Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2023 16:49

ziginka ty kvízy u nás nikdo nikdy nedělal. Ale docela je zaujala doprava, tam si pouští i ty informace, a my first english. Písničky ale samozřejmě vedou.

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 08. března 2023 18:03

JankaM No to teda,snad se budou holky činit a snad je neukouzli nějakej velkej hnusák! O té hnusné kočce co měla ségra jsem tu už psala a před asi 10 lety se nám takhle ošklivá povedla taky dát jedné spolužačce. To byl takovej krásnej kocourek, chlupáček mu říkala. No a pak jsem ji potkala když byl chlupáček dospelej....moc hezky o něm už nemluvila, prý byl tak hnusnej, že se rozhodli ho pravidelně koupat a upravovat, ale k ničemu to nevedlo!

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 18:45

Gatita ona má segru, se kterou hodně drží a která má dvě malý vnucky, který jsou takový echt blondaty holcicky, co milujou Annu a elsu, trpytivy sponky , růžový gumicky a náramky, mladší je jen o dva mesice starší než naše a miluje kabelky....v létě jsme u nich byli na oslavě narozenin, plnej barák barbin, růžovejch autobusů, myslím, ze babička měla velký očekávání, ze tam naše dite konečně prozre a začne si hrát se spravnyma vecma a naše dite tam leželo dvě hodiny na zemi a snažilo se vjet do plastovyho zámku frozen policejním autem, takže jsem pak měsíc poslouchala, kdy už půjde do školky, když si nehraje s ostatnima detma 

ale housatko není klucici ani v nejmenším,já ji neoblikam jako kluka, na ty navstevy se vzdycky snazim, ale fakt se člověk nezavdeci, proste by měla mít tu zvejkackove ruzovou, aby všichni poznali, ze jde HOLCICKA 

aspon s růžovým kočárem jsme teď byli pochvaleny (vinted se neptal), no už jsem koukala po šedým krytu a střeše, protože jak u toho máme ten skejt, tak tam starší vozí zablaceny klacky, drží se rikavicema od bahna a drobi tam sušenky a je to jak prase 

Offline Tabea
8248 příspěvků moje polička 08. března 2023 18:53

Potrefenáhusa díky za tip na článek. Tady to pediatři hodnotí jako zásah do nepoškozeného těla, i když někteří taky náušnice píchají. Článek potvrdil můj plán, až to bude nevyhnutelné, vezmu ji piercingového studia. 

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 08. března 2023 18:57

Tabea vidím to stejně 

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 08. března 2023 19:28

Tabea Potrefenáhusa Ja mam pro malou nachystany nausnice po mne, ale do roka nosila helmu a to jsem ji nausnice davat nechtela. A ted jsem za to rada, rozhodne si to sama a ja tam s ni budoucnu rada zajdu.

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 08. března 2023 19:51

Tabea pediatři to už dávno jenom nastreluji bez ladu a skladu, kam děti povede tečka fixem, tam to bude. 

Mě dost nadchnul ten kluk z Hellu, ale nemůžeme se tam dostat. Buď jsou nemocné nebo očkování nebo dovolená, v krajním případě závody. 

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 08. března 2023 19:57

Nase maly holcicky nausnice maji obe, ale zatim co Ema je posedla panenkama, kocarkem, nadobickem atd. snad od kolibky, Adelku vic zajimaji auta a uplne nejvic ta, se kteryma si momentalne hraje bracha. Co z toho vznika, asi nemusim psat.

Ja pro ty nausnicky u mimin nijak nehoruju, sve dceri jsem usi pichnout nedala, rozhodla se sama nekdy v 10 letech.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 08. března 2023 21:07

continuity Tabea Potrefenáhusa já náušnice nakonec píchnout nechala. V Hellu, článek jsem teď nehledala, ale myslím že to byl tento pán. Byli tam skvělý, zhojilo se to super rychle a uplně bez problému. U mě rodiče popisovali, jak mi to hnisalo a zlobilo to dlouho. Já teda nakonec náušnice nenosím, ale jsem ráda, že dirky mám. Nezarostly a pokud chci, tak si je vzít můžu. Snad mě za to dcera jednou neprokleje a prostě je případně taky vyndá. 

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 09. března 2023 09:49

Včera jsem nabídla sambovi, že může jet na nějaký kratší výlet, že to tady zvládneme, velkámalá jen vykulila oči, otevřela pusu a dost jasně řekla "ne, to nezvládneme":-D. Uplně se tvářila, že jsme se snad zbláznili.

A ještě jedna perlička, včera nějakej klučík mluvim zřejme ve školce dost sprostě, takže se to tam řešilo s maminkou, ta mu v šatně domlouvala a byla evidentně dost neštastná....no tak maminka mu domlouvala a dcera se na ní otočila a říká jí "jo, on mluví pořád sprostě a my to tady všichni slyšíme!" To prostě chceš, ještě dostat přidáno od malý holky.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 09. března 2023 13:44

Holky maji dnes prespavacku ve skolce, my si s muzem tim padem domluvili akci no a ja mam 38 a muz nemuze mluvit...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 09. března 2023 14:43

Karja  tvoje baby su super. Tie sa v situaciach nestratia

Offline letfenixa
10932 příspěvků moje polička 09. března 2023 14:50

Tie vaše odvážne deti, ja len v tichosti závidím

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 09. března 2023 16:45

rasaNori To bude moc hezky, můžete si dávat kámen nůžky papír, kdo komu uvaří čaj a vyjmenovávat si potíže a koho to trápí víc, my to takhle se sambem často máme! 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 09. března 2023 17:22

letfenixa ma syn nejake kamarady? Ti umi zazraky. Alespon u nas to zabralo. 

Offline brrr
12389 příspěvků moje polička 09. března 2023 17:34

Karja Já jsem byla obvykle v pozici maminky chlapečka a tyhle holčičky jsem měla chuť zakousnout

Offline letfenixa
10932 příspěvků moje polička 09. března 2023 17:48

Gatita takého kamaráta,  že by sme sa s ním stretali,  nie. Len v škôlke a na ihrisku. 

A dnes bol presne po mesiaci v škôlke. 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 09. března 2023 18:32

letfenixa syn si nasel kamarady prave v te skolce. Zminoval jedno dve jmena a stal o to, jit treba po skolce spolecne na hriste nebo k nekomu domu. Ja tam nikoho neznala, s tema matkama jsem se seznamila prave takhle pres syna. Byla jsem dost rezervovana (po praci uz jsem spis chtela jit domu a mit klid), ale hrozne mu to prospelo, ten divoky klucici element a pravidla smecky. On pak jel i na skolku v prirode, to jsem valila oci, ze chtel. Ti kamaradi jsou na tohle dobri, na to posunovani osobnich limitu. Hrozne nam to i usnadnilo vstup do skoly. Jen mi tu teda kazdy tyden dupou ti kamaradi, no. 

Offline letfenixa
10932 příspěvků moje polička 09. března 2023 19:07

Gatita ja by so prijala, ale akosi to nefunguje.  Šancu tomu samozrejme dávam. 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 09. března 2023 19:27

letfenixa To je skoda, ze to nefunguje. Nam to pomohlo hodne moc.