Evaeva no je to tazke, starsi si lahne tiez len ked uz odpadne. Ta telka aspon zabranuje tomu, aby tu behal ako splaseny kon, inak ho ani horucka nezastavi.
Vše o těhotenství a dětech
No a toto vam sem musim dat. Mohlo by to ist aj do vlakna "Hadanky" ale nebudem vas napinat. Je to vysoko sofistikovane vyhodnotenie depistaze zo skolky ![]()

Mrakoplas %? Ale co je za co, že jo?![]()
Evaeva to nastastie viem, kluc bol vyveseny na nasej slavnej nastenke
. Ale ten kusok ustrihnuteho papierika co rodicom strcili do ruky ![]()
Mrakoplas takže si to měla i s rebusem?![]()
Evaeva no je to zaroven aj test rodicovskej zrelosti ![]()
Děkujeme všem dnes!

Dnesni sraz se oprandu vydaril, moc jsme si to uzili, pocasi bylo primo dokonaly a moc radi jsme vsechny videli! Nejlepsi bylo asi zakonceni, kdy Housatko vzalo Tondu za ruku a vyrazili si spolu jeste na prochazku![]()

Dneska ve školce dělaly děti projekt - na velký papír se obkreslily a pak si ty postavy vymalovaly a pak se to vyvěsilo na nástěnku. Ale ne výkres mojí dcery. Tak jsem jí vyzvedla a říkám:
Proč tam nevidím tvůj výkres?
Hihihi, hihihi.
No proč, já bych ho chtěla vidět...
Hihihi, já tam nakreslila hovínko, jak kakám! Paní učitelce se to ale nelíbilo...
(Kupodivu
)
Koukám, že jste si to vážně užili. Doufám, že další sraz bude dřív než za rok!
Dneska ve školce dělaly děti projekt - na velký papír se obkreslily a pak si ty postavy vymalovaly a pak se to vyvěsilo na nástěnku. Ale ne výkres mojí dcery. Tak jsem jí vyzvedla a říkám:
Proč tam nevidím tvůj výkres?
Hihihi, hihihi.
No proč, já bych ho chtěla vidět...
Hihihi, já tam nakreslila hovínko, jak kakám! Paní učitelce se to ale nelíbilo...
to mohli vyvěsit aspoň na záchod ![]()
Vypadá to, že sraz se vydařil! My dostali last minute nabídku jet na hory, takže se těšíme na příště.

Zraz vyzerá výborne!
Mohučanka Dcera je moc šikovná a paní učitelka teda prudérní. Bych vystavila výkres i s hovinkem. My jsme s dcerou taky takhle obkreslovaly naše postavy. A někdy zakreslily vnitřnosti, takže i na ten bobek došlo :-)
Díky, bylo to boží a strašně rychle to ale uteklo!
Evaeva Řekly jsme si, že za měsíc!
Potrefenáhusa Mně to taky hrozně uteklo! A malej je teda od návratu v hell módu, mám teorii, že se chce vrátit na to hřiště a zřídit si tam trvalej pobyt!
Ještě bych chtěla poděkovat neznámé autorce sušenek, kterým naše dítě dost pustilo žilou, na příští sraz se pokusím vzchopit a donést nějakou vlastní tvorbu.
Zina super!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY