Gatita zle som sa vyjadrila, nefunguje nám to skontaktovanie sa s rodičmi. Je to ťažko, keď naposledy tam bol do choroby celé 2 poldni ![]()
Vše o těhotenství a dětech
A nějaké děti mimo školku kolem sebe nemáte? Bratrance/sestřenice nebo děti vašich známých?
brrr skoro nikoho. Bratranca má v Poľsku.
letfenixa a kdy má narozeniny? Že byste dva tři kamarády pozvali na oslavu? Ríša si vybral stanovený počet kamarádů, já jim nechala ve skříňkách v šatně pozvánky se svým telefonem a prosbou potvrdit účast SMS. Dost s předstihem, kdyby nemohli/nechtěli, ať si může vybrat další, ať se mu ten povolený počet dětí opravdu sejde.
brrr Asi takhle, zrovna v tomhle případě platí, že boží mlýny melou:-D. Mně to v té šatně nedošlo, ale doma mi to docvaklo, že tahle holka se svoji ségrou, to byly čísla, furt na nás poměrně dost sprostě porvavaly ve společném autobuse. U nás je legendární historka, kdy moje dospělá ségra jela na kole a ony ji potkaly a řekly ji jako děti, třeba desetileté, ,,necum ty p.čo,, div z toho nespadla z kola:-D. To právě ona říkala, že to mají asi geneticky, že kolem ty jejich vesnice se nedalo ani projet na kole:-D. Teď jsou to moc slušné a fajn holky, ale tohle proste situačně fakt sedlo ta její reakce!
Pinot Noir skúsim niečo vymyslieť
Karja Hele, já na druhou stranu velkoumalou absolutně chápu, protože jsem byla némlich stejná. Jen prostě v té chvíli jako kárající matka žádné poznámky slyšet nechceš.
letfenixa je fakt, ze to mas jako pracujici matka slozitejsi. Syn ty vztahy zacal vic pestovat az kdyz jsem byla na MD s mladsim, pri plnem uvazku se to moc nedarilo, ale vzpominam si, ze par spolecnych cest na hriste probehlo uz tenkrat. A pak zas byla skolka vetsinu roku zavrena kvuli covidu, ale to uz jsme na sebe mely s matkami tech kamaradu kontakt a obcas se slo spolecne ven. Ja jen mrkala na ten posun, od ditete, co se balo vkrocit na skluzavku a na nekoho promluvit v kolektivu, ke klukovi, co si sbali kufr na skolku v prirode.
Dneska mám fakt dost, dopoledne jsem si pochvalila, jak malý dite jako mávnutím kouzelnyho proutku vydrzi chvíli lezet pod hrazdou a koukat .... a od ty doby celej den řve, já jsem několikrát celá poblita, větší dite nasrany dela strasnej bordel, jak se mu skrz ten řev moc nevenuju....už se moc těším, až se za holčičkou s tatinkem dneska zavrou dvere...ale narodilo se nám dneska v pribuzenstvu za oceánem další mimino, tak mám radost, snad ho přivezou někdy ukázat ![]()
Potrefenáhusa hezky se rozrustate ![]()
Ale e proč to ty cizí zajímá a proč sakra mají potřebu to řešit. Přece taky nepřijdou za jiným dospělým v mhd a nezačnou do nemj hustit že má hnusný boty nebo že ten účes se k nim nehodí.
No, i takoví se najdou. Tuhle jsem šla s rozepnutym kabátem po ulici a nějakej dědek se na mě rozeřval: zapnout, dámo, je zima!! ![]()
žluťásek ja jsem pred nekolika dny sla po ulici, v ruce jsem mela helmu a borec na me zasycel - ty kurvo cyklisticka :D
to jsem teda cumela, ze jsem se ani nezmohla zareagovat.
brrr No to je jasný, ji to bylo trapný a tak a ještě měla pocit, že se přede mnou musí nějak omlouvat. Ale naše velkamala není moc ukázková hodná holčička, ona má taky kázeňské nedostatky a i to okolí to vidí, tak si nemáme co vyčítat:-D.
letfenixa A co zkusit nějaký další kroužek? . Já myslím, že to bude dobre, v první třídě se sejde více dětí, co se navzájem do té doby neznali, bude družina a prostě poznají se. Neboj!
žluťásek to snad není pravda
Mělas mu říct A nezapnu, mě hřeje mládí !
Potrefenáhusa Teda ta druhá část příspěvku je moc krásná, úplně vidím holky v pubertě na výměnném pobytu! Krásný. K první části mám jen-kazdej den jednou skončí.
žluťásek na mě neřvou, protože při pohledu na naši neoblečenou rodinu jim asi rovnou praskají cévky. Akorát jsme to řešili, že děti měli zimní bundu letos přesně 2x.
Zdecimujeme je, promrzlé prudné dědky!
Karja jako ja byla tak konsternovana, ze jsem ho ani nekonfrontovala, a to mam jinak prorizlou pusu, vis jak, tady to velkomesto te otrka i kdyz nechces :D
pak jsme se o tom bavili doma a doslo mi, ze to je asi v souvislosti s nedavnyma volbama v berline. byla tu hodne (a zbytecne) vyhrocena debata komu patri prostor ve meste, cyklisti versus ridici. takze ten borec asi byl tak politicky vyhecovanej, ze to proste na potkani natiral cyklistum. no vlastne cyklistkam, pochybuju ze by si to osklivy slovo f*tze dovolil rict nejakymu chlapovi, no ale to uz zase zabrusuju do jinyho tematu :)
Já to musím ventilovat, dneska jsem měla ten pohovor a mám ze sebe radost, povedlo se mi to, rozuměla jsem, mluvila jsem, prostě dobrý. Takže už to je na nich,jak se rozhodnou, kdo se jim líbí nelíbí. Ovšem já jsem pak fakt jak mistr světa, já takhle občas bývám taková namistrovana v duchu, když se mi daří, takže jsem byla u obchoďáku na parkovišti fakt s pocitem, jakoze tohle město mi leží u nohou, jsem nejlepší a nejchytřejší, tak jsem si dala kelímek s kávou na střechu auta a uklízela nákup....no a zvedl se vítr a ten kelímek mi skončil na ksichte, bundě, autě.....až jsem musela auto otírat vlhčenýma ubrouskama, abych viděla skrz zadní sklo. Samozřejmě nezůstalo to neviděno. Jsem ráda, že mě takhle karma vždycky vrátí na zem, mně se podobný věci stavaj hrozně často.
Karja
promin! ale zas kdyz se nestalo nic horsiho..
gratulace k povedenemu pohovoru!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY