Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 16. března 2023 11:22

MPLee dnes ráno cestou do škôlky sa nejaká babka prihovorila malému, tak sa hneď stiahol, tak aj ona. Vôbec si neviem predstaviť ako môže niekto rozprávať to, čo vám

Offline Len
2678 příspěvků moje polička 16. března 2023 11:53

Pinot Noir Držím palce, ať to brzo přejde. Může to být ta viróza, ono pak bolí všechno... Já na to taky trpím, nejhorší je to svědění v krku.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. března 2023 12:09

Evaeva potichu gratulujem

Karja dievcatam kludne vysvetli dane profesie a co liecia. dokonca by som spomenula aj porodnictvo manzelovmu spoluziakovi sa furt smiali ze chce byt gynekolog lenze oni to mali v rodine (otec primar gyn.) a po vystudovani k nemu chlapi posielali rodit svoje manzelky. takze tak

Online Karja
44901 příspěvků moje polička 16. března 2023 12:15

711990 No jasně, navíc i po těch prázdninách je víc zájemců, takže i to bude horší, ale moje velké omezení je spíš lokalitou. Prostě uvidíme, ono by to ted a hlavně o těch prázdninách bylo hodně divoké, tak to asi nechci absolvovat za každou cenu.

Online Karja
44901 příspěvků moje polička 16. března 2023 12:16

eless No jasně, už jim objednávám větší kufřík:-D

Online continuity
43559 příspěvků moje polička 16. března 2023 19:02

Že školy přišel email, že máme dětem domluvit, aby neničily toalety. Takže domluva skončila zjištěním, že naše děti ve škole na záchod nechodí, protože přece nepijí, páč nemají žízeň.

Tak toto jsem neřešila ani v mateřské školce. 

Teď jsou celé vytočené u sebe v pokoji, že chci po nich kromě učení ještě takovou nehoráznost, aby pily. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2023 19:06

continuity co na to říct, nepřekvapuje mně to.  Já jsem pití nenosila snad celý druhý stupeň, vyléčily mně z toho až jedny příšerná horka. Ségra nepije skoro vůbec, když jí to nepřipomínáš, ale jí se aspoň dají vysvětlit ty důsledky. 

Online continuity
43559 příspěvků moje polička 16. března 2023 19:09

Evaeva tak oni láhev přestaly nosit dávno. Ptala jsem se na to, ve škole jsou pítka, můžou se napít z toho. Mají tam bufet a schvalovala jsem jim docela slušný denní limit. 

Ale že vůbec nepijí mě tedy dorazilo. Hlavně, že mladší si pořád stěžuje, že ji ve škole bolí hlava a je unavená. No bodejť by ne.

Téměř 12 let.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 16. března 2023 19:12

continuity Tak já jsem ve škole taky na záchod nechodila, když se nad tím tak zpětně zamyslím. Ani nějak nebylo zvykem nosit si pití. Ale jinak to, že moje dítě málo pije, řeším už v té mateřské školce :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. března 2023 19:17

DruI ja tiez. Starsieho nastastie toto obdobie uz preslo, zato ho ma mladsi. Odkedy prenho pridem zo skolky, je schopny nic nepit az do vecera, tak isto necikat. Ale nadejam sa, ze so zimou to odide.

A vodu do skoly sme si kedysi nenosili, istilo to pitie z umyvadla

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. března 2023 19:25

DruI Jak píše Mrakoplas , láhves vodou se nenosily, ale pili jsme z vodovodu úplně běžně. Já tak teda občas piju doma i teď.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 16. března 2023 20:28

U nas dnes deti pily dost. Byl tu krik kvuli tomu, ze bratruv dzus je oranzovejsi. Oni ted porad kontroluji, aby nahodou ten druhy nemel neco lepsiho. Trochu mi to pije krev. Oranzovejsi dzus!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2023 20:32

Gatita ježiš, tohle jsme dělaly se ségrou, máma nám přepočítávala snad i borůvky. Je to děsný

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. března 2023 20:37

Evaeva ja tak rozdelujem aj lentilky, kazdemu rovnako a  musia sediet aj farby

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 16. března 2023 20:45

Evaeva Mrakoplas tak to nezvladnu

Mladsimu jsou tri a doted jsem si pripadala jako mistr twistr, jak to zvladame, ze si deti nezavidi a nezarli na sebe. Tak to mame doma uz taky, to je teda bizár

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2023 21:06

Gatita já se toho hrozně bála a zatím je to u nás dobré (ťuk ťuk). Ale co není, může být, že jo

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 16. března 2023 21:13

Evaeva u nas to bylo ze dne na den

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 16. března 2023 21:14

Gatita Dvojcata tohle predvadi od ty doby, co zacala vnimat, ze jsou dva! :-) Oni me i pri sypani krupek do misky sledujou, jestli maji oba stejne .

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 16. března 2023 21:25

Vari jako jo, je to asi naprosto prirozene, ale dost me to dere. A ten maly, ten jakmile se zmocni neceho navic, tak jeste bezi za brachou a poradne mu to provetra pred nosem, koukej co mam, há há. Abych to zkratila, bylo u nas dnes jeste vic kriku, nez obvykle.

Offline Tabea
8261 příspěvků moje polička 17. března 2023 06:03

Gatita já včera rozpocitavala folie na dokumenty. Každý měl asi 30 ...