavat a 2x týdne na karate a ve škole pak musí mít náušnice ve dny, kdy je sport buď prelepený, nebo vyndaný. Syn má ve druhé třídě TV ve škole 3x týdně, takže se do nausnic vůbec neženu, protože představa, že chodí třeba pět dní v týdnu s náplastí na uchu, mě neláká. 

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 08. března 2023 16:07

Karja Knihu mame a nejvic si s tim hral syn, kdyz mel okolo 2-3 let. Umel zvuky a nazvy zvirat a zvladal i kvizy v knize. Ted uz ho to nezajima vubec (ma 7). Dcery (5 a 2 roky) ze vsech tech Albi knizek zaujaly akorat pisnicky.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 16:25

Tabea teď k tomu byl dobrej rozhovor s clovekem, co ty náušnice dětem picha v hellu, myslím na blogu tchiba (vyskocilo to na mě na fb

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 08. března 2023 16:43

Potrefenáhusa zrovna u vas (soudim podle fotek) ale mate moc hezke obleceni, ten lindex ma takove vkusne a roztomile barvy a vzory, a dceri to neuveritelne slusi, i kdyz neni cela ruzova. Vubec nevim, ceho babicka lituje:)