Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 17. března 2023 06:24

Ach, jak ráda bych rozpočítávala borůvky a lentilky.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. března 2023 07:31

Pinot Noir To přijde, neboj. 

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 17. března 2023 07:36

Kan zatím to vypadá tak, že mladší to spočítá a dá to sníst staršímu

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 17. března 2023 07:37
Reakce na Gatita:

Abych to zkratila, bylo u nas dnes jeste vic kriku, nez obvykle.

​Jj, jdeme ze školky, hádají, se kdo bude první u koše, u lampy, kdekoliv, kdo dá první ruku na kliku u vchodových dveří, kdo bude první u výtahu, kdo ho přivolá, kdo zmáčkne čudlik s patrem, kdo bude odemykat.... furt. Hecujou se, řvou na sebe, brečí... ten hluk, co vygenerujou, je strašný. Jsem myslela, že holka bude klidnější, no tak nebude, no...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. března 2023 07:41
Reakce na Pinot Noir:

​prepac ale

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. března 2023 07:52

Pinot Noir Náš mladej taky nejedl nic, vůbec nechápu z čeho vyrostl a o Kinder vajíčku, které chtěl koupit a čokoládu daroval, s hračkou si hrál, jsem už psala. Zas ale na druhou stranu to bylo dobrý, že do tý pusy nestrčil fakt nic, jak jiné děti snědí korálek, knoflíkovou baterku, tak on teda ani dudlík, nic. Ani bundu si nekousal, plínu necucal, byl takovej čistotnej na sebe. Což dneska už teda neplatí.

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 17. března 2023 07:59

Pinot Noir Ja to sice musim rozpocitat, ale kluk to rozhodne nesni a kdyz mu to holka chce velmi nenapadne ukrast, tak nastane velka scena.

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 17. března 2023 08:22
Reakce na Pinot Noir:

Ja viem, smiech cez slzy

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 17. března 2023 08:23

Kan tak Kinder vajíčko je aj u nás rovnako, vlastne všetka čokoláda.  Zje len "zdravé " sladkosti.

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 17. března 2023 10:48

Prosimvás my máme zpozdeni, ale už jsme na cestě. Vezeme s sebou barvy na obličej a k. Trvá na tom, že vás tam všechny pomalujeme

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 17. března 2023 10:50

Dnes nastal malý krok pre ľudstvo,  ale veľký pre Lukaska (A nás, rodičov). Išiel na výlet so skolkou! Do druzobnej škôlky v Halenkove!

Boli aj pred mesiacom, to bol chorý, ale zároveň rezolútne odmietol tam ísť.  A teraz, po tom, ako videl fotky, sa tam tešil!!!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. března 2023 10:51

letfenixa Tak to znáš sama. A ještě jedno pozitivum to má, není lakomej, rozdělí se o jídlo fakt s každým, na kolej vozí celou bábovku, nebo nohavice závinu, sám tomu moc nedá, ale podaruje, protože někteří domů nejezdí. 

Offline Aranel
6683 příspěvků moje polička 17. března 2023 11:21
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2023 16:14

V jakém věku jsou děti ochotné si jít lehnout, když je jim blbě? Sotva stojí na nohou, ale nelehne si ani za nic Když jsem ho donutila, v posteli akorát tvrdošíjně ležel. Teď jsem mu naměřila přes 39. Ani učíst ke spánku ho nemůžu, protože číst může jen tatínek Navíc tu pobíhá ještě to druhé dítě, že jo.

Online continuity
43559 příspěvků moje polička 17. března 2023 16:25

Evaeva no nevím, naše jedno si prostě lehlo a uslo odjakživa. To, které ne, si nelehne ani teď. Ale dá se uzemnit s telefonem a už to člověku nepřijde tak strašné, jak když jim bylo pět. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2023 16:34

continuity s tabletem se uzemní, on je vlastně uzemněný pořád, protože je mu blbě a nic ho nebaví, akorát sedí nebo se plouží za mnou, ale u toho neusne. Já si pamatuju, že jsem spát nechtěla, ale taky si pamatuju, že pak už jsem spávala. Ale kolik mi bylo? Přitom oni nikdy proti spánku neprotestovali, že bych je musela přemlouvat, aby si šli lehnout po obědě nebo večer. Ale tohle je prostě mimo rozvrh

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. března 2023 16:55

Evaeva v takychto chvilach davam dieta na gauc pod deku a zapinam telku. Ked uz je choroba vazna, zaspi kdekolvek a ak to telo nepotrebuje, tak nech aspon lezi. Tie audiorozpravky uz nepocuva? 

Online continuity
43559 příspěvků moje polička 17. března 2023 16:55

Evaeva starší taky nikdy neusne. Mladší jo, ale ta si jde lehnout I po navratu ze školy. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2023 17:04

Mrakoplas no přesvědčila jsem ho po urputném boji a vybral si takovou dost živou a ještě si tvrdošíjně akorát sednul. Telka se nabízí, akorát on před ní stojí a pak nemůže jet celý den, když si vezmu, že nás to samé čeká ještě s druhým, který je teď taky celý den doma. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2023 17:05

continuity no jo, ale on vypadá, že by usnul, kdyby si to dovolil.

No nic, to byla jen taková malá stížnost na léčebný režim