ziginka ty kvízy u nás nikdo nikdy nedělal. Ale docela je zaujala doprava, tam si pouští i ty informace, a my first english. Písničky ale samozřejmě vedou.
Vše o těhotenství a dětech
JankaM No to teda,snad se budou holky činit a snad je neukouzli nějakej velkej hnusák! O té hnusné kočce co měla ségra jsem tu už psala a před asi 10 lety se nám takhle ošklivá povedla taky dát jedné spolužačce. To byl takovej krásnej kocourek, chlupáček mu říkala. No a pak jsem ji potkala když byl chlupáček dospelej....moc hezky o něm už nemluvila, prý byl tak hnusnej, že se rozhodli ho pravidelně koupat a upravovat, ale k ničemu to nevedlo!
Gatita ona má segru, se kterou hodně drží a která má dvě malý vnucky, který jsou takový echt blondaty holcicky, co milujou Annu a elsu, trpytivy sponky , růžový gumicky a náramky, mladší je jen o dva mesice starší než naše a miluje kabelky....v létě jsme u nich byli na oslavě narozenin, plnej barák barbin, růžovejch autobusů, myslím, ze babička měla velký očekávání, ze tam naše dite konečně prozre a začne si hrát se spravnyma vecma a naše dite tam leželo dvě hodiny na zemi a snažilo se vjet do plastovyho zámku frozen policejním autem, takže jsem pak měsíc poslouchala, kdy už půjde do školky, když si nehraje s ostatnima detma
ale housatko není klucici ani v nejmenším,já ji neoblikam jako kluka, na ty navstevy se vzdycky snazim, ale fakt se člověk nezavdeci, proste by měla mít tu zvejkackove ruzovou, aby všichni poznali, ze jde HOLCICKA
aspon s růžovým kočárem jsme teď byli pochvaleny (vinted se neptal), no už jsem koukala po šedým krytu a střeše, protože jak u toho máme ten skejt, tak tam starší vozí zablaceny klacky, drží se rikavicema od bahna a drobi tam sušenky a je to jak prase
Potrefenáhusa díky za tip na článek. Tady to pediatři hodnotí jako zásah do nepoškozeného těla, i když někteří taky náušnice píchají. Článek potvrdil můj plán, až to bude nevyhnutelné, vezmu ji piercingového studia.
Tabea vidím to stejně
Tabea Potrefenáhusa Ja mam pro malou nachystany nausnice po mne, ale do roka nosila helmu a to jsem ji nausnice davat nechtela. A ted jsem za to rada, rozhodne si to sama a ja tam s ni budoucnu rada zajdu.
Tabea pediatři to už dávno jenom nastreluji bez ladu a skladu, kam děti povede tečka fixem, tam to bude.
Mě dost nadchnul ten kluk z Hellu, ale nemůžeme se tam dostat. Buď jsou nemocné nebo očkování nebo dovolená, v krajním případě závody.
Nase maly holcicky nausnice maji obe, ale zatim co Ema je posedla panenkama, kocarkem, nadobickem atd. snad od kolibky, Adelku vic zajimaji auta a uplne nejvic ta, se kteryma si momentalne hraje bracha. Co z toho vznika, asi nemusim psat.
Ja pro ty nausnicky u mimin nijak nehoruju, sve dceri jsem usi pichnout nedala, rozhodla se sama nekdy v 10 letech.
continuity Tabea Potrefenáhusa já náušnice nakonec píchnout nechala. V Hellu, článek jsem teď nehledala, ale myslím že to byl tento pán. Byli tam skvělý, zhojilo se to super rychle a uplně bez problému. U mě rodiče popisovali, jak mi to hnisalo a zlobilo to dlouho. Já teda nakonec náušnice nenosím, ale jsem ráda, že dirky mám. Nezarostly a pokud chci, tak si je vzít můžu. Snad mě za to dcera jednou neprokleje a prostě je případně taky vyndá.
Včera jsem nabídla sambovi, že může jet na nějaký kratší výlet, že to tady zvládneme, velkámalá jen vykulila oči, otevřela pusu a dost jasně řekla "ne, to nezvládneme":-D. Uplně se tvářila, že jsme se snad zbláznili.
A ještě jedna perlička, včera nějakej klučík mluvim zřejme ve školce dost sprostě, takže se to tam řešilo s maminkou, ta mu v šatně domlouvala a byla evidentně dost neštastná....no tak maminka mu domlouvala a dcera se na ní otočila a říká jí "jo, on mluví pořád sprostě a my to tady všichni slyšíme!" To prostě chceš, ještě dostat přidáno od malý holky.
Holky maji dnes prespavacku ve skolce, my si s muzem tim padem domluvili akci no a ja mam 38 a muz nemuze mluvit...
Karja tvoje baby su super. Tie sa v situaciach nestratia ![]()
Tie vaše odvážne deti, ja len v tichosti závidím ![]()
rasaNori To bude moc hezky, můžete si dávat kámen nůžky papír, kdo komu uvaří čaj a vyjmenovávat si potíže a koho to trápí víc, my to takhle se sambem často máme!
letfenixa ma syn nejake kamarady? Ti umi zazraky. Alespon u nas to zabralo.
Karja Já jsem byla obvykle v pozici maminky chlapečka a tyhle holčičky jsem měla chuť zakousnout ![]()
Gatita takého kamaráta, že by sme sa s ním stretali, nie. Len v škôlke a na ihrisku.
A dnes bol presne po mesiaci v škôlke.
letfenixa syn si nasel kamarady prave v te skolce. Zminoval jedno dve jmena a stal o to, jit treba po skolce spolecne na hriste nebo k nekomu domu. Ja tam nikoho neznala, s tema matkama jsem se seznamila prave takhle pres syna. Byla jsem dost rezervovana (po praci uz jsem spis chtela jit domu a mit klid), ale hrozne mu to prospelo, ten divoky klucici element a pravidla smecky. On pak jel i na skolku v prirode, to jsem valila oci, ze chtel. Ti kamaradi jsou na tohle dobri, na to posunovani osobnich limitu. Hrozne nam to i usnadnilo vstup do skoly. Jen mi tu teda kazdy tyden dupou ti kamaradi, no.
Gatita ja by so prijala, ale akosi to nefunguje. Šancu tomu samozrejme dávam.
letfenixa To je skoda, ze to nefunguje. Nam to pomohlo hodne moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY